168

...

преди 2 години

Тази 46 годишна бабичка която има 2-ка по География ли? Добре...

167

Алооо

преди 2 години

Ей дюшеш им дойде конфликта сега си намериха нови роби, браво. А пък глу паци те да ходят да се бият в чужд конфликт и чужда държава, за чужда кауза - идеално им идва.Сертификат , ваксинация и носене на маски изисква ли се ? Пълно е с кре те ни на този свят за съжаление...

166

Зеленски

преди 2 години

Допускат се само със зелен сертификат трети бустер и PCR тест преди и след влизане в Украйна. На фронтовата линия има изнесени мобилни ваксинационни пунктове. И след 14 дневна задължителна карантина, влизат в окопите задължително с маски покриващи устата и носа и спазвайки дистанция не по малко от два метра един от друг !

165

Крим не е руски

преди 2 години

руската армия да не би да е само от руснаци... 70% от състави а момчета които са от поробените народи на руската империя.

164

Анонимен

преди 2 години

От кое ЛГТБ ще са кандидатите? В графата "*** " като какви ще се оприличат: хомо, би, транс или нон бинъри?? Най-добре да бъдат гримирани като драг куинс, за да всяват смут у руснаците?

163

До Рамзан Кадиров

преди 2 години

Явно от опит знаеш какво е !

162

Браво!

преди 2 години

Смело и достойно решение ! Долу Путлерофашизмът !

161

Да де,

преди 2 години

само че на приказки, а в действителност няма нито един. Знаем ги англо-саксите какви воини са! Дай им да насъскват другите народи или правят помен с чужда пита, а наложи ли се да се бият - 10 000 храбри българи срещу 400 000 войско от англичани и малко гърчоля - нащите ги натръшкват като чували с картофи 200 000 избити от тях, а българската армия дава 400 убити. Та те колко ги бива- празни лоп...оторковци!!!

160

Анонимен

преди 2 години

Агент 007 ще участва ли?

159

Щирлиц

преди 2 години

Лиз Тръс....Дали се тръска правилно,че нещо изглежда незадоволена?

158

баба

преди 2 години

яга

157

OMG_Lucker

преди 2 години

Ингилизите като отиват да се сражават срещу Русия да си вземат памперси, а също така да минат оттук да вземат с тях и Евгени Дайнов, Асен Агов, Соломон Паси и Плевн. (може да пропускам някой/някои) и победата им е 100% сигурна :)

156

Rich man/ Poor man

преди 2 години

Бедния на богатия не вярва. Тази плоча за защита на демокрацията и прочие вече се изтърка.

155

Анонимен

преди 2 години

Путин знаеше, че се подготвя атака на украинската армия в Донбас, а може би и Крим. Тогава Русия намаше как да не се намеси. Щеше да бъде обявен за агресор каквото и да направи и той просто атакува пръв. Преди това обаче направи всичко възможно да предотврати войната като се договори. Америка обаче иска война. Тази война беше предотвратена с идвнето на Тръмп. След смяната с Байън войната беше неизбежна. Губещият ще е Европа за съжаление.

154

Чък Норис

преди 2 години

Ако не друго, поне не оставиха на мира с този Ковид.

153

До 170

преди 2 години

Ей, тъкмо се канех да напиша точно това.

152

Анонимен

преди 2 години

Доброволците чакат наточени на джойстиците новото едишън на контра страйк - Рашъ агаинст Юкрейн !

151

Анонимен

преди 2 години

Путин ги научи да лъжат и така да пращат британска армия в Украйна. Браво.

150

Анонимен

преди 2 години

А кака Лиз, като е толкова ербап и дълбоко възмутена, що не грабне автомата и да се препуца с руснаците нейде из окопите пред Киев. Щото да си седи на топло и да дава акъл и баба знае. От километри личи на англосаксите че са пуснали кафявото в гащите и само лаят като гневни пинчери. Никой не смее да шукне заради ядреното оръжие. Но и без него, тоя път русите и жълтите и до Лондон току виж стигнали.

149

Анонимен

преди 2 години

Английските доброволци най-много да си мислят , че са на томас кук за слънчев бряг. Иначе на този полет няма как да се метнат.... Обещават им безплатна пиачка и да стрелят с автомата и те си мислят , че в България ги пращат да отстрелват жрици, само че този път за без пари, примоция от Даунинг стрийт ....