37

Анон лол

преди 2 години

Ем...гледам българският народ и си мисля тъпеят ли или са си пропили мозъчетата хорицата. Толкова жалки и ничтожни, все още поробени и озлобени от османската напаст,че кой ви спаси- Сащ?Нато? Не сладури мои Русия ви спаси, а вие сте все недоволни с нещо,а какво?! Ако мсилите,че нато ще ги интересува България,жестоко се лъжете,свалете си розовите очилца и вижте какъв жалък,размазан,озлобен народец сме се превърнали. Линее нашето поколение!!!Тъй Украйна е тръгнала със фашизм и вие ли сте натам?

36

!

преди 2 години

Ето им го отговора на руските политици дали българите са гостоприемен народ.....Истината е, че след Освобождението България никога не е била агресор и не е започвала война....още по-вярно е, че колкото пъти се е налагало да се бием за родината, толкова пъти е ставало страшно за противника. Питайте сърбите как се молеха на Австро-Унгария да спре България. И през ВСВ сме направили немислимото и сме дали твърд отказ да си изпратим евреите в лагерите...Такива новини искам да чета, имаме cърца!

35

Анонимен

преди 2 години

Булгариян тупунгерен

34

SS

преди 2 години

АЙДЕ ПАК ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ !

33

Анонимен

преди 2 години

Не е нормално. Диктатора Путин да държи крана на горивото. И ЕС да се чуди как да произвежда

32

Анонимен

преди 2 години

До32. Няма такова нещо неутрални. Неутрални когато те признае ООН. България е против диктатурите в Света. Русия , Беларус, Сирия . Всеки демократичен режим е приет от ЕС и България

31

Гадняр

преди 2 години

Лоши новини за БСП и ДПС. Идат православни християни, които не харесват нито Путин, нито Русия, нито комунизма, а пък брадати ислямисти съвсем.

30

Анонимен

преди 2 години

Украйна е съсипана от некадърно управление през годините .Русия действа по правилата,те все още имат права там и големите играчи го знаят ,за това не получиха помощ ,защото запада няма право да влиза.

29

Анонимен

преди 2 години

Да се организират на протест срещу санкциите.Това е срамота! Ние не сме враг на Русия.Отношенията трябва да се стабилизират незабавно.Небето трябва да се отвори.България рискува да загуби много заради некадърно управление,ние трябва да сме неутрални.

28

Costa

преди 2 години

Енергийната система на Украйна е в катастрофално състояние. Проектните срокове за експлоатация на АЕЦ вече са приключили, в това число и заради използването на горивни сглобки на компанията Westinghouse вместо "познатите" горивни агрегати със съветски дизайн от Русия. Затова се въвеждат руски войски, за да вземат под контрол всички стратегически обекти на територията на бивша Украйна и да спасят себе си и Европа от атомна катастрофа. Украйна е *** с граната.

27

Анонимен

преди 2 години

САЩ тръгнаха ли си след 20 години от Мексико? А от Хаваите? От Пуерто Рико.... Да не говорим, че след Втората световна война вместо да си тръгнат създават все нови и нови американски военни бази по цял свят на територията на други държави. Сега искаха да разположат свое оръжие в Украйна, но Русия ги отряза.

26

General

преди 2 години

Всички български генерали над 55 годишна възраст на кладата,няма кво да дирят в армия членка на НАТО,всички са руски троянски коне някой чак магарета,никъде ефир за такива *** като Янев и Шилегов

25

Загорчев

преди 2 години

предлагам подслон и храна на свободна украинка до 30 г. може и с дете до 3 г. да е готова за разплод

24

Анонимен

преди 2 години

Остана ли и един русофил в тая държава дето да не разбра най-сетне, че Русия с нищо не е по-различна от САЩ, даже е по-зле. САЩ поне след като ти избият хората и гръмнат къщата ще си тръгнат след 20тина години, а Русия директно си анексира територии. Но на русофила главата увира 800 години след като павето се е сварило. Така че за тях, ако Путин дойде лично да застреля бебето им те пак ще го извинят. Вероятно бебето е било американски шпионин/нацист и е провокирало отговор от Русия ЦРУ Е ВИНОВНО

23

Анонимен

преди 2 години

Това са украинци, а не българи.

22

Анонимен

преди 2 години

А бе има ли поне един депутат наш дето е предложил убежище на украйнец? Нека сега Делянчу Добрев дето ние плащаме наема да живее у апартамента на майка си в София вземе едно семейство?

21

Анонимен

преди 2 години

От наблюдение знам , че най-лесните жени са украинки , не рускини ,но като рускоговорящи те носеха петното !

20

Анонимен

преди 2 години

Край с русофилите в България .

19

Анонимен

преди 2 години

И Ванга е казала ,че когато на изток се променят ще дойдат добри времена и за нашата изтрадала родина.Сага я разбирам, Путин ке падне !!!

18

Слави

преди 2 години

Идвах нови времена за Бг.Без БСП мутри и русофили.