148

Лондонистан

преди 2 години

Лондон е град , който има нужда от много и постоянни финансови постъпления ... След Брексит , Европейските инвестиции спаднаха значително... сега са орязани и рускитте инвестиции . Останаха единствено арабските . Но те не идват даром, а с определени изисквания . - Повече мюсулмани в ръководството на града ... повече джамии... повече права за мюсулманския етнос в Англия ... Съвсем скоро Садик Кан ще е най-европейско звучащото име в управата на ВеликоИслямския Халифат със столица Лондонистан......

147

Демек

преди 2 години

Путин и путинистите,са,с,*** *** и с ядрени оръжив, клоуни

146

Ирония

преди 2 години

Потомците на някогашните бедни феодални селяни , облекли червените рубашки и стреляли по улиците на Ленинград , днес са милиардери със стотици милиарди в английски и други банки, и окрали родината си ( СССР ) , демонстрират богаташки живот , многократно по-луксозен от този на царските им фамилии ! А уж бяха равни при социализма(комунизма) !!! Как станаха милиардери ????????

145

Имам договорка

преди 2 години

С Путин за доставка на украинки , това е цялата история. Колкото по-рано го осъзнаете толкова по-малко глупости ще си мислите

144

Анонимен

преди 2 години

Западът има хуманни принципи, никога няма да отвори война срещу Русия и да избива мирни хора! Или както Русия го нарича, имат меки китки. Затова Русия им извива китките и издевателства. Това е.

143

Анонимен

преди 2 години

Може да не е краят им, но със сигурност им е терсене!

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145Пита те някой тебе кой номер *** носиш. Ти правиш това което ти кажат. Или както пееха едно време ПИНК ФЛОЙД - ти си само една тухла в стената. Това е истината драги.

141

Анонимен

преди 2 години

Поредните английски тъпизми. Руските милиарди така жестоко са се врязали в английската икономика че не знам докъде ще я докарат без тях. Може много да мразят руснаците но паричките им не миришат. Така е. Хубаво е да се изхвърляш че си голяма работа ама айде да видим. Руските милиардери просто ще отидат на харчат милиардите си другаде. Не мисля че ще загубят кой знае какво. Ама не е така за нашего брата албионеца. Той да му мисли.

140

Кралицата

преди 2 години

Великобритания ще направи тва, тва, тва и онова, а всичко друго ще си остане по старому хехе.... мъни ис мъни май френдс :)))

139

Анонимен

преди 2 години

аз лично разрешавам на лондон да им конфекцува всичко каквото имат и вън от англия да видим къде ще идат тези предатели

138

до 128

преди 2 години

Много чудно как ли е съществувал английският футбол без руските олигарси?Ами съществувал е и не е имало уговорени срещи,та босовете да си преперат печалбите!И занапред би било по добре-БЕЗ ТЯХ!

137

РАДИО ЕРЕВАН

преди 2 години

Путин ще намери някой роден в Камчатка или Якутия,обаче в документите му за самоличност ще пише,че е чист украинец.Той ще е новият президент на Украйна-ще живее в бункер с 3 кордона охрана и нито един украинец няма да го е виждал или чувал на живо.Защото и бункерът му ще е е някъде в някой подземен град в Сибир!

136

Анонимен

преди 2 години

Да, и Лондонград ще стане Путинград.

135

Анонимен

преди 2 години

До SS - Само едно не е предвидено , че украинците ще се бият до последно и най -важното путин няма да намери и един украинец да застане начело на марионетно правивелство .

134

Путин

преди 2 години

Боли ***

133

анонимен

преди 2 години

Да се блокират всички банки в свободните страни за руските олигарси и плутократи.

132

Те самите лондончани

преди 2 години

поне белите, избягаха от Лондон последните 10 г.Официално в Лондон 60% от населението не е отбялата раса.Щом самите англичани бягат? дали им дреме на тиядето ходят там два пъти в годината, и са купили имотизаради разглезените си щерки и синковци.По-важни са инвестициите в стопански недвижимостии акции в британски компании.

131

ГОЧО

преди 2 години

А мислите ли че Путин не е обмислил и това! Какво по-хубаво от това, руските авоари да се върнат обратно в раша, като нови инвестиции! Вярно запада принудително прави това, ама пък за Раша добре дошло! Както се казва всяко зло за добро!

130

SS

преди 2 години

ПИТАМ ? МИСЛИТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОВА ТОВА НЕ Е ПРЕДВИДЕНО ОЩЕ ПРЕДИ ИНВАЗИЯТА ? МИСЛЕТЕ ЛИ ,ЧЕ НЯМА ПЛАН ,,B " СЛУЧАЙ ,ЧЕ ЗАПАДЪТ НАЛОЖИ ИКОНОМ. САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ ? СЕГА ОЧАКВАЙТЕ ИНФЛАЦИЯТА ДА СКОЧИ ДО ЛУНАТА ! НЯМА ДА ИМА ГАЗ,МЕТАН,ПЕТРОЛ,АЛУМИНИЙ,ТИТАН,МЕД,и др. Дупе да ни е яко ! Запасявайте се още от сега с горива ,храна,лекарства ! И СЕ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ !!!

129

Costa

преди 2 години

Енергийната система на Украйна е в катастрофално състояние. Проектните срокове за експлоатация на АЕЦ вече са приключили, в това число и заради използването на горивни сглобки на компанията Westinghouse вместо "познатите" горивни агрегати със съветски дизайн от Русия. Затова се въвеждат руски войски, за да вземат под контрол всички стратегически обекти на територията на бивша Украйна и да спасят себе си и Европа от атомна катастрофа. Украйна е *** с граната.