312

Гост

преди 2 години

Тя да си ги пази, да ги сади на нейните деца и внуци. Цели 8 години се радваха на страданието на жертвите си тези нацистки садисти. А "цивилизованият" Запад се правеше, че не забелязва и поддържаше нацизма с оръжия и пари.

311

Да бега в Америка

преди 2 години

"Ние сме във война", коментира Джими Картър. САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.Картър определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи". "Изхарчихме, мисля, че 3 трилиона долара", допълва Картър за американските военни разходи. "... Това е повече, отколкото можете да си представите. И все на ЧУЖДА ТЕРИТИРИЯ !А бившият президент Тръмп заяви в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава не

310

Кики

преди 2 години

Браво на жената! От толко"благопожелания" ,пътник е Гнома! Айде и от мен една дълга!

309

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой от русофилите да обясни защо всички държави от бившия соц.затвор не пожелаха да се вържат с русия.Ситуацията не ви ли прилича както 1956г. в унгария и1968г в чехословакия.Как мирно и тихо се разделиха чехия и словакия.

308

Българин

преди 2 години

В този форум са писали САМО активираните "русофили", нито един БЪЛГАРИН!!!

307

БПФ

преди 2 години

Да отиде в Донбас, да го посее на "Алеята на ангелите" - мемориала, посветен на избитите от бандеро-нацистите дечица !!! Да видим колко е храбра.

306

Анонимен

преди 2 години

Чета тази "новина " и си казвам,не е смела,ами е проклетия. Смелост е да се усмихнеш на врага,да го провокираш с добро. Да кълнеш,можеш и от далеч.

305

Анонимен

преди 2 години

До Койчо: те убитите на майдана не се броят нали важното е че "демократичната реформа" е дошла а всъщност Украйна е проядена от мафия корупция и престъпност.

304

Анонимен

преди 2 години

Някой присъствал ли е за да чуе какво тя казва... Важното е да има сензация з правят се видеомонтажи и така се насажда страх и хаос а истината може да е съвсем друга и най-вероятно е!

303

койчо

преди 2 години

А колко слънчоглед поникна от гробовете на избитите и изгорени по време на нацисткия преврат от 2014 година?!

302

Аз

преди 2 години

Проклятието се връща с утроена сила срещу изреклия го. Тази лелка никой не я кара да стои там. Да емигрира в Афганистан там я очакват. Всички които поддържат сегашната украинска власт подкрепят бандерофашисти.

301

Анонимен

преди 2 години

Аз гледам Russia Today Period.До два дни зеленски ще дава акъл на украинците да водят партизансквойна от имението си в Маями

300

Гостенка

преди 2 години

Повърхностна и злобна е тази женица! Това ли е постъпка за пример!?!?!?

299

Познат

преди 2 години

Защо нато не каза нищо на Турция като превзе Кипър, като правят сондажи за нефт и газ в Черно море? защо разделиха Сърбия с Косово и там също нищо не казват.Дай България да си вземем Македония и да стане по голяма държава

298

Нищо храбро

преди 2 години

няма да пожелаваш смърт на войник, който си изпълнява дълга. Чист цинизъм и простащина.

297

Истината

преди 2 години

Защо нашите медии не показват истината защо Русия нападна Украйна?

296

Анонимен

преди 2 години

тоя режисирана постановка още ли я коментирате

295

Тъп седесар

преди 2 години

Тия са по-облъчени и от СССР при Леонид Брежнев....

294

Анонимен

преди 2 години

АМЕРИКАНСКАТА ПРОПАГАНДА ,ОСОБЕНО В УКРАЙНА ,Е КАТО ВСЕ ЕДНО ДА МАЧКАТ ТАРАЛЕЖ В ГОЛ *** !ПО ПРОСТИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА САМО УКРАИНСКИТЕ!ОТ НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ САМО БОКО СЕ ОПИТВАШЕ ДА БЪДЕ ХИТЪР КАТО БАЙ ТОШО ,НО НЕ МУ СЕ ПОЛУЧИ ,ЗАЩОТО ИЗЛЕЗЕ МНОГО ЛАКОМ И МНОГО ***!

293

Гхйтйу

преди 2 години

КОГАТО СИ ПРОДАЖНИК СТАВА ТАКА!!!!!!!!!