37

Даниел

преди 2 години

Дреме им на англичаните, че Путин забранил полетите.

36

Анонимен

преди 2 години

Целият свят ще намрази Русия и Руснаците заради тази война. Не може да нападаш безцеремонно цяла държава и да се правиш на велик. При това, това е братски православен народ. Имало убийства от страна на някои Украински ***, ами такива има по целия свят, какво да правим ядрена война и да приключваме с този свят, това ли иска Путин.

35

Анонимен

преди 2 години

Ха честито на ингилизите , сега ще трябва да обикалят от другия край на света. ..смешници

34

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Вместо да ми шляпате минуси, вижте картата и ми напишете къде ще летят английските самолети на път за Източна Азия. Чакам.

33

до бритиш ГЕЙ

преди 2 години

До British guyВ Якутск работа нямат,ама за да идете някъде в Азия,ще правите по 3-4 прекачвания.Пък островчето лесно се заобикаля.А и над него бързо се минава,докато гей команадата разблере какво става,докато се вземе решение...Половината Аерофлот ще мине.

32

До Гледна точка

преди 2 години

Щом казваш,че не е проблем да заобикаляш страната която притежава над 15 % от земята,сигурно си "прав"

31

Едно към едно

преди 2 години

Българинът с голия си *** коментира на Путин или на Байдън му е по-голям! Няма значение кой е прав-хем ще ни опънат, хем ще си платим за лашкането.

30

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Британия е един малък остров на края на Европа. Братушките губят единствено рейсовете до Англия, нямат никакъв проблем да заобикалят Англия и да летят за САЩ и други места зад океана. Британците обаче откъде ще заобикалят Русия, когато летят за Източна Азия - Япония, Южна Корея, Китай и т.н.??? Трябва да слязат долу в Дубай и оттам да летят на изток. Англичаните здраво се прецакаха!!! Щото Джонсън е много умен :)

29

Анонимен

преди 2 години

До Професор А руснаците питаха ли народите от СССР дали искат да живеят в този съюз.

28

Хехе

преди 2 години

Олигарсите трябва да изберат къде да останат :-))

27

Анонимен

преди 2 години

Руските олигарси живеят в Лондон, децата им учат в най-скъпите частни училища. Най-скъпите луксозни имоти са на руски милиардери. Така че те ще пострадат. На англичаните не им е зор да летят за Русия.

26

рубашка

преди 2 години

Не е истина, че може да има такива урроди, които да одобряват тази агресия на побърканото джудже.

25

Професор

преди 2 години

Замислете се. Запада разруши СССР. Руснаците определно мразят запада. От кой са видяли хубаво. Наполеонова Франция, Хитлеровия Райх ли? Сега пак се мъчат да я смажат. За тях дори е добре тая война, имат повод за тия санкции. Всъшност войната те я подпалиха много хитро и умело. *** моросоиди. Подмолни са. Сега Русия и Китай ще разкажат играта на Запада, НАТО, ЕС. Играта е огромна. Залога е бъдещето. Тука става дума кой ще е новият световен жандарм!

24

Анонимен

преди 2 години

Луфтханза и турските линии ще се разцепат от пари.

23

Анонимен

преди 2 години

А ние кога?

22

British guy

преди 2 години

Ауууу, ами аз ся ко ши прая? Таман се каних да летя от Лондон до Якутск. Само че... какво точно щях да правя там? Забравих.Ши си *** преместя!

21

Пижо

преди 2 години

До Анонимен 13 вярващ, че Великобритания яко била резнала Русия. Как точно? Ако беше ги "резнала" щяха ли да *** и осъждат руската ответна реакция, което е цинизъм? Къде ще правят трансфера за Азия, след като Шерметиево хлопне мандалото?! Абе Русия да не е някакво малко островче, че да няма последствия. Европа губи многократно повече, а за UK и бездруго фалиралата им покрай Беркзит икономика, това е крах.

20

Гледна точка

преди 2 години

Хе-хе, дреме им на британците да минават над тази ***, има и други маршрути. А сибиряците ще бъдат тотално изолирани от демократичния свят и ще си лочат в собствената жалка ***.

19

Анонимен

преди 2 години

Наглосаксонците едва ли са очаквали толкова бърза и адекватна контрамярка от Русия!Не може едно джудже,каквото е Великобритания да дърпа постоянно дявола за опашката и да остане безнаказано!

18

Анонимен

преди 2 години

Е сега Абрамович как ще се прибере от Лондон