295

Тоско

преди 2 години

Руският народ е толкова сърдечен и прекрасен и не ми стига акъла да проумея как един откачен (поне по погледа и държанието му последните интервюта) му стиска да причинява такива несгоди на народа си. Путин си мислише, че войската му ще бъде посрещната като освободител, обаче се оказа, че украинците оказват доста отпор. Виж ако беше влезнал в България половината щяха да му се надупят и да ги "оправи". Украинците показват мъжество, дано сме достатъчно разумни да го проумеем и да се поучим

294

Симо Хаюха

преди 2 години

Сега копейки как ще си получава заплатата?

293

Хайде на рублата

преди 2 години

Хайде нашите драскачи в нета да почнат веднага да купуват Рубли и да помагат.

292

Анонимен

преди 2 години

Най-лошото е за обикновените граждани. Иначе джуджето си отива, но защо е на принципа - след мен и потоп. Моля, не се подигравайте на обикновените руснаци. Иначе срещу ръководството на РФ нямам какво друго да кажа освен - срам и позор. Дано се намерят смислени хора и просто да ги разкарат от власт.

291

Анонимен гербер

преди 2 години

ЖАЛ МЕ Е ЗА БЕДНИЯ РУСКИ НАРОД, ДА ПЛАЩА ЦЕНАТА НА БЕЗУМИЯТА НА ДИКТАТОРЪТ СИ. МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ПУТИН !!!!ДА ЖИВЕЙ НАТО И ЕС ВИСШИ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ, ДОЛУ ПУТИН И РЕЖИМЪТ МУ!!!!!

290

Анонимен

преди 2 години

Тукашните да действат спешно и да обръщат левовете в рубли да помагат. Покажете подкрепа! Стига думи! Време е за дела!

289

Анонимен

преди 2 години

До Анонименами ако ви държи- конфекцуваите руските имоти и дали ще съществува те

288

Не усещате ли,

преди 2 години

че "тази" Кристина е с брада..??

287

Четете историята

преди 2 години

Скоро в Русия, ще настъпи масов глад и канибализъм! Случвало се е преди, ще се случи пак!

286

Анонимен

преди 2 години

до #386 Китай обявиха готовност да изкупят всички свободни количества газ , а сащ са УТРОИЛИ вноса на руски горива (за да могат да ги препродадат на ЕС на завишена цена) . Така че за това не ги мисли

285

Анонимен

преди 2 години

Каквото повикало това се и обадило, и не газта няма да спира дори и не си мислят да го правят, кой ще си спре милиардите приходи при положение, че от другаде освен суровини много приходи май не влизат в Русия.

284

Анонимен

преди 2 години

Не всички руски банки са изключени от системата SWIFT. Руски газ продължава да бъде доставян от Русия за Европа и разплащането е чрез SWIFT системата.Цинизма на Европа е ОГРОМЕН. С едната ръка "подкрепят" безрезервно Украйна, а с другата финансират военните действия плащайки и ползвайки руски газ.

283

Анонимен

преди 2 години

До Кристина__БОЖЕСТВЕНАТА КРИСТИНА ИЛИ УКРОТЯВАНЕ НА ОПЪРНИЧАВАТА - Shakespearean comedy or tragedy??!!!

282

Кристина

преди 2 години

Вържи си голям камък за главата и се хвърли в морето.Много невинни хора ще отървеш.

281

Анонимен

преди 2 години

До кристина__АХ,БОЖЕСТВЕНА КРИСТИНА, ПОЗВОЛИ МИ ДА ПОГЪДЕЛИЧКАМ БОЖЕСТВЕНАТА ТИ КАТЕРИЧКА,ПРЕДИ ДА ИЗЧЕЗНЕ И ПОСЛЕДНИЯТ ОСТАТЪК ОТ ОГРАНИЧЕНИЯТ МИ МОЗЪК!!! В КОЙ ДЕН ЩЕ СТАНЕ?

280

Кристинкеееее

преди 2 години

Хващай пътя за Масква да му направиш на Путин един blowjob като толкова го харесваш,че гледам си обсебена от него.

279

кристина

преди 2 години

така е, разбирам ви, повечето хора не се замислят нито откъде са дошли, нито къде отиват .. мозъка ви е ограничен, но един ден със сигурност ще разберете Истината и причините и тогава ще паднете на колене пред величието на Създателя, ще видите грешките си.. но уви времето няма да се върне за да се поправят :(

278

Анонимен

преди 2 години

До кристина__КРИСТИНА СКЪПА, ХУБАВО ЩЕ Е РУСНАЦИТЕ ДА УВАЖАВАТ МНОГО ЖЕРТВИТЕ ОТ ВТАРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, НО ОЩЕ ПО ХУБАВО ЩЕ Е ДА УВАЖАВАТ СВОИТЕ СЪВРЕМЕННИЦИ ОТ ДРУГИТЕ СТРАНИ!!!

277

Анонимен

преди 2 години

До кристина__ПО ГОЛЯМ ОКСИМОРОН НЕ СЪМ СРЕЩАЛ - БОГ И ИСТИНА?!!!

276

Проблема е друг

преди 2 години

До Анонимен 369 Хората масово използват кредитни и дебитни карти Visa и Mastercard и не са сигурни дали тези карти ще работят като се прекъснат връзките с тези картоиздатели! Имайте предвид че за да използваш дадената разплащателна система ти плащаш някакъв минимален процент като комисионна на тези компании! И реално при изключване от SWIFT тези карти може да станат безполезни! А хората теглят пари защото ако не могат да дръпнат през картите си, а в банките парите в брой свършат, ще седят гладни