48

Ала бала

преди 2 години

Този психопат Путин и онзи др. злодей Лавров аз лично бих желал да ги видя изправени пред трибунала в Хага и осъдени, но руският народ е горд народ и не вярвам да понесе такъв срам и то най вече заради идущите поколения и вервам че ще си го отровят или нещо такова а защо и не като Хитлер-с куршум в главата

47

добра вест

преди 2 години

И анонимните се включиха във битката против джуджето наркоман,заплашват да пуснат любовни сцени с шойлу.

46

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли!Ограничиха руските тр...ве и постовете станаха нормални.Без обиди ,без насилие ,без омраза.

45

Нъзмутен

преди 2 години

Фашизъм =на комунизъм =нацизъм. Хитлер =на Путин =на завоевател.

44

Скитник 13

преди 2 години

Всички,служещи си често с Линукс,от всички страни ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ срещу тиранина чебурашка, Мъск вече изпрати сателитите,фойерверките в помощ на украинците и те са на път, а и още ке има много, и изведнъж на чебурашка и се за преговаря. Колко странно и интересно

43

Боби

преди 2 години

До de "Но те са манипулирани и лъгани от руската пропаганда, че войските в Украйна били миротворци." В Донецк има един Мемориал алеята на Ангелите. За всяко убито УКРАИНСКО дете от Нац Батите и ВСУ има по едно малко паметниче. А в следствения комитет се пазят Юридическите доказателства при какви обстоятелства тези деца са загинали. Последно което знам че паметниците бяха 169.

42

de

преди 2 години

Путин като нищо може да използва ядрено оръжие.Трябва самите руснаци да разберат това и да се вдигнат срещу Путин.Но те са манипулирани и лъгани от руската пропаганда, че войските в Украйна били миротворци. Русия трябва да бъде изолирана от целия свят.Руснаците да ходят на екскурзии и почивки само в Северна Корея - те имат еднакво мислене и манталитет.

41

Брат Вурст

преди 2 години

Миналата година, талибаните се превърнаха в "добри момчета". Доживяхме и хакерите да станат такива. За "Анонимните" от 2 години се знае, че изпълняват поръчки на държавният департамент и ФБР (справка атаката срещу givesendgo).

40

Призив

преди 2 години

Хакери от целия свят, обединявайте се. Хакнете му и копчето за ядрена атака, та белким миряса и се гръмне.

39

Анонимен

преди 2 години

Путин е Антихриста

38

Анонимен

преди 2 години

До3Тия нямат изобщо държава. Някакви бивши партийни величия я разграбиха и се изживяват като олигарси. Крадат и сега

37

Анонимен

преди 2 години

До3Тия нямат изобщо държава. Някакви бивши величия я разграбиха и се изживяват като олигарси. Крадат и сега .

36

Най-после

преди 2 години

Стига са зомбирали допълнително промитите мозъци на путинистите, чийто вожд твърди официално, че българите пишат и говорят на македонски език. И наш,те "умници" му ръкопляскат. Само това му стига за трибунал.

35

Анонимен

преди 2 години

Братоубийствена война. Срам и позор за кучетоПутин.

34

Анонимен

преди 2 години

Неуката Василева обяснява . . . Украйна е ангажирала "IT армия" (армия от специалисти в сферата на информационните технология)! . . . . .Оправи си дефицитите по български, престани да преписваш чужди идеи и най вече не се опитвай да обясняваш!

33

Боби

преди 2 години

До Анонимен "До БобиКак върви удоволствието и възхищението от невероятните руски оръжия за убиване. Обясни какви са те и какви ще са тактиките на Русия да избият още хора. Хайде г-н държавно ИТ, нека да се възхитим на твоя възторг от това." АНО ИНТЕЛИГЕНТНИ не се усети нали? Съобщих само за ОРЪЖИЯ още от ВРЕМЕТО НА СССР. Как мислиш Украинците имат ли подобни оръжия? (Справка целия арсенал на СССР базиран в Германия беше след 1990 докаран в Украйна.) В донбас Укрите и Фосфорни снаряди ползваха...

32

Ала бала

преди 2 години

Руснаците тепърва ще мрът като кучета из Украйна. Да стреляш по невинни от въздуха е едно но когато,, великата руска армия,, се наложи да пусне сухопътни войски из градовете е тогава из,, виликътъ руска державъ,, бая черни забрадки ще тръгнат

31

Анонимен

преди 2 години

До Бял Шапкар - ей ти, като "един горд българин" знаеш какво би направил, ти самият, в подобна обстановка. Обясни им това на другите, защото са по-елементарни!

30

До 29 Боби

преди 2 години

Да всъщност си прав, че са на определена група хора а в милата ти Русия са на само на един 150см. комплексар

29

Анонимен

преди 2 години

Този който се крие в бункера с е Путин, зеленски е герой на фронта както и много други украинци които могат и да избягат. Мишока се е скрил и блокира чуждите сайтове да не го видят руснаците какви ги твори, ама то в този свят може ли да се скрие нещо - ами не може.