140

Анонимен

преди 2 години

Сутринта слушах Хампарцумян, увит в жълт шал. С много увъртания каза, че суифта може да се заобиколи, но ще е по-скъпо. Освен това през зъби едвам го каза, че ЕС и нас ни чака висока инфлация. Овен това ЕС-то не са изключили банките обслужващи газа и нефта. Ако забелязвате Путин още не се е изкашлял за санкциите. Чака да види до къде ще стигнат и още да се изпразнят газовите хранилища на ЕС. Тогава може и да подпре на газовия кран. И тогава жална ни майка! Ще се греем на свещи!

139

Анонимен

преди 2 години

Към днешна дата, сред 193-те страни-членки на ООН, само 22 държави не са били подложени на британската въоръжена агресия

138

Анонимен

преди 2 години

Пълен списък на войните и интервенциите на САЩhttps://fakti.bg/mnenia/299823-palen-spisak-na-voinite-i-intervenciite-na-sasht

137

тя

преди 2 години

Тая ще не си седи в къщи ?

136

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Вие наистина ни имате за простолюдието топ 100 милиардерите в света са РУСНАЦИ !Наистина ли ще се откажете от тяхните активи във ВАШИТЕ БАНКИ, болни мозъци, явно англичаните излязоха най-големите тарикати , че се отцепиха от ЕС

135

Анонимен

преди 2 години

Ще си изключите *** си глави до като Русия не се справи с Украйна няма да се махне кое не разбрахте от цялата работа сега обикновените европейци трябва да платят войната

134

Анонимен

преди 2 години

С неваксинираните какво става? Нали бяха безсмъртни и ще живеят с орлите? Сега всички неваксинирани да хващат автомата и да ходят да се бият на фронта на първа линия без първо, второ и трето.

133

Амии

преди 2 години

Като гледам Урсулицата се е зафтекла към безкрайни романтични вечери на свещи, в очакване на руския газ.

132

Ковид експерт

преди 2 години

С ваксините какво става? Нали щяха да стават задължителни? Сега всички ваксинирани да хващат автомата и да ходят да се бият на фронта на първа линия. Първо обаче да си сложат и пета ваксина и да имат зелен сертификат за пътуване.

131

Анонимен

преди 2 години

Защо още не е в действие...

130

Анонимен

преди 2 години

Бабата да гледа да не и спрат кранчето на газта по време на зимата - да изчака до април май и тогава...

129

Запада умира

преди 2 години

С толкова много *** и BLM организации в САЩ и тотално обедняване на населението .... където белите се скъсват от работа за да оцелеят а чеерни и испанцци си лежат на социални помощи ... .Със подобна ситуация в Европа УДАВЕНА в мусулмански и африкански човешки отппадъци от неспиращата миграция .... Скоро бягащи на ЗАпад ще останат единствено представителите на ромския , африканския и арабския етнос привлечени като муухи на мед от щедрата социална система и възможноста да живеят БЕЗ ДА РАБОТЯТ

128

Rosen

преди 2 години

Тези санкции имат и ответен отговор лошото е че по бедните хорица че страдат в Русия и е ЕС. На г-жа *** и е лесно има си парички и може да си ги печата и може да си купи това което и трябва на какватои да е цена, няма значение че днес цената е 300 а утре 600 нали си печатат парички ние българите да го мислим ;)

127

Анонимен

преди 2 години

Брюксел много се бави. Стига сте мислили за личните си връзки и бизнеса си. Сега му е времето за санкции и бързи реакции.

126

Русофилчета мили

преди 2 години

Защо вашият работодател, гнома дето се крие като п.тка в бункер изциври днес на умряло. "Уааа, уааа - махнете тази забрана, това е като провокация за война, уааа". Нали няше нужд от джендърския запад бе? Отговорете и на това - платени тикви: какво правите тук а не скачате да помагате в инвазията? Вие сте една безсилна пасмина, остаряли и озлобяли с промити мозъци комунисти, махнете се от Българи и се преселете в Северна Корея ако ви стиска, нешаснитци.

125

Анонимен

преди 2 години

Тая направо ще вземе да закрие Европейския съюз, за да няма с кого да търгува Русия.

124

Анонимен

преди 2 години

Целта на занятието е да смачкат ЕС

123

Анонимен

преди 2 години

В петък въпреки всички санкций ЕС,УК и САЩ са загупили нефт,газ, редки метали и злато за около 850млн$,значи хем ще санкционираме ама само малките държави да санкционират,а големите държави си правят бизнеса с Руснаците..

122

Анонимен

преди 2 години

Нещастници, само Путин да ви врътне кранчето и сте дотам. Особено германците. Французите поне имат достатъчно разум да строят АЕЦ, а германците закриха всичко. Първата икономика на ЕС е изцяло зависима от Русия. А рухне ли германската икономика, рухва и цяла Европа.

121

Анонимен

преди 2 години

Русия се управлява от 5 олигарха. Русофилите дето ревяха срещу управлението на олигархията при Бойко Кюлчето, той ще им се види като песен, ако руските 5 олигарха управляват империя разпростряла се и върху малката българска територия.