42

Анонимен

преди 2 години

За руските загуби, защо не се споменава?

41

Пан Кошов

преди 2 години

Не забравяйте Катин! Който не познава историята , може да изтегли филма Катин на А.Вайда! 10 000 поляци млади хора са дадени жертва за да задоволят Сталин!

40

Щирлиц

преди 2 години

До *** Изатор.....От векове се води война срещу Православието,няма как западът да воюва сам срещу себе си.

39

r3v0lv3r

преди 2 години

Бати, 2014 всички русофили се кълняха как за 1 ден руснаците ще са пред Берлин. Сега за 2 дена не могат да вземат Киев, при положение, че украинците се предават и чакат освободителите с погача.Какво прави Путин ? Да издава заповед за ратрел на генерали и офицери, че не се спрявят с оперативните задачи.

38

дедо Ташунко

преди 2 години

украинските танкове не бяха ли общо 19?

37

Анонимен

преди 2 години

До съд За по далечно бъдеще не знам. Знам само че - суров петрол от РФ, ядрено гориво от РФ, газ от РФ. Появяват се тук там разни мнения, че сме можели да внесем и от другаде. Само че и аз и ти знаем, че за да се осъществи това ще трябват години. А до тогава?

36

:)

преди 2 години

Аз се чудя що за жалко същество трябва да си в този момент да си платен руски ***, но ето че имаме бая подобни *** тук..

35

съд

преди 2 години

До Преди 43 прав си така беше,само че има една същественна разлика от тогава и сега. Тогава СССР е бил със целия свят против нацистите,а ние заставайки на страната на нацистите сме заставали срещу целия свят съответно и срещу СССР.Сега обаче целия свят е срещу СССР и ние ако застанем на страната на СССР пак ще сме срещу целия свят за трети път.Нали се сещаш това до какво ще ни доведе заставайки отново срещу целия свят?

34

Преди

преди 2 години

Втората национална катастрофа сме срещу руснаците. Преди Третата национална катастрофа сме срещу руснаците. Сега пак сме срещу руснаците...

33

breaking news

преди 2 години

На вниманието на всички сороси: успокойте се ! Животът ви не е застрашен - Русия великодушно ще ви предложи избор : необятните сибирски тайги или урановите мини !Ако успеете да организирате мощен гей-парад, ще получите допълнителни облаги!

32

Байдън

преди 2 години

Фашагите от САЩ ще последват съдбата на Хитлерчето. Проблема е че ние от България всеки път сме на страната на Германия и през първата и през втората световна война и сега и всеки път родината ни става все по-малка.

31

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Що не отидеш доброволец, и да покажеш как се трепят руснаци? Малко в страни, но пак в тази връзка, жена ти млада ли е?

30

Снимката

преди 2 години

Явно е от бомбандировките над Сърбия през 99 или от тези над Ирак или Сирия. За всичко е виновен Станишев казваше един зеленчук!

29

Анонимен

преди 2 години

кво става на западния фронт , още ли не е паднал Киев ? то и на овена се клатят ама ..

28

Анонимен

преди 2 години

Тази снимка от Тайван ли е, Китай влезе ли вече

27

истински българин

преди 2 години

До 33 *** изатор. Само изрроди като теб могат да одобряват тази агресия. Ама явно не си от умните и добре информираните, иначе щеше да знаеш, че е точно заради имперските цели на Русия. И какво е правила срещу България след 1878.

26

Анал Изатор

преди 2 години

Огромна част от българите са на страната на Русия! Което не е изненада. Скоро е 3 март. Сетете се какъв празник и на кой го дължим. Да много *** ще кажат че това е заради руските имперски амбиции. Странно защо тази война започва след неуспешното Априлско въстание. И защо другите империи не са сторили същото??? Да не би мощната Британска империя е нянала амбиции или Франция , Германия. Няма значение на чия страна сме. Украйна е загубила войната още преди да е

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен31 - под снимката си пише от къде е, стига да искаш да прочетеш. Пропагандата работи с пълна сила при теб, така е с по-ниското ниво на интелигентност

24

Анонимен

преди 2 години

това на снимката сигурно е НАТОвски стратегически обект, руски варвари, само да унищожавате сте способни

23

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са унищожили 8 установки С 300 и радари. Не са удряли украинското ПВО тип Стрела, които обикновено се разполагат в градовете, понеже имат малък обхват и им е нужно прикритие сред високи сгради за да оцелее.