443

Същия

преди 2 години

Ей момченце непораснало ти слушаш ли се какво казваш и знаеш ли какви детски приказки излизат от устата ти . Клоун недовършен си ти .

442

Йдъгу

преди 2 години

Ами асматика запали война и заряза палячото да ръси тъпотии

441

Иво

преди 2 години

Кирее то не е само газ да ни трябва, защото ако ни спрат ядреното гориво за АЕЦ направо не знам къде ще се скриете от народната любов?!

440

Hhj

преди 2 години

Абе тя Русия никога ням да клекне на оная п.... Ен сащ но ние ще почнем да ги целуваме а вече сме и почнали но оная работа демек евроатлантически ценности 😉

439

до Кирил

преди 2 години

Браво! Това е мъжка позиция и мислене в перспектива!!!Не може два века да сме сателит на Русия.Не може големите да убиват безнаказано и да живеят като царе по цял свят,а ние да им се кланяме до безкрай

438

Анонимен

преди 2 години

Продажник !

437

тя

преди 2 години

Я си оди в Канада , не си за голямата политика !

436

тя

преди 2 години

Може да си добър бизнесмен , но не си политик и ни излагаш пред Света ! Оставка !

435

Joe

преди 2 години

Вие си го избрахте!

434

Анонимен

преди 2 години

АЛоуу просто КИро , големите си траят ,а ти между шамарите...земи да млъкнеш

433

аз-ът

преди 2 години

Алооооу канадчето-гриндерче-витаминче.... Вземам си думите обратно, прав си не можем седим безучастно. Аре нарамвай пушката и тръгвай опълченец. Вземи и цялата грантаджикска сга.. извинявам се - общност със себе си. Аре тръгвайте, аз ща настигна после.

432

аз-ът

преди 2 години

Напротив - можем. И трябва Това не е нашата война.

431

дедо

преди 2 години

Пращай тогава торти от сладкарницата на Линда да спасяваш Украйна!

430

до # 485

преди 2 години

Епитетът изкукал старец сигурно го отправяш до 78-годишния Bidone? За продължаване рейда на руската армия на Запад: не смяташ ли, че ракетите, с които разполага Русия, много по-бързо могат да стигнат до Полша, отколкото пехотата и да нанесат поразяващи удари? Както гледаш ТВ и четеш новини, необходимост от превземане има столицата на Украйна. Неприятното и осъдителното е, че се бият православни славяни също със славяни. Народите на ЕС не искат война, такава реално иска многодетната Урсула Лайен.

429

Шаро

преди 2 години

Киро, трай си бе. Народа само те подозира, че си ***. С такива изцепки разсейваш подозренията

428

Анонимен

преди 2 години

Г-н премиер, от Азербайджан ни осигуряват 1 млрд.м3/год., а нашите потребности са 3 млрд.м3. Булгаргаз има задачата да доставя газа до БГ, а не да чака този газ да бъде доставен. Цели 10 г. това дружество пропиля, а сега плаче като вдовица за ..., че газът не е доставен. Апропо, в Александруполис системата за ревапоризация готова ли е? И не забравяйте, че тези 14 млрд.мз/год. природен газ са заделени за Италия по трасето TANAP.

427

гост

преди 2 години

Киро Киртака ще повлече цялата коалиция към дъното и към предсрочни избори . Скоро по досетливите групировки ще напуснат потъващият канадски кораб под Радевият флаг .

426

Харабейшио

преди 2 години

Кирчо е тръба!

425

Бай Баяни

преди 2 години

Хранилището в Чирен на газ беше 1/3 запълнено. То може да осигури газ за 3 месеца. Смениха ръководството на Булгаргаз и изнесоха веднага излишна газ поради топлото време за да си напълнят сметките в банките. Това е национално предателство на този мало.умник.

424

Военното

преди 2 години

Кирчо, ти в казарма ходил ли си? Автомат в ръце държал ли си? Най-вероятно не си. Канадски гражданино. Американска подлого. Ти нямаш правото да говориш от името на българския народ. С нафукано некомпетентните ти мнения, изказани на високи форуми, можеш да докараш такива бели до главата на българина, че и представа си нямаш. Трябва да се поучиш от опита на Зеленски и Украйна с партньорите от НАТО и ЕС. Как ги жертваха като агне на заколение, за да постигнат икономическите си цели.