124

СЛАВИ

преди 2 години

Плюс онази база, която беше там и вече я няма.

123

Анонимен

преди 2 години

Това не са 350 милиона долара, а оръжия на стойност $350 милиона. Накърмихме добре Медицинско-промишления омплекс, айде сега и Военно-промишления.

122

ГАДОРЯН

преди 2 години

И 350 милиарда да им дадете все тая. Изхода е предрешен. Или някой си мислят че украинците ще подгонят русите чак до Москва хахахаах

121

Ще се изкефя когато,

преди 2 години

някои от стингърите попадне в ръцете на ал-кайдците и на Хитроу бъде свален пътнически американски самолет. Защото джендофашистите не си дават сметка на кого какво оръжие дават и за какво ще се използва. Сега по КПП е суматоха и никой не проверява какво се изнася от украйна. Може и радиоактивен материял да се изнесе без проблем.

120

само питам

преди 2 години

Някой контролира ли как се ползва това оръжие? Че вчера украйнските джендърофашисти раздадоха 25 000 АК-74 и 10 000 000 патрони за тях и малко по късно част тези автомати се появиха в ОЛХ. Всичките мародери се въоръжиха до зъби и започват да мародействат в Киев. Даже и подръжници на Путин са си вземи от пушкалата и малко по късно са нападнали военен камион на украйнските ВСУ. Сутринта с една от джавелинките са стреляли по висок блок в центъра на Киев!

119

аноним

преди 2 години

санкции на САЩ и 90% от проблемите по света ще изчезнат

118

Анонимен

преди 2 години

само не знам как тая "помощ" ще стигне до украинската армия ?

117

анонимен64264

преди 2 години

докато тези смешни и нагли янки ръчкат по света така ще бъде,ливан ,сирия ,афганистан,либия,бивша югославия,панама и много други,защо не ги обичат в арабския свят или африка или латинска америка,какво да кажем за чернокожото население в САЩ ,но това е америка тя има право,не напразно един ваш съюзник ви шамароса,ердоган не може само вие да сте прави

116

Анонимен

преди 2 години

Всъщност са общо 600 милиона долара, от които 350 за военна помощ.

115

Аз не вярвам

преди 2 години

Путин да се спре само с Украйна- синдромът на Хитлер го е превзел напълно

114

Анонимен

преди 2 години

Тия не случайно забавиха самолетите ни с няколко години, знаейки колко поръчки ще завалят от страхливите европейци :) Едно им признавам на щатите. Знаят как да създадат конфликти, за да продават оръжията си. И тая помощ за 350 млн ще си я остотерят за по-малко от месец с нови договори от ЕС бaлъци.

113

FMC

преди 2 години

Тя докато дойде помощта, вече няма да има смисъл от нея :) После кой бил главореза - ясно е, САЩ, след като пращат смъртоносни оръжия, а руските войски дори се обединяват с укранските за охрана на Чернобил. После да не реват соросоидчетата, че имало невинни жертви.

112

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, Сащ си държели на думата...аве в тоя сайт предимно психично болни пишат

111

Накъде по-зле

преди 2 години

Когато си лаком за пари, като Путин, не ете интересува нищо... Люди, икономики, храни, ток- все пошло нахрень

110

българина

преди 2 години

Русия да прати оръжие на Мексико и Куба! нато се намесва така нещата щецстанат по зле

109

СС

преди 2 години

САЩ нападат без предупреждеиние СИРИЯ,ИРАК,ЮГОСЛАВИЯ,ЛИБИЯ,АФГАНИСТАН и други !! Русия показа на САЩ ,че не могат да окупира целият свят !!!

108

Анонимен

преди 2 години

За разлика от кремълския лъжец и пoдлец... САЩ не лъжат, като дърт , (че няма да нападат Украйна) ..., а си държат на думата...

107

Да измислят нещо

преди 2 години

Писмо на мира ли ще пращат нашите политици, деньги на мира ли, миротворци ли ще пращат, ДА МИСЛЯТ БЪРЗО, защото десетия кръстоносен поход продължава след Украина следва Болгария

106

Асан

преди 2 години

Напечата ли ги...А 20 трилиона борчове на ФАЩ кога ше ги връща :)))

105

Неразбрал

преди 2 години

Тия наистина ще се бият с Русия до последния украински войник?