327

Мазало

преди 2 години

Защо не казват нищо за масовите анти НАТО протести на запад?Или е лъжа.Не е пред очите ми са,на метри.

326

Анонимен

преди 2 години

Ленин им го надена здраво на руснаците. Така им е взел акъла, та още си го поддържат в мавзолея.

325

Кики

преди 2 години

Мархаба русофили български, поздрав от нас чеченските ви събратя бойците на Путин .

324

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ЗАПОЧНА, А ЩЕ ОСТАВИ ЧЕЧЕНЦИТЕ ДА ДОВЪРШАТ. А ТЕ ЗНАЯТ КАК.

323

Анонимен

преди 2 години

Англичаните не се ли срамуват , заради английските конфликти с немците , Русия даде милиони жертви през ПСВ и ВСВ война?

322

Анонимен

преди 2 години

Украинци и руснаци не искат да воюват помежду си, защото са братя, защо ги насилвате и принуждавате да правят това и защо тази братоубийствена война не спре най-накрая? Защо? Дайте Украйна на Русия, те са един народ и са славяни, украинците са близки с руснаците, а не със запада! По-късно , когато раните зарастнат, може да приемете Русия в ЕС, ако пожелаят, така ще влезе и Украйна.

321

Анонимен

преди 2 години

Днес, едно пленено момче украинче каза - "моят дядо се е сражавал срещу нацистите, а днес ме принуждават да воювам за нацисти" (видеото е в Тубата). Ето коцлагера Майданек, където нацистите са убили над двеста хиляди украинци и руснаци: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BA Не връщайте фашизма в Европа, той донесе милиони убити и масова разруха!

320

Анонимен

преди 2 години

Украйна е голяма рана, не само за славяните, но и за Европа, защото някои държави , може да използват Украйна като огнище на размирици и война в Европа, руснаците не искат размирна Украйна и няма да допуснат това, защото те са един народ с украинците и са братя, дайте цяла Украйна на Русия, а ако руснаците са съгласни, приемете ги като пълноправен член на ЕС!

319

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ Донецк и Луганск, фашистките отряди са избили над 17 000 човека, включително деца и жени, стига лицемерие, дайте Украйна на Русия, те са си братя и руснаците няма да наранят украинците, спрете тази братоубийствена война, ако искате преговорете с Русия ако желае да се присъедини към ЕС, но спрете да убивате и асимилирате славяни! Върнахте Хитлеризма в Европа, отново убивайки славяни, не ви ли е срам?

318

Анонимен

преди 2 години

Дори битовите уреди изхвърлете и унищожете и всякаква електроника, махнете ги, за да не страдате и не ви контролират дистанционно!

317

Анонимен

преди 2 години

Осъдете военните и други престъпници, които са правили експерименти върху украински граждани! Това са хора от западни държави, които не са в ЕС!

316

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е избягал и е във Франция, дали са му маса пари да работи срещу родината си, казаха, че по медиите дават стари кадри от войните в Сирия, Либия, от украинските фашисти и други държави и ги представят, че уж са руски войски в Украйна и лъжат масово света, руснаците не нападат населението, а военни обекти и техника! Дайте Украйна на Русия, те са си братя, не си правете експерименти с украинците, ако искате приемете Русия като пълноправен член на ЕС, ако руснаците пожелаят, но без насилие!

315

Анонимен

преди 2 години

Украинци, не приемайте помощи от чужбина, чрез вещества, които вкарват в тялото ви, може да ви контролират тотално и дистанционно, дистанционно да ви контролират какво да правите, мислите, да ви изтезават или убиват, дръжте се за Русия, те са ви братя и няма да ви наранят! Унищожете вълновите връзки и комуникациите, антени, предаватели, всичко!

314

Анонимен

преди 2 години

Запада извършва геноцид срещу украинските и руските граждани, дайте Украйна на Русия,те са си братя, престанете да убивате хора и славяни!

313

Анонимен

преди 2 години

На Зеленски са му дали милиард и двеста, за да работи срещу родината си, някои от украинските олигарси имат и частни войски и убиват хора, с тях как ще постъпите?

312

Анонимен

преди 2 години

Дайте цяла украйна на Русия, те са братя и са един народ, защо ги разделяте и защо е тази братоубийствена фашистка война, подклаждана от запада? Украинци, не приемайте помощи от чужбина,чрез вещества,които вкарват в тялото ви, може да ви контролират тотално, да ви контролират какво да правите, мислите, да ви изтезават или убиват, дръжте се за Русия, те са ви братя и няма да ви наранят!Англия и други държави имат бази и лаборатории за експерименти върху украинци, има и мъртви,това е престъпление!

311

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, свалените руски самолети се оказаха кадри от компютърна игра.

310

Md

преди 2 години

Толкова много руски *** тук! Дано Путин не чете днес.Бг; ще вземе да реши да спасява руското население в Бг.

309

Я, па Я

преди 2 години

Разочарован съм от действията на САЩ, ЕС и НАТО. Само бла-бла. Ясно е, че не можем да разчитаме на директна помощ от така наречените ни съюзници. Трябва ни нов начин за превъоръжаване и стартиране на собствено производство на бронетанкова техника, бойни кораби и всичко което може да се произведе в България. Както и спешно връщане на наборната служба. Незабавен арест на всички русофили и петоколонници на Путин в българия. Ако това не стане, жална ни майка.

308

Я, па Я

преди 2 години

изгледайте внимателно видеото и ще видите, че това е руска бронирана машина от авангарда на колоната. Нарочно се насочи и удари колата. Явно си е помислил, че е кола бомба вероятно.