127

хааахахахахахаха

преди 2 години

За близо 6 дни великата руска армия успя ли да мине оттатък изоставения град Припят, или още него превзема?

126

А дано...

преди 2 години

...се разберат най-накрая и им уври главата на всички участници в тази война, че зад тях стоят живи мирни и беззащитни граждани!!! Всички страни в конфликта за мен са абсолютно равно виновни, щом не го спряха това безумие, когато можеха. Сядайте си на трибуквията, правете отстъпки и до утре да сте се омели всички, които носите оръжия от там - за всички страни говоря, и хората, и техниката. Неможе да се избиват в 21ви век ПРАВОСЛАВНИ СЛАВЯНИ. Стига вече.

125

Анонимен

преди 2 години

Как украинците да предадат фашиста на русия като той се крие в Кремъл под дългата бяла маса.

124

1

преди 2 години

пане зеленски,гледай документалния филм "Дети Донбаса"и ще разбереш,товарищ Путин,защо тръгна срещу Украйна.

123

Анонимен

преди 2 години

предай се това не е филм хора умират

122

fact

преди 2 години

мен ме интересува с брендо кво стана? на фронта ли е, кокаин на елита ли доставя, се пак, украинец се писа, за да избегне секво правосъдие.

121

IQ 3.14

преди 2 години

хората дето верваха на притчата за грузински десантчици, "ако турците дойдат" сега верват у вездесъщия пупим и пишат глупости. ора, гледайте си по паниците щото държавите дето подкрепят открито това което става се броят на пръстите на двете ръце на стругар с 30 години стаж.

120

IQ 3.14

преди 2 години

До SS до [#139]КПСС БКПчеченците се молят на свети байрактар, мюсулмански покровител на хората дето си бутат носа в чужда къща. само у днесбеге и по руските ресурси плашат с изгорелия чеченски спецназ, воглаве с десната ръка на кадиров

119

SS до [#40]Анонимен

преди 2 години

SS до [#40]АнонименДраги Анонимен, след като "реално знаеш какво означава фашисти", какви организации са според теб теа като Азов, Десен Сектор,и пр.?Уважаеми,необразован русофобе, твърдиш,че някой си бил казал,че украинците са фашисти. Да де,ама всички ние знаем, че става дума за укро-фашстките/неонацистките им организации, нали така ... Има информации за тях колкото щеш в интернет... самите те са се хвалили... е, за щастие едва ли ще го правят пак, освен ако Мъск им осигури и в ада интернет

118

SS до [#139]КПСС БКП

преди 2 години

[#139]КПСС БКП: "Русия да се изтегли от Украйна, при положение, че Украинците предадът доброволно всички фашистки организаций като Азов на Руснаците !" Така е добре, но не само Азов, ами и другите 50 такива организации... А доката се "изтеглят" Руснаците, ще влезне Беларус... чеченците вече са там, като никой не знае къде вършеят

117

Анонимен

преди 2 години

Много хора тук пишат за фашисти, без реално да знаят какво означава това. Повтарят мантрите на КГБ, обвзело властта в Русия. Украинците не са фашисти уважаеми, необразовани русофили. Това е народ, който е загубил 8 млн души по време на ВСВ, после още толкова от политиката на Сталин и сега иска да живее, както намери за добре.

116

КПСС БКП

преди 2 години

Русия да се изтегли от Украйна, при положение, че Украинците предадът доброволно всички фашистки организаций като Азов на Руснаците !

115

някой

преди 2 години

До До 97тавариш, в сряда украйна напада луганск и донец, в четвартък путин напада украйна................панимаеш?

114

Анонимен

преди 2 години

Да оди да преговаря.

113

Мъко,мъко

преди 2 години

Много го е страх този клоун-марионетка,особено с 1 миллиард в куфара..Откраднат от любимия народ.Сега му се живее на някой остров..с много бял прашец и кръшни моми.Еех..докога е с тази работа? *** и опасна.

112

Анонимен

преди 2 години

Изборът беше между военна операция на Русия в Украйна или трета световна воина заради разполагането на американско ядрено оръжие в Украйна. Тук гледам, че има и привърженици на трета световна война.

111

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал с "операцията", щеше за 5 часа да окупира Украйна!!!

110

някой

преди 2 години

До До 97товариш в сряда украйна нападнала донбас и луганск, в четвъртък путин напада украйна.............капиш?

109

...

преди 2 години

Путин такъв автогол си вкара, че сигурно сам не може да повярва. Украйна ще излезе от този кошмар много по-единна. Путин постигна точно обратното да това, което искаше!

108

някой

преди 2 години

До До 122 само че такна се оказал не руски, а украински