8

Снежи

преди 15 години

На 4години веднъж, преди избори.

7

преди 15 години

аз пък не съм работил още ...таз година :)

6

BG

преди 15 години

Работим и за политиците, и за монополистите, и за ***! И това са все бездънни ями! Да се задавят дано!

5

преди 15 години

Не се заблужавайте - досега за тях, а следвашите 6 месеца пак за тях! Нали трябва да им платим бездействието по банките вече толкова години! Колко поколения работят все за тях, българи? Спестявайте, че догодина няма да има с какво да живеем, и НЕ ПЛАЩАЙТЕ данъци! Нека да ни изгонят от къщите, без това само разходи! Ни да имаш, ни да нямаш, това е България!

4

благия

преди 15 години

Или както казваше един непризнат гений , " В България живеят 8 милиона факири "

3

преди 15 години

Аз спрях да работя за държавата в края на април. Не знам тия какви сметки са правили, но аз като си попълвах данъчната декларация, го сметнах доста по-лесно.

2

Томов

преди 15 години

Кой в тази скапана държава се осигурява на реалната си заплата, и коя фирма не укрива печалбата си??? Цялата тази статистика е толкова далече от реалността, колкото България е далече от развитите страни.Хората масово работят за себе си, а не за държавата и това е съвсем нормално, след като институциите правят всичко възможно да ти стъпят на шията и да ти пият кръвчицата.САмият факт, че държавата прибира колосални суми от ДДС, акцизи и мита, говори, (те формират на 80% от бюджета) че в страната има огромен стокооборот, обаче заплатите са ниски и фирмите имат мизерни печалби. Е коя фирма ще прави обороти за милиони и ще има облагаема печалба в хиляди?Икономиката ни е 50% и повече в сивия сектор, и това всъщност позволява на хората да живеят, защото могат да укриват данъци. Ако едно 4-членно семейство с доход от 1200 лв си плати всички данъци, осигуровки, такси, и режийни, остава с 300 лв за храна и дрехи. Е как да не укриваш данъци и да не се осигуряваш на минимална заплата?

1

преди 15 години

това какво точно означава?