318

Иван

преди 2 години

Към -определилия се USA: "Вие ще предприемете със подходящи средства да оберете капките от биберона,както предполагам ,че винаги до сега сте го правили и капките попаднали на пода.

317

ПЕТЪР ПОПАРА

преди 2 години

МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ПОСОЧИ ПОНЕ ЕДНА ДЕКЛАРАЦИЯ ИЛИ ПРОТЕСТ СРЕЩУ УКРАЙНА ЧЕ НЕ ПРИЛАГА МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ, И ДА ИЗКАЖЕ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВОЕНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА УКРАЙНА СРЕЩУ Д.Н.Р. и Л.Н.Р. И ТАМ ЗАГИВАХА ХОРА С ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 8 год.

316

📺

преди 2 години

Сега обединеното кралство ще пътува до Китай през Аляска Само за 11 часа - нищо работа за тях...

315

USA

преди 2 години

Лилипутин ще им смуче биберона прав!!!!

314

Наско

преди 2 години

Дано България запази неутралитет.Хуманитарна помощ за пострадалите ,но не и оръжия.

313

Прост си като гъз

преди 2 години

Ако Путин бомбардира Истанбул,както искаш ,това означава ,че НАТО ще отвърне с пълната си мощ.Като нямаш капацитет и умствен багаж по-добре си мълчи

312

Путин е ислямофил

преди 2 години

Путин е таен ислямист и враг на православието. През цялото си управление избива православни християни грузинци украинци. Не помогна на православните арменци а ги остави да биват избивани от Ердоган. Нищо не направи за да предотврати превръщането в джамия на най святата православна светиня света София а я остави да бъде осквернена от Ердоган. Защо тогава не бомбандира Истанбул? Защо покровителства джихадистка Персия, защо не унищожи иранските ядрени реактори, защо не изтреби Хамас и Хизбула?

311

6060

преди 2 години

Защо по дяволите сте цензурирали коментара ми?

310

6060

преди 2 години

Когато Америка напада даже и далечни от нея държави като Либия. Ирак. и други тя ги спасява и всички купени телевизии и ръкопляскат. Нима тогава имаше по малко жертви?А сега когато същата тази Америка обеща бляскаво бъдеще и излъга бедния Украински народ да позволи да се разположат воѝски и ракети на оградата на Русия е виновен Путин. За кого е толкова важно Нато да насочи ракети от Украѝна? Коѝ жертва цял един народ за да постигне целите си? Дано нашите да не позволят струпване на воѝски!!!!

309

Анонимен

преди 2 години

Нека русофилите да обяснят защо всички държави от бившия соц.затвор не пожелаха да се вържат с добрата русия

308

Здраво мислещ човек

преди 2 години

Малее от това което прочетох досега в коментарите от различни хора стигнах до извода, че Путин изобщо да не се замисля а да пали атомните бомби до ги насочи по един за всяка страна от ЕС и да се свърши най- накрая със света. Не може един човек със собствени усилия да толкова ***! Как можете да управдавате насилствено превземане, геноцида във която и да е страна? Ако някой очаква края на света да дойде с изригване на слънцето или някой с астероид жестоко си се лъже, ще дойде от обсолютните ***

307

Анонимен

преди 2 години

До 341 Анонимен. 3 март също да се забрани у нас . Националния Празник е Руска Пропаганда вече 142 г у нас. ТИ ОСМАНЕЦ ЛИ СИ БЕ ПРЕДАТЕЛ! ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ПРЕДАДОХА ЛЕВСКИ! МАРШ В УКРАЙНА!

306

Анонимен

преди 2 години

3 март също да се забрани у нас . Националния Празник е Руска Пропаганда вече 142 г у нас. Тва което се случва в Украйна не е освобождение а Геноцид

305

Ясен

преди 2 години

ПростоКиро, ти най-вярно слушкаш Мустафату и направи България първа сред ястребите, но сега как ще дойдат руснаците на морето? Опропасти няколко стотин милиона, като затвори небето за тях! За да се натегнеш на господарите разори много български семейства. ***, като премиер трябва да защитаваш българския национален интерес, а не американския!

304

Muki_duki

преди 2 години

Наближава 3-ти март ....Хубав празник,който всички май са забравили днес!Не мисля,че е редно да взимаме страна....и не че нещо ама когато Големите се карат малките мълчат!

303

Анонимен

преди 2 години

Хора,зарежете дрогата!Изпарява ви мозъчните клетки!

302

Кики

преди 2 години

Всеки руски чайник нарушил забраната трябва да бъде бутнат.

301

Русия е поробител

преди 2 години

Руския цар Александър II няма капчица руска кръв, етнически той е чистокръвен немец така че не вярвам да е имал благородни намерения към българите, просто ни е използвал за да се добере до Босфора.

300

А1

преди 2 години

Интересно какво ще направим ако руски самолет реши да премине?Ще реагираме смело и безотговорно?Ами ако ни заяде вратата на линейката?

299

Анонимен

преди 2 години

Престанете да дърпате котката за опашката.Русия нямат вина.Русия не започва никога война.Упомнете се,колко държави пострадаха от Американците,та те самите убиха собствените си хора в кулите близнаци,от тях излезе и този геноцид Ковид.