43

до сбъркания пенсион

преди 2 години

До Стамат Бе ти луд ли си,или просто ти идва отвътре!?

42

ГОЧО

преди 2 години

ОБАЧЕ ДДС И АКЦИЗ БЯХА ПОЛОВИНАТА ОТ ЗАПЛАТЕНАТА ОТ МЕН СУМА И ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ-ДИВИ ДАНЪЦИ,ВИДНО ОТ КАСОВИЯ БОН!!!!!

41

ГОЧО

преди 2 години

ВЧЕРА ЗАРЕДИХ В ШЕЛ БЕНЗИН ВИ ПАУЪР 100 ОКТАНА.ЦЕНАТА ЗА ЛИТЪР БЕШЕ 2.99 ЛВ.

40

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

3лв.? И пет ще стане! Нали дни наред протестираха руските *** в североизточно България - без добив на петрол , без добив на газ, даже и в морето, където е пълно с газ, да се забрани всичко, даже проучванията! Изредиха се ред фирми да получат концесия - НЕ И НЕ! В БГ има залежи на всичко, но големият брат не разрешава! Кой ви е виновен сега???

39

Кх

преди 2 години

Кирчо продай малко на Румъния. Хей така за укрепване. Некадърници. Българския интерес над всичко. Продажници!

38

Най-страшно

преди 2 години

Най-страшно е, когато някой ти вика няма страшно Увеличението на горивата е само началото, следва криза за горива ИЗОБЩО и най-вероятен лимит в стил ранните 90 години. Ще последва рязък скок на храни и всичко по веригата и добре дошла КРИЗА! Или бедните (с чифте пищови) ще станат гладни, а милиардерите - мултимилиардери! С други думи пландемията беше просто увертюрата, следва истинската драма и накрая ще свирят епилог Кой разбрал, разбрал.

37

Анонимен

преди 2 години

Войната в Украйна е само формална причина за високите цени. Имали сме нива на петрола и доста над 100 долара. Истинската причина е еврозоната. Предполагам, че нивата на горивата ще се кротнат на около 4 лв/л. След влизането на еврото в сила при преобразуването на цените ето ти европски стандарт - 1,80/1,90? за литър. Така ще е и с другите цени. А доходите ще ги мислим после. Така е за съжаление.

36

баба мара

преди 2 години

сега ще плачете за виденовата зима с вашите изтъркани клишета ама няма коида ви чуе от 1878 българите са все на грешната страна и все не случиха науправници всички се пишат големи разбирачи от всичко сега ще видите кон бобяде ли

35

Стамат

преди 2 години

Бензина става 4,дизела 3.5 лева.Транспорта замира,цените на стоките в небето,вдигат тока и парното с 300%...До април правителството е изметено,следват референдуми за излизане от НАТО и ЕС.Българите се връщат от Европа,селата се пълнят отново.Идва проруско правителство на власт с обещание да се отворят всички пазари на изток.До края на годината се пускат фериботи Варна-Сочи и стокообмена тръгва.От 3 до 5 години всички запустели земи стават обработваеми....да продължавам ли?

34

Анонимен

преди 2 години

Нашите палячовци в парламента не се научиха когато атовете се ритат, магаретата да мълчат. Войната ще свърши, но обидите ще останат. Просто Киро. Ще му покажат колко мъъъъничка е Русия. Тя не говори като просто киро "алангро". Кои т***паци се вързаха и гласуваха за това неуко петно кирчо. Извинете, но съвест не ми дава да напиша името му с главна буква. Огромен срам да си неграмотен на тази позиция и да си го показваш при всеки възможен случай, без да ти пука и със самочуествие. Докога?

33

Камилаподкамила

преди 2 години

Не ве, наложете още санкции срещу Русия и го направете 5 лева направо! В подкрепа на Украйна всички шофьори ще са съгласни, бакшишите най-вече.

32

Анонимен

преди 2 години

С мерките на Русия може и 5 лв ,понеже нашите и бивши управляващи и най вече сегашните не се спряха ,Ко ни интересува какво прави Русия или Украйна ,видяхте Румъния как си траеше

31

Nimand

преди 2 години

Ние 3 лева вече ги доближихме , за да сте по - актуално питайте дали ще стане 4 лева до няколко седмици !!!

30

Анонимен

преди 2 години

Въпросът не е дали ще стигне 3лв, а дали ще го има.

29

Анонимен

преди 2 години

И без пари да е пак ще си крадем, и 10лв да стане пак ще караме

28

Анонимен

преди 2 години

Овцете ще карат на въздух и студена вода, а тия, които ги доят ще ги убеждават, че е добре за тяхното здраве.

27

електрически влак

преди 2 години

ресурсите вече няма да се раздават ей така са разходка напред-назад, това е пилеене на важен енергиен ресурс, чието предназнаение не е за прищевки , тепърва ще се покачват цените по естествени причини.

26

Анонимен

преди 2 години

Цената на бензина ще е най-малкия ви проблем, когато лудият ви пусне следващият вирус. Или ядрени бомби . Или и двете?

25

Анонимен

преди 2 години

Кирооо, къде си, кирооо.?!!!

24

Ванил

преди 2 години

Тогава робите ще си седим у дома да видим кой ще им работи.Ще има празни улици и чист въздух.