456

Zohan

преди 2 години

До МитяНе ги мисли. Те са си опекли работата. Надали парите са им рубли. За такива пари си има поредица схеми, които са уредени пак от американски кантори.

455

Българин

преди 2 години

До Анонимен Всички фенове на гейовите и еднополовите бракове ,да емигрират вдън гори Тилилейски европейски !

454

Шпигел поздрави

преди 2 години

До Solar Power И НАТО ако беше изпълнил задълженията си,ама лаком г?з.

453

Митя

преди 2 години

сбогувай се с яхтата , вилата на Лазурния бряг и костюма Версаче. Търси подходящ размер ватенка. Няма пари вече, само рубли - хартийки.

452

Авера

преди 2 години

И тоя взе да се опъва като честна булка втора употреба.

451

Джибри

преди 2 години

До Анонимен: Бог никога не е с убийците на невинни хора! За тези убийци бог е отредил специално място, където те ще отидат без да носят със себе си нито оръжията си, нито национализираната си собственост.

450

Plamen Ivanov

преди 2 години

Добро пожаловать в новый мир г-н Медведев!

449

Некъф

преди 2 години

А бе изчакайте още някой и друг месец със тия санкции и ще видите колко сте велики и ще разберете, че наистина сте бензиностанция с ракети!!!

448

Анонимен

преди 2 години

Спрете доставките и вдигнете цените, попилейте сатанистката гнас на ЕС и САЩ. Ответни санкции. Всичко тръгна и няма връщане назад. Бог е с Вас!

447

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Да но не искат да ходят в Русия. По добре им е да вземат копейките да ги обръщат на долари/евро и да си купуват хубави западни неща. Даже ако ги накараш да се огледат около тях няма нито един руски продукт ама нито един ! Е може някой стар москвич на дядо им :) Та това са руските проксита ! Най-обикновенни предатели на България работещи за копейки също като Копейкин !

446

Solar Power

преди 2 години

До Фен: Има договори ! За разлика от Русия , Германия си изпълнява всички договори. Ако и Русия беше изпълнила този от 1994-та към Украйна да запази териториалната и цялост би било чудесно. Уви не е !

445

Фен

преди 2 години

Имам един въпрос, в момента Русия доставя ли газ на Германия? Май да?Германия плаща ли си за този газ? Май да?Как точно тогава има сериозни санкции?! Би трябвало да се спрат всякакви отношения с Русия, вкл. доставка на газ, суровини и т.н, така би било най-честно и почтено.. Всичко друго е лицемерие!

444

NO WAR

преди 2 години

Спрете разделението! Кажете не на убиствата и войната! Не взимайте страна, иначе всички ще бъдеме наказани от Божия гняв, за дето брат убива брат си! Убиството е грях! няма кауза, която да оправдае този грях!

443

Анонимен

преди 2 години

Тоя още не е разбрал че Русия загуби войната каято началника му Путин разпали. Да се готви да плаща репарации.

442

Скоро е...

преди 2 години

Киро Гела къде е.Ще бъде линчуван на площада Скоро-Много скоро......

441

Стефанов

преди 2 години

Предполагам, че във Воронеж и Омск има цели квартали, наричани "американския", "немския", "английския" и т.н.

440

вече се стига лесно

преди 2 години

и отвъд берлин

439

Гражданин

преди 2 години

Ми пореразглеждай ги колкото искаш - те и сега не са на ниво по-високо от ... НУЛАТА !!! Не виждфчаш2 ли,че настроихте ЦЕЛИЯ СВЯТ срещу себе си - кой ви обича в Европа ?! Пол ша ли,Унгария ли,Германия ли,Литва ли,Естония ли Финландия ли...КОЙ ?! Отритнахте вси чки от себе си ?!

438

Анонимен

преди 2 години

Всички фенове на агресора Путин, да емигрират в Русия.

437

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен441 Руснаците вземат "своето" 50 години грабиха държавите от социалистическия блок, отнемайки суверенитета им. Не могат да се примирят че това време вече е отминало.