46

Анонимен

преди 2 години

Целта на Путин е сваляне на проНАТОвския и просмериканския кабинет на Украйна, в който повечето от министрите и военния кабинет са бандеровци и такива от Западна Украйна (с полски произход). Сетне нищо чудно да обърнат по-упорито внимание на държавите от ЮИ фланг на ЕС. Кирчо, намали емоционалните си изявления и се готви да стягаш багажа за Canada?

45

Байданчо е по-сфеш..

преди 2 години

...от тоя Загниваш картоф...

44

Соломон Ноеф, и оня,

преди 2 години

...Бойко Паси, бес да ни питат, ни поткараха като офци, към "Светли бъднини"...е,гаси...!

43

Млат тракторис вишис

преди 2 години

...търси джобни, като " шофйор на танк ",...или да "налега" на бутони...за исрелване на "Напърчинг ракети", от наземен полигон...

42

Тоя беше

преди 2 години

От пуделите на Костоф

41

МИГ

преди 2 години

W=ВЗЕМИ ЕДНО ОГЛЕДАЛО ПРИЛИЧАШ НА ПРИЗРАК.РОСИЯ Е ВЕЛИКА НЕМА СПИРАНЕ.Крадец на пари както всички останали.Ти от коя партия беше?

40

Анонимен

преди 2 години

Фалшивите държави са обречени така или иначе.

39

Анонимен

преди 2 години

ima ne edno i ne dve mirni sporazumenia i mirni dogovori. koito ne chete i ne izpalniava dogovorite, kakvo stava?geshev, dobre li si? pozdrav!

38

руснаците

преди 2 години

Сега руснаците ще поемат да контролират летищата и пристанищата, нещо като обсада, и Украинските националисти няма да мога да се снабдяват с военна техника.Да видим сега дали ЕС ще прати помощи, след това изстъпление, пардон комедия на властта в Киев.... Няколко милиарда, ще възстановят взривените мостови държавата Украйна, повече няма да има армия и въоръжение. Украйна ще стане Швейцария край Черно море... Това е моята визия... Чакам ЕС да даде поне толкова пари, колкото даде за да я насъска.

37

Питане

преди 2 години

Защо Радев назначи служебния се министър на отбраната за посланник във Вашингтон след като прати черната кутия на загиналия над Черно море летец на руснаците. Награда ли е или наказание? Не че руснаците не могат и по друг начин да разберат къде, защо и как да свалят самолети над морето, ама чак пък да сме услужливи!

36

до 43

преди 2 години

явно не си българин или ако си българин, не разбираш кои са националните интереси на България, единият от тях е да нямаме големи държави за съседи, Турция прави изключение, но там процесите тепърва предстоят?

35

до 45

преди 2 години

гледам, че ги разбираш нещата, а в съвременна Русия какви управляват според теб?

34

Анонимен

преди 2 години

Съвременна Украйна управлявана от мафия която не и пука за обикновените украйнски хора.

33

Анонимен

преди 2 години

Ноев,как не виждаш как можете да помогнете на бандеровската хунта събирате се всички сороси,вашите американски братя ви дават по един автомат и към Украйна. Какво чакате,а не отивате да помагате или сте натовци само когато ви се дават кинти на думи? Веднага тръгвайте към Украйна,сороси не се ослушвайте.

32

Анонимен

преди 2 години

Нюньо, така САЩ заличи съвременна Югославия ! Силния винаги е прав и да не е прав Той е винаги е прав. Това Не е Първата Война във Европа след Втората Световна, а е Втората !

31

Анонимен

преди 2 години

Ще стане като с Югославия, множество малки държави, които няма да заплашват сигурността в Европа и Азия! Някакъв проблем!?

30

селянин експерт

преди 2 години

я па чух дека на Путин му се пие френско вино у Лондон

29

Анонимен

преди 2 години

Още не мога да повярвам, че това се случва. Да нападнеш съседна държава и да искаш тя да изчезне от картата на Европа.Защо? Сигурно това е желание на 10 души от Москва. Няма ли начин да бъдат спрени?

28

Joan

преди 2 години

Путин вместо да се оттегли поради своята явна политическа яловост и да сдаде властта на друг в Русия, ще вкара целия свят в Трета световна война. И какво ще направи от Украйна, като я присъедини към Русия. Същия олигархичен режим, при който богаташите трупат милиарди от петрола и диамантите, а бедните живеят с 5 картофа на ден. Путин не разбра, че икономическият модел на СССР се провали, а украинците не искат повече да живеят бедно. Най-бедната страна в Европа са заради него.

27

правилно

преди 2 години

Това недоразумение създадено от Ленин носи само проблеми,дори са самите си граждани,и за Европа. За 30 години самостоятелност се превърна в брутален бардак.