36

...

преди 2 години

Диктатор власт не дава. На диктатор власт му се взема.

35

Щирлиц

преди 2 години

Дойче веле?Вие сериозно ли?

34

Мамунио

преди 2 години

Нищо не тече за диктаторчето .Сега му идва времето .Не много умния ти дядо Байдън утре по този начин ще му се наложи да воюва за Тайван .

33

Така

преди 2 години

Както съм казал и преди, последните дни на,диктаторчето текат

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя дрънка празни приказки. *** не е харесван от 75% руснаци, защото не спази нито едно обещание от първите си години, като президент. 25% от бюджета им е само за оръжия, а 25 милиона пенсионери там живеят по-зле и от нашите с най-малките пенсии...

31

тя

преди 2 години

Каква продължителна война ? украинците избягаха и Зеленски плюе по Запада , че не го спасяват, а той толкова верен им беше , а те не искат да се жертват за него ! Ха,ха, ха !

30

Крим не е руски

преди 2 години

руснака не е искал.. що търпят Путин. Който е руснак- ножа и плитко заравяне.

29

ИСА

преди 2 години

За съжаление и в България има много руски мекерета, които чакат психопатът Путин да предприеме нова миротворческа мисия в българското Черноморие в защита на интересите на руснаците там.

28

ИСА

преди 2 години

Ми това е положението мнозинството от руснаците харесват идеята светът да се страхува от Русия и си обичат Путлера - нацията им е завинаги тежко болна психически. Докато се облекчава в *** в двора си при -30 градуса студ. Мужикът си мечтае за велика Русия, без дори да подозира, че белият човек не клечи за целта над дупка в земята, а има тоалетна в къщата си, отоплявана тоалетна. За съжаление и тук има руски мекерета, които чакат психопатът *** да предприеме нова миротворческа мисия....

27

Пипин къси

преди 2 години

Руснаците не искат! АЗ!!! пипи първи къси ВЕЛИКИ победоносни неповторими искам.!.

26

читател

преди 2 години

До Анонимен За мръсен човек,мръсно изказване се полага.

25

Мишо

преди 2 години

А Дойче Веле да си затварят плювалника!Те заедно с всички останали и руски и западни страни са виновни за създалата се ситуация. Толкова години никой нищо не направи да се възстанови мира в Украйна. Лицемери!

24

Анонимен

преди 2 години

Много мръсно изказване на Доче зеле.

23

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е сам, а има негласната подкрепа на Китай (че дори и Турция), но трябва да можете да чеете м/у редовете, ама не на текста спуснат от Америка. Иран явно застана зад Русия. Общо взето , ан всички на които им е писанло от "ботуша на демокрацията" подкрепят Русия, по един или друг начин.

22

HAHA

преди 2 години

Когато договорите не се спазват се стига до война.В новото ООН ще има нови правила , и гласовете ще са пропорционални на населението.

21

ама и ти...

преди 2 години

До АнонименКак какво?!...Ще си зареждат втечнен шистов газ от хъба Бургас-Александруполис. Американски..демократичен.

20

Геополитик

преди 2 години

Щом от страна на ЕС взе да се изказва външния министър на Люксембург и невероятните мерки май най-добре ще е комика президент да си подаде оставката, просто няма смисъл хората да умират. Украйна е с БВП на глава от населението сравнимо с почти всички изостанали държави. То досега никой не им е помогнал да живнат, че сега ще им помомгне някой. Мир може да има само ако някой отстъпи, явно че това няма дае путин.

19

Анонимен

преди 2 години

глупости русия не се надява на никои и никои не му трябва тои сам се излъчи срещу сащ нато и ес

18

Анонимен

преди 2 години

Войната ще е продължиелна и кървава. И все повече държави ще са въвлечени. Следващите са Литва, Латвия и Естония. После Молдава и Полша. Русия започна 3-та световна война

17

Истината е, че

преди 2 години

Нито САЩ, нито ЕС проявиха достатъчно гъвкавост и дипломация по отношение на Русия. Не може да заплашваш една от най-мощните във военната сфера държава, да я игнорираш и да не водиш открита политика спрямо нея. Агресията от страна на САЩ и послушния уж независим ЕС насочена откровено към Русия и Путин дава своите плодове. За сметка на Украйна. Но важното е, че помагаме с молитви!