286

Анонимен

преди 2 години

този дето минаха през него украинците после го извадиха има видео как момчета го вадят украинец пенсионер а украйна каза че бил шпионин. бил жив но в как е не е ясно с тая машина да газиш коли простефа

285

В.

преди 2 години

Тази снимка е от предната вечер. Показва че хората са си запалили лампите и си вечерят спокойно без паника.

284

Анонимен

преди 2 години

А срушахве, Украйнската армия не била като тази през 2014. Сега е въоражена с НАТОВСКО оръжие та се пука по шевовете. Май се оказа , че е по зле армията им от 2014. За 2 дни Русия унищожи половината им армия и обградиха всички голями градове. Жалко , че загиват млади войници, в безмислените военни авантюри.

283

Анонимен

преди 2 години

усраинските лъжи гадни украиоски фашисти

282

Анонимен

преди 2 години

Ми заленото човече да излиза от бункера и да целува ръце на Путин)

281

Анонимен

преди 2 години

Скоро време Зеленски и Потрошенко ще ги влачат с бронетранспортьорите. Руските сили избиват нацистите на киевските превратаджии.

280

до 327

преди 2 години

С такива писания се характеризираш, като увреден човек, болен мозък, социопат. Как иначе ще се характеризира индивид , който е щастлив от смъртта и изобщо *** няма ли? Или и вие сте болни и социопати, щом давате трибуна на такива.

279

АЗ

преди 2 години

До верноКакво да правят ,да се предават ли .Хората не искат диктатура искат свобода и по добър живот.

278

...

преди 2 години

Руските диверсанти край Киев някой облечени като украински войски, вече са ликвидирани. Слава на Украйна! Слава на героите!

277

DussetO

преди 2 години

Скоро ще има Съветски европейски съюз май а ? Е б.х Т. И пародията онези се молят за оръжие, получават каски Все едно да молиш за чадър в дъжд пък да получиш слънчеви очила

276

АЗ

преди 2 години

До АнонименНапротив ,само те познаха ,че Русия ще нападне.

275

АЗ

преди 2 години

Всички казваха ,че Путин няма да нападне ,само американското разузнаване и Байдън познаха.

274

дедо Ташунко

преди 2 години

Властите правилно съветват хората. Да се борят, без да излизат от домовете си. Ако са млади - да се борят в спалнята, ако са стари - да набиват пръжки в кухнята.

273

Слънчарски

преди 2 години

Трябва да си много куха лейка, за да продължаваш да си на страната на *** сега. Когато бавно и мъчително гниете от радиацията на Путлерските атомни бомби, ще разберете какви прости *** сте били сега.

272

Я, па Я

преди 2 години

До Хе,хе!Ти *** ли си. Зеленски е в Киев. Не си е тръгнал. Добре, че има нет все още та тези с повече мозък и начин на мислене що годе нормално може да видят истината. жалко, че нямаме държава която да излови проруските *** и да ги вкара нтопло, много жалко. Никой, ама никой не иска да живее с рснаците в една държава. Даже самите руснаци не искат да живеят в клоаката Русия. Дано се намери един пиян генерал с топки и да гръмне жужето иначе жална ни майка. Армагедона идва, а политиците...

271

Иван

преди 2 години

Калибр-ите са уникални крилати ракети, рещаващи всеки конфликт, аналог на Томахавките, които США използват навсякъде !

270

Анонимен

преди 2 години

Новината е от 11.00ч, вече стигнаха ли Одеса?

269

Анонимен

преди 2 години

Нали всички казваха че руснаците са старомодни и нямали сила и дух..... само за 2 дни всички се накаха и сега се страхуват и треперят танковете да не продължат към европа

268

Анонимен

преди 2 години

Бумерангът се връща, рано или късно. САЩ са агресор не по-малък от Русия. САЩ и ЕС подпалиха войната в Югославия, избиха хиляди там и я раздробиха. Сега същото прави и Русия. Ще дойде редът и на САЩ, Германия, Испания, Франция и т.н.. Ще се раздробят всички. Русия, Китай и Иран направиха съюз. Кой ще им излезе насреща? Склерозиралият Байдън, момченцето Макрон, старецът Шулц, откачения Борис или Урсула. Само като я виждиш как изглежда и говори може да й скроиш шапка. Меркел беше друго нещо.

267

Бг

преди 2 години

Никой не му пукаше за тях освен Русия...сега идва payback time. ...час за разплата !!!