164

Аз промяната

преди 2 години

Идвай Борисов силен държавник Дипломат ЛИДЕР ЗНАЕ Може а не като тези сегашните саботьори разрушители истинските от БКП се видяха назначени от служебните превратаджии България има нужда от теб сега

163

не пиши глупости

преди 2 години

До Анонимен

162

от народа

преди 2 години

тикво, ти защо не си в затвора, където ти е мястото?!?!?

161

ГОЧО

преди 2 години

Боко вземи си няколко прасенца да ги угоиш до коледа не се занимавай с неща дето не ги разбираш!!! Поредната 1бита1 карта си въобразява, че ще обърне играта!

160

Анализатор

преди 2 години

Съчувствам на Украинците,но не мога да си Обесня защо миналата година разрушиха паметника на Хан Кубрат в Малая Перешчепина-явно не ни уважават толкова колкото си мислим.

159

Анонимен

преди 2 години

Като гледам как правителството мънка и се бави с декларацията, с осъждането на нападението, с отказването на натовско присъствие на територията на България, с нежеланието да нарича събитията с истинските им имена, с това, че се движи по терлици да не би да обиди Путин осъзнах, че Борисов наистина бе свален заради разкриването на руските шпиони. А Радев и Янев изпъкнаха , като хора зависими от Русия.

158

:))

преди 2 години

Говори глупусти. какво ще стане ако не познаеш ? НИЩО. Ти си един безсмислен крадец !

157

Амнезия

преди 2 години

Тоя, който умишлено забави връзката с Гърция, който построи с наши пари руския паток през България и който подскачаше като пуделче около путин пак има наглостта да се обажда, че и акъл да дава.

156

сминдух енд чесън

преди 2 години

Надявам се така наречените компетентни органи да му обърнат нужното внимание въпреки войната , да си получи полагащото му се.

155

Баце,

преди 2 години

навместо да се изживява,като пророк,защо не се пише доброволец,да отиде при бившият си ортак Брендо в Украйна,където да си подновят и продължат бизнеса от преди години,белким изкарат някой лев и съживят приятелството,като стари бойни другари???

154

Анонимен

преди 2 години

Още един натовец но хитър ,сегашните и казарма нямат

153

Чекмеджан ефенди

преди 2 години

И "разследванията"срещу теб продължиха дълго,но падне ОПГ-Шайката (ВСС) от власт се надяваме,че ще приключат и най сетне ще посетиш за дълго Бай Ставри.Той те чЕка,за да те прегърне в обятията си .

152

Бай Гроздан

преди 2 години

оф

151

моника бонева

преди 2 години

Е колко дълго да продължи войната,месец или два. Най-много до началото на лятото. Докато пандемията вече 2 г се проточи.Хайде да свършва, вече!СЗО да обяви, че е приключила. Отделни огнища сигурно ще има,поне още 9-10 г всеки есенно-зимен сезон.

150

Прав си Баце

преди 2 години

Освен ако не се престрашат да арестуват Путин !

149

СЛАВИ

преди 2 години

Не помните ли, че Ванга каза: "Не виждам Америка!" Волът рие, рие, на гърба му пада и ще го закопае.

148

СЛАВИ

преди 2 години

Ти като се прегръщаш с тези, които изтребват българите Македония, Путин се грижи за своите. Защо тръгнаха да се спасяват в Русия, а не в друга посока? Когато украинците гореха живи руснаците на работните им места преди години, много ли ти беше радостно? _ години стрелят по донецките и луганските руснаци - и това ли ви харесва? Същото мислите и на българския народ, предатели! Окрадохте парите на народа и държавагта, разбойници! Не можете да говорите възпитано, а развращавате народа с просташките

147

Щирлиц

преди 2 години

Вождът на ГЕРБ каза:Хау!

146

Анонимен

преди 2 години

Борисов унизи българската армия като намали числеността и под тази на МВР, защото му бе по-важно да има сила, която да го пази него и властта му, а не България.И сега ми се прави на пръв защитник на страната, въпреки че знае, че Турски поток финасиран и реализиран то него е причина Путин да нападне Украйна. Военнопрестъпник.

145

Анонимен

преди 2 години

мокри сънища...