148

Иван

преди 2 години

"Крайните цели на Путин са денацификация" - някой, който повтаря тези слова на Путин задава ли си поне 2 логични въпроса: 1) Какво точно значи "денацификация" и как точно можем да установим, че е "денацифицирал" Украйна 2) не е ли противоречиво, че президентът на Украйна явно едновременно с това, че е евреин, е и нацист?

147

Денацификация

преди 2 години

Всички украинци са нацисти,целия свят е срещу Путин..са нацисти...Айде стига...

146

Данков

преди 2 години

Демокрацията изключи информацията от Русия. Вижте историята на конфликта, вижте престъпленията на фашистите в Украйна, вижте, какво правят САЩ и НАТО, вижте, как се води тази военна операция и много ще разберете.

145

Рейгън

преди 2 години

Елементарни постановки - САЩ излиза от договора за тактически ракети с малък обсег, а после разполага такива в Украйна, като Москва е в обсега. Русия си мрънка, но Европа се прави на ударена, Русия започва да говори само със САЩ, но от там идва винаги един о същи отговор - няма да променим принципа за приемане на всеки желаещ. Всичко това в комбинация с отказ от минските договорености доведе Русия до неизбежна самоотбрана.

144

филип ейджи

преди 2 години

абе да премахне новия фашизъм!!!

143

Анонимен

преди 2 години

Експанзията на НАТО в страните от Източна Европа и в бивши съветски републики обезсмислиха споразуменията за контрол на въоръженията. За военните са важни не намеренията, а възможностите. Изстрелвани по Москва от Украйна, т.н. тактически ядрени оръжия (невлизащи в споразуменията) биха се превърнали в стратегически по своя поразяващ ефект.

142

Б.Б.

преди 2 години

***!!!

141

IQ 3.14

преди 2 години

ae вие нормални ли сте да давате национален ефир 2022 на крайно леви радикали? ква нацификация 21 век? ше умрете от толко еничарлък

140

Анонимен

преди 2 години

Дърт комунист, какво да каже!

139

Анонимен

преди 2 години

А лъжите на Путин ,че няма да напада Украйна много бърже ги забравихте. Трябва да знаете че разлика между комунизъм и нацизъм няма .Какво очаквате от агент на КГБ , да е пацифист.

138

Ддодо

преди 2 години

Не съм русофил нито американофил, но смятам че незнам кой ще спечели от тази война, но ние със сигурност ще загубим,и то много.Тя трябваше да бъде избегната на всяка цена на масата за преговори,но това просто не стана,и това е ужасно.

137

ГОЧО

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТ ЗЕЛЕНСКИ Е ЕВРЕИН. ВИЖ В ГУГЪЛ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.ЕВРЕИН-ФАШИСТ... ПИШЕТЕ ДИВОТИИ, ПРОКАРАНИ ОТ ТОЗИ ПСЕВДОЕКСПЕРТ НА СНИМКАТА!!!!!

136

Ддодо

преди 2 години

Руснаците и украинците са братя и имат общ произход и обща средновековна прародина- Киевска Рус.Западът можеше да отстъпи в преговорите и да заяви ясно и да подпише,че Украйна никога няма да бъде поканена да се присъедини в НАТО, и че алиансът няма повече да се разширява, защото наистина е безсмислено.Путин се ядоса че Западът, не е готов на никакви отстъпки и затова предяви крайни искания, като това- НАТО да се оттегли от държавите,приети след 97ма година.Войната можеше да бъде избегната така.

135

ГОЧО

преди 2 години

КАКВА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ,КАКЪВ НЕОНАЦИЗЪМ...??!!! АКО ТОВА Е ТАКА,ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ Е ПЪРВИЯТ ЕВРЕИН- НАЦИСТ!!!!! КАКЪВ Е ЗЕЛЕНСКИ-ВЖ. В ГУГЪЛ!!!!!

134

Манчо

преди 2 години

А ти не си ли Путинов шпионин,Украинците били виновни че искали самостоятелност.Гадно е че у нас има много предатели които поставят Путиновите интереси над нашите Българските.

133

Чичо

преди 2 години

"НАТО по някакъв начин се оказаха силно доминирани от решенията на САЩ. Назовавайте нещата с истинските им имена. Nazi-American Treaty Organisation създадена и финансирана с "иззетото' нацистко злато в края на Втората Световна има за цел да смачка болшевизма. Е, болшевиките ги няма. К'ъв го търси?

132

Чичо

преди 2 години

Майданът беше провокиран и финансиран. Полската Бандера "подаде ръка" , защото видите ли сегашната Западна част на Украйна била преди Войната Полска. Препращам панове, а западната част от днешна Полша не е ли бивша нацистка Германия. Не ставайте прекалено алчни и помнете, че Сталин , колкото и много да не го харесват им спаси задниците.

131

3

преди 2 години

Каква денацификация бе, подлого жалка?

130

Анонимен

преди 2 години

Украинските нацисти се наиграха,американците провериха до къде стига търпението на Русия и сега квичът като заклани прасета.Китай също застана на страната на Русия,Индия не взе страна.И всички европейски гей лидери се притесниха.Но най смешен е нашия поставен от американците премиер,и той налага санкции ***.Русия само трябва да спре да взима обработеното атомно гориво и да ни продава ново и България е фалирала за два месеца.Всички подържащи американските терористи сте и...ти,четете история.

129

Анонимен

преди 2 години

Като слушам и гледам какво говори и какво прави едва ли тоя ужас ще свърши скоро.Путин не вярвам да е психично здрав.Един разумен президент на Русия щеше да намери мирно решение,а не военно.