38

Алекс

преди 2 години

Браво.Достоен народ.Ушанките ще си стоят в блатото и ще си играят с ракети.

37

Анонимен

преди 2 години

До Иво.... И като Юедведев затвори за Финайр руското небе, те от де ще минават ако летят на изток?? Много ми е чудно -----////------ Като начало щи дам един жокер - Земята е топва, а не лист хартия. Земи си един глобус и виж как са разположени държавите.

36

Анонимен

преди 2 години

Po pochti sastia nachin velikite sili sa bili protiv Osvojdenieto na Bg. Koi silen e zastitaval Bg togava?

35

Анонимен

преди 2 години

Целият цивилизован свят е срещу Пyт'лерова Русия и руснаците. Съдбата на Хитлер ще сполети и кремълския сатрап.

34

Анонимен

преди 2 години

Не, не е целият свят срещу Русия. Така изглежда тук от крякането на пропагандата. Крякането е толкова по-силно, колкото повече се старае да заглуши простата истина. Правото на силата ще унищожи мира в Европа и в света.

33

Анонимен

преди 2 години

Интересно, дали и Финландия ще поиска да се присъедини към НАТО тия дни.

32

Георги

преди 2 години

Те тия веднъж и ги набиха даже.

31

Анонимен

преди 2 години

До 26Ще летят заобикаляйки Русия що да не летят.Май на теб не ти е известно, че до преди 30год.въздушното пространство над голяма част от СССР е било затворено.Самолетите от Европа за Япония, Корея, Китай и др. са заобикаляли СССР. От такси на самолетни маршрути Русия печели около 300млн$. годишно. Така, че Русия ще санкционира сама себе си.

30

Анонимен

преди 2 години

До Фин Балкански И аз виждам, че Мъск и Мадона са постоянното присъствие по всякакви теми.

29

Фин Балкански

преди 2 години

Виждам, че пишещите за Ковид са същите, който пишат и за Украйна, нивото им е под това на морското равнище, трагедия. Финландия си има собствена политика с Русия и както казах в действителност няма да се позволи разваляне отношенията с Русия. Друг е въпроса дали тази "война" е това, което ни се представя, приемете я като продължение на Ковид кризата и ще ви се изяснят нещата

28

Иво

преди 2 години

И като Юедведев затвори за Финайр руското небе, те от де ще минават ако летят на изток?? Много ми е чудно

27

Анонимен

преди 2 години

Киро не става да си ходи. Преди да гласувам за ПП машината блокира. Сега виждам ,че е било за хубаво...

26

Шуменски

преди 2 години

Удобно сякаш пропускате, че мерките са реципрочни. Т.е. самолетите ще летят за Азия през полюса или Африка.... Тъй,че не е ясно за кой е по голяма санкцията.

25

Фин Балкански

преди 2 години

Принципно това финландско правителство про Давос настроено, набучи масово населението си с три дози и децата с две, което вече е огромно престъпление и сега се чудят как да се измъкнат, но Финландците винаги ще са внимателни с Русия, за тях това е най-важната исторически и икономически страна, така че вярвам ,.че НИКОГА няма да си позволят истинско изостряне на отношенията с Русия! Всички тези изказвания са прах в очите на Запада, разбира се Запада го знае :) Също е и за вътрешна употреба;)

24

Анонимен

преди 2 години

Ха, сега де,, Аерофлот" пак спечели, ще показва като туристическа атракция летенето над Северният полюс, щото през друго място няма от къде да мине.

23

Анонимен

преди 2 години

Бързо да станат член на NATO.

22

Анонимен

преди 2 години

Обед стана, а в Днес.бг пак няма нищо за ковид. Няма списъци с умрели или заразени. Или ковид действа само в мирно време, а по време на война изчезва. Много странен вирус. Алооо, ваксърчетата, кажете нещо, де!

21

Анонимен

преди 2 години

После нека пак да говори Путин,че българската азбука идва от Македония и Вяра им дадохме и писменост и накрая за благодарност дойдоха в Добруджа с кавалерията си и танкове 1944.

20

Анонимен

преди 2 години

Путииин, Путииин, Мадуро да ги то напути, чу ли! За гдето разваляш европейски, даже международния мир! Срам ме е, че Русия я управлява такъв човек като този! Като се чепкат със Зеленски, двамата да си решаваха проблемите, защо трябва и невинни хора да патят?!

19

whistleblower

преди 2 години

Изключиха банките на Русия от SWIFT и троловете тук няма да могат да получават надниците си :)