20

Анонимен

преди 2 години

електробуса в софия не може да мине маршрут от7 спирки има една зарядна станция и не става

19

Диди

преди 2 години

До Shark: Ами така се казва - Първо в София после и в други градове. :)

18

Shark

преди 2 години

До Диди. И защо най-вече в София!

17

Диди

преди 2 години

Трябва да се заложи на качеството а не на количеството при изграждането на зарядни станции. Електромобилистите искат не какви да е а ултрабързи зарядни станции най-вече в София.

16

Анонимен

преди 2 години

Супер! Ще има още зареждачки за моята красива, бърза и мощна Тесла!

15

Щирлиц

преди 2 години

До до 11 Държавата я издържат обикновените бачкатори,господин-другарю чорбаджия.Като ти гледам изказа,е пределно ясно къде отива печалбата ти,пък и какви заплати плащаш.

14

В.

преди 2 години

А а изпълняваме задачи от Британското посолство. Те да не са минали на електрокари? И ние им правим инфраструктура за 69 милиона да джиткат нагоре надолу. Да работят онлайн. И като искат толкова електрокари да се определи цената за рециклиране на литиевата батерия. Къде ще се предава. Ако ще се изхвърля в природата - ще ни изтровят гъзарите.

13

Анонимен

преди 2 години

Поредната измама... Пре скъпи нови електрички, старите коли ги спират да влизат в градовете. Честито изнудване да си купите електричка, или да ползвсте таксита и градски транспорт.

12

Iozeff

преди 2 години

Шансът да сложат такава колонка в Тетевен е равен на НУЛА! Там управлява още Герп!

11

Тираджията

преди 2 години

Много харесвам ефтини коли.Ако се счупи,направо купувам друга.Имаше един където 3 пъти си купи една и съща кола за 500 евра със същия цвят.Хвърля старата и слага номера на новата и продължава.

10

Анонимен

преди 2 години

Някой няма ли да отвори олио станция. От 20 години карам дизеларата на горено Олио. Откъдето мина ухае на пържени картофки нула отровни емисии.

9

До 10

преди 2 години

Като не можеш да събереш пари за нормална кола, значи не ти трябва кола! Извинявай, касиерка в Лидл е с 2000лв. заплата. Една читава кола градска малка може да се намери за 6-7000лв..

8

до 11

преди 2 години

Е за тебе с бараката BMW E60, която струва колкото половината ми заплата ли да харчат?! Аз плащам данъците, аз издържам държавата, ясно е, че ще мислят за мен. Под аз имам предвид всички с топ 10% на най-високите доходи у нас.

7

В.

преди 2 години

Не рабрахте ли че това е фейк Кар. Що харчите пари за гъзари?

6

Анонимен

преди 2 години

Аз нормална кола не мога да събера пари вие електрически скамове ще ми правите, правете неща от които има нужда, а не такива от които ще откраднете половината, а другата половина ще раздадете на "наши" фирми.

5

джави

преди 2 години

Стига глупости вече.

4

аноним

преди 2 години

с парите. купете велосипеди. По-малко парко място, хората сте спестят , няма да купуват велосимери. здраве, няма излишни килограми.....За какви електромобили говорите, хора от глад ще умират.

3

Анонимен

преди 2 години

Явно ще имаме повече зарядни станции отколкото електромобили, страшна стратегия.

2

Анонимен

преди 2 години

И ко ще субсидираме зелните ненормалници така ли?

1

Анонимен

преди 2 години

Абе хора,стига с тези глупости. Токът расте главоломно, общини прекъсват осветление. Там където градския транспорт е с Ел. автобуси или тролей го намаляват. В градовете извън София и спират. Вие стотици милиони за зарядни. Тези зарядни нали им трябва ток. Реалностите вече са други. Като гледам с тези воини и зелена сделка няма да има. Ще се върнем към въглищата.