23

Анонимен

преди 2 години

Щом депутатската заплата може да започне от 8000 лв, не виждам причина бензина да не стане 3-4лв.

22

Анонимен

преди 2 години

Бензина вече е 3 лв., който кара на 100 октана - знае.

21

Анонимен

преди 2 години

С тази саката политика на платените народни предатели, които ни управляват от вече 30 години, не 3, а 30 ако стане, пак трябва да сме доволни. Защото просто горива няма да има. Тръгнали с пландемии да си играят и да плещи оня гологвания глупости за чували с трупове от настинка. Друга е опаспостта, още преди две години беше ясно, че онези приказки бяха евтин опит да се скрие истинската опасност.

20

Анонимен

преди 2 години

Там ще е най-много след 10 дни. Вчера опашките по бензиностанциите ме върнаха в 90-те години.

19

Анонимен

преди 2 години

Цената на бензина ще е най-малкия ни проблем. А ако този луд пусне нов вирус? Или ядрени ракети?

18

Наско

преди 2 години

Дано да стане 10лв.,аз карам колело!

17

Анонимен

преди 2 години

Ще стане и 10 прав сте ... Политиците няма и да го усетят Гориво на Служебна Кола от Свой Джобни Не се плаща та Не им пука

16

Анонимен

преди 2 години

Ще ще

15

?!?!?!

преди 2 години

И 10лв на литър ще стане ... БГ политиците са като щраусите, когато ги е страх ... Т.е. с главите в пясъка, а ***** нагоре за идеална цел!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Той вече мина 3 лева, поне в столицата вчера заредих до горе на шела 100 остана на 3,06

13

младен

преди 2 години

До Анонимен- Така де. Все си търсят оправдания. Сега Путин е виновен за цените на горивата. Все повече почвам да се разочаровам от този гнил запад. Дори почвам да мисля че начело на ЕУ трябва да дойде не Путин ами чичко Ким, че да ги стегне всичките.

12

mazen

преди 2 години

До ДедоДокато има такива, които мислят по този начин, че одиш пеш!Аман от овце!

11

Пд

преди 2 години

Вчера на бензиностанцията преди да заредя вдигнаха цените с 8 ст. Та дали ще станат не е въпрос с неизвестно при положение, че вече е 3 лв. Въпросът би бил, а колко ще стане!

10

Дедо

преди 2 години

Цена от 3 лв ще е радост за нас ако стане само! Идва време в което само богатите ще могат да имат автомобили.

9

САНКЦИОНИРАЙ ТОВА!

преди 2 години

Нашите американски "приятели" такъв ни го натътрузиха с тая война, че свят ще ни се завие. Цяла Европа и ние в частност ще платим за слабоумието на Брюксел да не се противопостави на Вашингтон заради намесата им в отношенията Европа-Русия. Всичко започна от това, че САЩ не искат Сев. поток 2, за да могат да си продават втечнения шистов газ в ЕС. Затова разпалиха война в Украйна, за да накара европейците да замразят газопровода. Това е цялата история. Всичко е за пари.

8

Анонимен

преди 2 години

Стой, та гледай

7

Анонимен

преди 2 години

Покачването е чиста спекула. Обаче всички правителства си траят. Няма никакво спиране на производство,но покачвали цените от страх да не спрат доставки заради войната. Като се спре някъде производството тогава ги качвайте. Откъде накъде заради страх. Освен това може да се нагиснат арабите да увеличат производството. Преди години когато цените падаха те се разбраха да намалят производството,за да вдигнат цените. Западат си затрая. Сега могат да поискат да увеличат производството,но не го правят.

6

?

преди 2 години

И? Ние сме роби и трябва да сведем главица и да се молим на путин да ни завземе? За един бензин ли живеете бе, хора? Искате да се върнете във времето където партията ви казва какво могат да учат и работят децата ви? Какво можете да притежавате и къде да пътувате?

5

121212

преди 2 години

Не може а ще стане над 3 лв.

4

Мнение

преди 2 години

Че той вече е почти 3 лева и ще стане 5 благодарение на американските и европейските ни братя дето щели да санкционират Путин а всъщност нас санкционираха!