4

Анонимен

преди 2 години

Римокатолическата църква също се моли на "светии". Никъде в Библията Бог не казва да се молим на умрели хора, това са идоли реално и заради това Римокатолическата църква променя (ДА ПРОМЕНЯ!!!!) втората Божия заповед за да им пасне на техния култ. Православието е подобно, кофти е да ви го кажа по този начин, но това е истината. Библията е истинското Божие слово и то НЕ подлежи на промяна от хора, от каквато и деноминация да са.

3

Анонимен

преди 2 години

2, Бог няма да прости или непрости на починалите. Те ще бъдат съдени според словото на Бога. В момента те "спат", така описва Библията, до деня в който всички ще бъдем съдени. Онова което са правили приживе, са правили и според това ще бъдат съдени. Друг е въпроса за управляващите и Бог да им даде разум, с това съм съгласен.

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Ти се радвай,че не пише и да се пие сярна киселина!Щото тогава глей кво става!***!

1

Игнат

преди 2 години

Няма по-неприветливи гробища от Софийските. "Парковете" са боквално гнусни. Пълно е с основните и любими на Фандъкова избиратели - ромите. Те са навсякъде: алчни, досадни, нагли и безкруполни. Защо поне там, последния дом на нашите близки няма спокойствие...