63

Анонимен

преди 2 години

Ердо е с една от най-големите армии в НАТО, ако реши да блокира Черно море, Путтьнин ще иска мирни преговори.

62

Анонимен

преди 2 години

Ако Ердоган успее да положи началото на преговори ще е добре за всички!

61

Западът

преди 2 години

Се оля да спасява баби от грип. Проблемите са много по- сериозни от това да надупчим населението, за да видим кой нема *** от експерименталките. Между другото свърши западната ковид диктатура и цената я плаща измъченият руски народ. Бъдете благодарни.

60

Star

преди 2 години

Това което Кадиров направи,ще му изиграе голям сюрприз.Кавказци не прощават насаждането на омраза.Това са вярващи хора,а това което мисли,прави и говори няма да се хареса а Алаха.Пътник е.Може би дори преди Путин даже.

59

Анонимен

преди 2 години

Да не врътнат кранчето на "турски поток" бор в задния двор

58

ПроСоТо

преди 2 години

хм!....Аз НЕ "долюбвам" аверите отвъд Босфора,но ...просто трябва да им се признае:..-НЕ СА ПРОСТИ люде ...В момент,когато НАШИТЕ политКЕЛЕМЕТА крещят "Санкции,санкции за Рашата", тия ТАРИКАТИ,въпреки че са КАТО НАС в НАТО,просто говорят за МИРНО уреждане на патакламата..Но,както твърди народната поговорка:..-"Това /ЛОШО /,което човек САМ си направи,и Господ не може да му го направи"...

57

До Зелен Хайверски

преди 2 години

Турция не е Украйна, нито пък гейска страна от западна Европа, ако им стиска да пробват точно сега... ти внимай да няма анексиране от Пловдив до Силистра по диогонал...

56

Анонимен

преди 2 години

Зелен, за съжаление руската армия няма никакви шансове срещу турската.

55

Анонимен

преди 2 години

Ердо да си взимам Кавказ викам аз....

54

куку

преди 2 години

До Караман до 51Вече го затвори за военни кораби

53

Анонимен

преди 2 години

Ердоган може да го харесваме или не, но да си признаем че е един от най-големите политици и държавници на нашето време.

52

Караман до 51

преди 2 години

Турция няма да затвори Босфора за Русия бъди сигурен.Това го иска посланика на Украйна в Турция и разни други неща който да удоволетвори големите си капиталистически шефове.

51

Анонимен

преди 2 години

Чета и не вярвам на ушите си...Разумът тотално е напуснал територията.

50

Караман до 47

преди 2 години

Турция не производител на газ да е зависима цената от нея,и тя е консуматор като България.Проблема на Украйна беше много доверчив към САЩ и ЕС,тя трябваше сама да се разбере с Русия чрез диалог.Сега Украйна дълги години не може да си оправи инфраструктурата а може би самата свобода на държавата!

49

Зелен Хайверски

преди 2 години

Той Ердоган да внимава, да не вземат да "анексират" освен Азербайджан и Туркменистан, и северен Кипър попогрешка.

48

...

преди 2 години

Турция е забранила на руски военни кораби да преминават чрез Босфора. Въжето на врата на джуджака се затяга.

47

Анонимен

преди 2 години

На страната на Путин са същите ***, които пропагандират и против ваксините. Хранилката е една и съща. Ако някой не е разбрал още.

46

Анонимен

преди 2 години

Трябва да знаете,че не случайно са били толкова векове империя.Там всичко се анализира и премисля по сто пъти така че те да не загубят а напротив ,да спечелят нещичко от всяка игра.Турците имат много древни мъдреци от чийто книги се учат ,както и много опит от историята ,като империята е записвала и съхранявала данни за всичко което се е случвало.Това което също е в тяхна полза винаги,е че са много задружни и единни,човечността им е пословична.Вярността им един в друг е издигната на пиедестал.

45

Германец

преди 2 години

Остана ли някой на страната на кремълския психопат? Освен другото психо Лукашенко?

44

пх

преди 2 години

""""Ердоган уверил Зеленски: Полагаме усилия огънят да спре"""" ----- Да, бе... Колкото по-дълго продължи конфликта в Ук., толкова повече печели Турция от "Турски поток" и високата Борсова цена на Газта!!! -)))) Ердоганчо не е кът наш бу.дала Кирчу!!! -)))