62

Анонимен

преди 2 години

Тия мошеници им помириса на държавни пачки ,Борисов им подари 5 милиарда ,и пак искат ,да видим ПП да ли ще запеят същата песен ,вероятно министрите вече се смятат за украйнски министри )възможно как то казаха дада включили пачки в бюджета за Украйна ,честито ми ново бръснене с горивата и хранителните продукти

61

Анонимен

преди 2 години

До 63 Анонимен . . . Хората нямат защита от държавата! . . . . Сигурно си искал да кажеш . . . защита от работодателите!

60

Анонимен

преди 2 години

Да ... Щото украинците са се хвърлили да работят за 600 лева на нашите изедници .. Мокри сънища ...

59

SS

преди 2 години

Бизнеса винаги се нуждае от евтини суровини и евтина работна ръка ! И аз като работодател бих наел украинци за 750-800 лв месечно ! То и за това се правят и войните ! Продажби на оръжие,боеприпаси,храни,лекарства,гориво,ГСМ, ползване на бежанци като трудови роби,в това число и интелектуалния елит, в това число и научаване и получаване на технологии,патенти,трудов опит! Войната е голям бизнес!

58

Реалист

преди 2 години

До Анонимен Аха ! Значи ще осигурят работа на урките ,а търтеите на социални помощи ,ще продължават да си живуркат ,без един ден работа ,така ли ?

57

Анонимен

преди 2 години

Българските работодатели пак ще изсмучат държавния бюджет. А тези, които наистина се нуждаят от помощ, ще ги оставят да се оправят както могот, или да ***. Та бежанците, за които така са се загрижили, в повечето случай са заможни! Тук пристигат само хора с пари, само те могат да си позволят този лукс. Работещите украинци са си в Украйна, под бомбите!

56

Борисов

преди 2 години

На нашите работодатели ще им дойдат като шестица от тотото.Безплатни работници,а уж сме в Европа!

55

Боли ме шнура

преди 2 години

Да искат да ги експлоатират за минимални заплати, вече се е случвало в туризма с молдовки и украинки, взимаха им и документите да не си тръгнат, а имаше случаи когато не им и плащаха, Робовладелци.

54

неизвестен

преди 2 години

А за нас българите кога ще има работни места?.....

53

Тея украинци

преди 2 години

Са си родени руснаци. Поне говорят матерен руски език. Кой знае колко руски хакери и други путинисти ще се внедрят по цяла Европа .

52

Анонимен

преди 2 години

Това не са работодатели, а експлоататори, българите не случайно се изнесоха и са доволни, но там има закони и работодателите ги спазват стриктно защото знаят, че няма да им се размине. Веригите Кауфланд, Била и др. в Австрия работят до 20 ч. и в неделя почиват, а тук е газ до дупка и неспазване на никакъв закон. Управителите се самозабравят поради липса на санкции и наказания от закона. Инспекцията по труда е тотал щета, прокуратурата също. Хората нямат защита от държавата.

51

Анонимен

преди 2 години

Робовладелските организации уцелиха 6ца от тотото. От кога се молят за евтина работна ръка. Сега даже може инда стане безплатна работна ръка. Пак намазаха.

50

Анонимен

преди 2 години

Охаааа... безплатни укри на минималка, а държавата да плаща 60/40! Ми то голям кеф бе? А ако има и някой еврофонд да се дръпне, задето помагаме на горките неонацисти - това вече ще е манна небесна!

49

Анонимен

преди 2 години

Прочетете заглавието внимателно:1. Работодатели, а не Заплатодатели.2. "Да осигурят заетост", а не заплата.3. Дори да игнориранеи горните точки , никъде не пише колко предлагат поне като минимум.*** кво толкоз, то и за българите е така, както и за други по цял свят...

48

Анонимен

преди 2 години

Аз мога да поема 2 украинки, от 18 до 23г. на възраст. Естеството на работата го налага, не ме гледайте подозрително!

47

Slette Mette

преди 2 години

целият запад ги използва , т.нар . демокрации ги използват от години , та нашите ли няма

46

Нови роби

преди 2 години

Търсят си роби за без пари хахаха

45

Bg

преди 2 години

*** украинци ще ти работят кат волове за 800лева

44

я пак

преди 2 години

Колкото им работиха и на Слънчака, два месеца и на третия в разгара на сезона си набиха камшиците. Тъй си мислят нашите работодатели, че някой ще дойде да им бачка. То не бяха зелени карти за араби, 1200 лв за бежанци от Сирия, сега украинци, накрая все до българите опират.

43

мародери

преди 2 години

Бг работодатели веднага надушиха нова далавера, до вчера пробираха пари по ковид мерките, сега ще са субсидии за украинци на работа. Мечтата им някой да им работи по 12 часа на ден за половин минимална не ги е напуснала. Само дето по нашите граници няма тълпи от украинци, а само чат-пат някой бесарабски българин с роднини тук.