38

Виолета Стоилова

преди 2 години

ХАМАЛИНО, ИМАШ КОВИД И СЕ РАЗЛАГАШ! ПФУ! И ТРЪБА В УСТАТА И ГАZА! ПФУ!

37

Анонимен

преди 2 години

Сега в Европа най-зле са Латвия, Естония и Литва, заедно с две други държави. Там ваксинираните са между 63% и 68,3%. В България реално са около 60%, заради тези 3-4 милиона, които са в чужбина.

36

Анонимен

преди 2 години

Сега в Европа най-зле са Латвия, Естония и Литва, заедно с две други държави. Там ваксинираните са между 63% и 68,3%. В България реално са около 60, заради тези 3-4 милиона, които са в чужбина.

35

Дедо

преди 2 години

Тия па не се наядоха.....

34

Виолета Стоилова

преди 2 години

Дано всички .

33

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно Путин да ни е пуснал ковид. Сигурно ни готви и ковид 20. Само той е способен на тази лудост. Ваксинирайте се, не спете.

32

Анонимен

преди 2 години

Орабихте касата, т.е. хората, които я пълнят,за да си купувате луксозни имоти, джипове и да ходите по екскурзии. Много ясно, че ще продължавате да лъжете. Но нали се сещате, че монетата има две страни? Ще ви накажем по правилата!

31

Ггг

преди 2 години

От както започна войната повече българи са умрели от ковид от колкото при конфликта в Украйна ,но на кой му пука

30

Анонимен

преди 2 години

Много малко статийки вече за вирусчето, а? На към затихване отиват нещата. Руснаците думнаха лабораторийте на Сащ в Украйна и вируса взе да умира.

29

Леле

преди 2 години

Бях се притеснила, вече 3-4 дни много писни новини за ковидО. Няма списък, не знам къде да се ваксани през уикенТа

28

Анонимен

преди 2 години

Охранителите на лидъл на какво основание не пускат с маски в магазина? Имат ли право да не не пуснат, при положение, че РЗИ е упълномощена да ме глобява и аз нямам нищо против? Превишава ли си правата пъдаринът?

27

Анонимен

преди 2 години

а добро утро няма да се бода

26

Ваксов, Ваксов......

преди 2 години

Ти верно ли си толкова наивен и толкова зомбиран да вярваш в статистиката? Сериозно ли мислиш, че тези хора с множеството си придружаващи заболявания са имали шанс да живеят вечно? Явно да. Безнадежден случай си тогава. Съжалявам те, няма спасение за теб.

25

Анонимен

преди 2 години

Все още 500 души в интензивните и 4200 в болниците. Хората умират защото ги е било страх от ваксина. Тъпо, нали? Доказаха, че руската пропаганда стои в основата й, за да дискредитира европейските и американски ваксини. Що се вързахте, бе?

24

До Анонимен разбирач

преди 2 години

Ковид пътеката никак не е евтина. 1400 лв е. Ако някой пациент има нужда от интензивно лечение, тогава се плаща на болниците допълнително- за всеки ден интензивно лечение, над тези 1400 лв. Тези пътеки от по 10 000 лв, за които говориш, са свързани с операции на сърце и мозък и е естествено да са толкова скъпи. Айде няма нужда от толкова "разбирачи".

23

Иван

преди 2 години

Зомбитат не вдяват че колкото по набодена една държава толкова повече заразени -съвпадение ще кажат!

22

Е, па...

преди 2 години

А какво става с апокалипсиса, който математиците го изчислиха за 5.03? Тогава щяхме да чакаме по над 50 000 нови заразени на ден. Защо сега журналистите не питат врачките-математици, които толкова охотно канеха всеки ден в предаванията си и ни облъчваха от телевизора с черните си прогнози, какво биха казали сега ? Специално визирам Огнян Кунчев. Това всяване на страх и паника не е ли престъпление! Няма ли органи в тази държава да се самосезират най-накрая! Великата манипулация цъфна!

21

Анонимен

преди 2 години

25 починали вчера - 21 неваксинирани и 4 ваксинирани.

20

Анонимен

преди 2 години

Ковид пътеката е от евтините. Тази лъжа, че всички ги пишели ковид, вече се изтърка. Има пътеки за над 10000 лева.

19

Анонимен

преди 2 години

Половината български граждани са в чужбина и се ваксинират там. От другата половина, останалите в България над 2 милиона да ваксинирани, а имаме мижави проценти на ваксинираните сред заразените, постъпилите в болница и починалите.