241

Анонимен

преди 2 години

От санкциите ще пострадаме много!!! Незнам дали знаете за какво става въпрос!!!!!

240

Лилия

преди 2 години

Няма нищо, ще продаде дългата помпозна маса и ще си купи една атомна бомба

239

Анонимен

преди 2 години

И Садам Хюсеин не го тормозеха с такива санкции.

238

остава чайна

преди 2 години

да си поиска дълга от амърика и те така

237

Човек с чувства

преди 2 години

Драги хора, ако желаете България да стани супер мега държава, тогава ме издигнете да бъда владетел на България!Запознайте се с мен !Няма да сгрешите !Не се заблуждавайте от моите диагнози!Съгласни ли сте?

236

Няма

преди 2 години

Няма вече Harrods вино в Petrus за 7 000 паунда бутилката, крадливите олигарси - съратници на сатрапа Путин ще сърбат борш като обикновените руснаци. Всичко е блокирао

235

svetlina

преди 2 години

До Прилично предложениеТака е, но има ''слепци'' , които все още ръкопляскат на САЩ и поддръжниците им, дано Бог ги накаже.

234

Анонимен

преди 2 години

Боже какви *** сме всички ние! Абе може ли така всички лаят и реват а всъщност ще страдат най - много обикновените хора. Навсякъде по света. Има ли значение откъде са и какви са? Истината е че ако искаме нещо да се промени трябва да променим самите себе си и начина на общуване помежду ни. Ако трябва да се борим за нещо то е тия гадни противоборства да престанат. Но за съжаление нямаме мозък за това. И ще си платим рано или късно. Всички без изключение.

233

Анонимен

преди 2 години

Щом, е така помежду другото, всяко кересте в ЕС може да блокира авоари, демек сметки. То въпроса е има ли банки вече. Май няма. Има някакви каси и всеки знае всичко за човек решил да си внесе 5-6 лева.

232

Ас

преди 2 години

До Анонимен Какви са тези чечински 'БОЙЦИ" бе ***?Сигурно гледаш Star Wars?

231

Lina

преди 2 години

Разглежда себе си като новият Петър първи. Няма какво повече да се каже, "звездите му го говорят " . Няма да спре, разума отдавна не му е съветник.

230

Анонимен

преди 2 години

Визи за всички руснаци в ЕС и Америка. Който няма виза, го гонете. Да им дойде акъла за кой ще гласуват на следващите избори. Всички руснаци са виновни, защото те са си го избрали дали с гласуване или с негласуване.

229

Прилично предложение

преди 2 години

Нека американските и европейските безполови политици бъдат така добри и да си наложат всякакви всевъзможни санкции за престъпления срещу международното право: 1. Криминалните бомбардировки на Югославия 2. Незаконно отнемане на част от територията и образуване на криминална псевдо-държава 3. Нападението и унищожението на Ирак. 4. Нападението и унищожението на Либия. 5. Незаконно окупиране на Сирия и нейното постоянно бомбардиране... не остана място за стотиците престъпления с/у човечеството.

228

Анонимен

преди 2 години

Основната групировка на армията на Зеленски е практически в гигантски котел и е откъсната от тиловите комуникации. Тя е оставена без върховен контрол и надежда за помощ. Ако Манщайн се е опитал да пробие до Паулус близо до Сталинград тогава, сега никой няма да се притече на помощ на украинските генерали в Донбас. Това се потвърждава от разказите на пленниците.

227

Анонимен

преди 2 години

Кадрите, които сега идват от Грозни, не оставят надежда на националистите. Хиляди чеченски бойци се готвят да бъдат изпратени на фронта. Явно именно те са били натоварени да разчистват националните батальони.Някои може да се чудят каква ще да е тази денацификация?

226

Анонимен

преди 2 години

Скоро всички вражески системи за противовъздушна отбрана започнаха да полудяват. На екраните се появиха множество фалшиви мишени. Тогава сайтовете на правителството и ключовите ведомства на врага легнаха. Работеха части за РЕБ на Русия. Веднага след изявлението на президента беше нанесен съкрушителен удар по цялата военна инфраструктура на противника, включително летища и системи за противовъздушна отбрана.

225

Анонимен

преди 2 години

Източен котел - 2022 г. Позицията на врага е по-критична от тази на германците край Сталинград. Спокоен глас с остър чеченски акцент ги моли да сложат оръжие и да се приберат вкъщи. Вторият начин е много по-тъжен. Доколкото разбирам, този апел не се отнася за Азов.

224

Анонимен

преди 2 години

Боли го чушката на Путин за санкциите ще страда народа. Но едно стана ясно Путин абсолютен лъжец и мисля, че и най заклетите русофили го разбраха. Да нападнеш суверенна държава е недопустимо ако не бъде спрян всяка по силна държава може да нападне по- малките си съседи.

223

Анонимен

преди 2 години

Целта на Русия е световно господство и те си знаят силите и възможностите, имат всичко на разположение, само трябва да си разиграят картите правилно, точно това и правят в момента. За какви правни норми говорят критиците на Путин? Путин по образование е специалист по международно право.

222

Анонимен

преди 2 години

Тази дата я има и в предсказанията на баба Ванга, "когато се съберат шест двойки в една дата, Русия ще направи еди какво си." И Руснаците го знаят това нещо. Знаят за прозореца от възможности, който се отваря веднъж на няколко десетилетия и не трябва да се изпуска, както е ставало по времето на СССР.