291

Гост

преди 2 години

Бих ти дал Оскар за главна мъжка роля просто каква лекота го отиграваш

290

Росен Радославов

преди 2 години

До ПетърА бе ***. Само ти ли не разбра, че тия номерца не минават. Дикатора, оня с режима е в Кремъл. И до вторник ще му теглят куршума руснаците.

289

Петър

преди 2 години

Като цяло пак Бай *** ще яде дървото от напъването да се хареса на американците,гответе се за провален туристически сезон,за шоково поскъпване.много сте се загрижили да помагате на украински бежанци а че по улиците на Бг хора спят хора и бъркат по кофите,че пенсионерите изнемогват много ви пука,лицемери.

288

Петър

преди 2 години

Кога мисирките ще кажат какво правеше украинския режим в Донбас през последните 8 години.или там не живеят хора и няма жертви.къде бяхте 99 когато НАТО бомбардираше цивилни в Сърбия.дали бяхте солидарни и помагахте на Сърбите.

287

Анонимен

преди 2 години

На късия бут не му се верва кво става. Май си е мислил че ей така ще се разходи из Украйна. Хахах!

286

Анонимен

преди 2 години

Украйна има късмет със Зеленски, а Киев с Кличко. Украинците ще покажат дух, какъвто си мислех, че вече не съществува. Храбри мъже.

285

А малко трябва

преди 2 години

Запада изпраща хуманитарна помощ за Украйна основно напътствия, командорене и я тъпче с оръжие и боеприпаси!!!А може би по добре да бяха посъветвали Зелински да направи най доброто КАПИТУЛАЦИЯ и МИР това е нужно за по малко жертви и разруха... Да не стане като оная притча дето един тарикат изял солта, изял боя с тоягата и чак на другия ден му дошел акъла да се предаде!!!

284

Анонимен

преди 2 години

Отпорът се състои в махане с ръце и топлпо посрещане на руските войници от местните хора.

283

Тоя дет клати гората

преди 2 години

Зеленски, туку що ти спряха тока ве пудел, къф отпор кви 5 левас ве бухахахахаха

282

Анонимен

преди 2 години

Тоя клоун и той не е нормален а може да спре войната веднага!

281

Doko doko

преди 2 години

До apple 299 Като говорим за клипове виж в тубата как цивилни се гъбаркат с танкистчетата : Ребята А вьи что сломали машину? Нет бензин окончил... И сейчас куда? А мьи не знаем. А вьи хочите я вас отведит куда та?Например в Русия :)))

280

Анонимен

преди 2 години

До Странно,А за осем години, когато избиваха хората от Донбас и Донецк, включително и деца и над седемнадесет хиляди са убити, хубаво ли ти беше, това не го ли виждаше, украинци също загиваха, насила ги принуждаваха да воюват и убиват, не че те искаха да рискуват живота си, биейки се е братята си в тази братоубийствена война, това братоубийство трябва да спре! Нито един славянин не заслужава да умре, заради Коломойски и Зеленски, докато те трупат пачки от смъртта на хората и децата, от

279

Анонимен

преди 2 години

Това е война в съвременен американски стил ще дебнат комика да го дупнат с ракета война с населението не щат

278

Анонимен

преди 2 години

Къв отпор бе плашок просто не искат да трепят наред поради ред причини и за това не влизат в големите градове...

277

Nnnn

преди 2 години

Те чеченците са си главорези като от ислямска държава и са по партизанските войни.

276

Странно,

преди 2 години

...как руските хибридчици обръщат нещата, че не лудото Кремълски Джудже е изпратило стохилядна армия на братоубийствена война, а някакви "англосаксонци" били виновни! За престъпленията на Кремъл все някой друг е виновен! За иабитите 22 хиляди полски офицери в Катин, чакахме повече от половин век да си признаят за геноцида!

275

Анонимен

преди 2 години

Убивайки славяни, вие наранявате всички славянски държави и половин Европа, не си заслужава нито един славянин да умре за наглосаксонски интереси и Коломойски! Спрете този конфликт, дайте цяла Украйна на братята им руснаци и Русия, като премине известно време и раните зарастнат, преговаряйте с Русия за влизане в ЕС като пълноправен член, така ще влезе и Украйна! Спрете да убивате славяни, фашисти!

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Кефи ме колко са импотентни руснаците, уж за 3 часа падаше Киев пък по 3500 чувала на ден пълни прибират трети ден вече" ............ А нас изобщо не ни кефи, украинци, руснаци или каквито и да е други славяни да умират, заради Коломойски и англо-саксите, един славянин не си струва да умре за това! Нито един! Решението е - връщате цяла Украйна на Русия, след време почвате разговори за приемане на Русия в ЕС! Така няма да умират славяни, избивани от нацисти и в Европа ще е спокойно

273

SS

преди 2 години

всъщност,военната спецоперация на РФ си е едно яко военно учение в реални условия за сметка на укро-вермахта.Същото важи и за "добре екипираните чеченски бойци", които вече са пристигнали и 'действат оперативно' на територията на бивша Укриана, и които,обаче,не се славят като много "вежливи" ... По време на военното учение, от украинското гражданско опълчение мераклиите за "твърд отпор" с ново-раздадените огневи инструменти за учение едва ли ще излизат често с тях навън... може би само по веднъж

272

Apple

преди 2 години

Какъв отпор, има клипове как руски войници се разхождат в центъра на Киев все едно са си в Москва.