74

Solar Power

преди 2 години

Ами то и ние да влизаме в Македония и да я окупираме ... разбира се ще кажем,че са фашисти нали така :) Хитлер така е започнал по същия начин ...

73

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 85: Абе *** какви фашисти измисли ?!?! Това са някакви болни амбиции на Путин и плащат на ей такива *** като теб. Зеленогорски е евреин дори :)

72

Анонимен

преди 2 години

принцесата с косички юлия тимешенко е избягала е първа от украйна чака я народен съд за куликово поле в одеса

71

Анонимен

преди 2 години

русия не се иинтересува от санкциите на русия е важно да чисти фашиският режим хората в украина да си живеят нормално без страх от фашистите

70

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Така и с България, Чехия, Словакия, Полша, Унгария и т.н. --- РазПутин е закъснял и той го знае много добре.

69

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Същото --- Колега, ако Украйна беше ЧЛЕН НА НАТО, дали джуджето щеше да ги нападне?

68

Истината

преди 2 години

Колко русофилски лай..но..ме..ти има в тоя сайт не е истина. Докато дролите с едната ръка, сигурно с другата си завирате вибратора в оная неогрятата част и виете от кеф.

67

тя

преди 2 години

Глупости , те вече не ги търси ,избягаха навреме !Прави са и аз бих избягала , защо да гина заради украинския евреинх?!

66

Анонимен

преди 2 години

Айде стига троловете са повтаряли тази опорка, че след украйна следвало някой друг. Няма друг. Украйна са слабоумни и си носят последствията. Както и Грузия бяха.

65

Същото

преди 2 години

...не казвам, че ми харесва! Просто така ще стане. За добро или за зло? Кой знае?!

64

Същото

преди 2 години

..което става в Украйна, ще стане и у нас. Гответе се.

63

Ми5

преди 2 години

Украйна е само началото. Целта е - Черно море - вътрешно руско езеро. Ще наминат и у нас. Варна и Бургас ще са руски. А може и не само те. Путин е сериозно фрустриран. Почти колкото Хитлер. Всичко е обмислено стратегически доста добре. Нато няма да направи нищо, защото не иска да загуби Ню йорк и Лондон.

62

Анонимен

преди 2 години

Русия иска мир а запада война.

61

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нямат за цел да "разгромяват" украинската армия. Целта е да и попречат да действа и да я демотивират, не да я унищожат. Ако търсеха унищожениеинтензитета на бойн ите действия щеше да е съвсем различен. И щяха да бъдат атакувани и семействата на военните - тоест цивилните граждани. Както правят украинците вече 8 години. А това го няма.

60

Анонимен

преди 2 години

Цифрите 2600 и 5500 не са верни. Според официални данни загиналите в Донецк и луганск цивилни граждани вследствие украинската агресия са 14 000 а осакатените са над 30 000. Това са жертвите на украинските нацисти и военни престъпници.

59

Ангел

преди 2 години

Снощи цяла нощ съм чел Руския печат и навсякъде прогнозират че до 72 часа украйнската армия ще бъде разгромена. След това започва ловът на Бендеровци ,сега им ковът бесилките !

58

...

преди 2 години

Май няма да са две седмици, а два дни

57

Анонимен

преди 2 години

Щом ги признали и трябва да ги защитат направо с навлизане на територията им призната от тях да защитят,а то противниците им които сочат още стрелят по населението им,а те се жалват,че имат жертви и няма свършване с обстановката от 8 год. все бомбят по тях,а те могъщите разположили войски около тях за влизане след признаване както им доктрината и предишните случаи от времето отпреди с другите потърсили защита,а те тръгнали по заобиколни пътища военно да вършеят из нарочената държава за разруха.

56

натовски популист

преди 2 години

сттаията е написан неграмотно и подвеждащо-Русия нищо не езагубила загуби Украйна и Европа -само за един ден от разликата вцените на газа,петрола и цветни метали 340 милиарда ако отиде една седмица инфлацията може да стан0еи двуцифрена ,която вече е станала в някои страни

55

Анонимен

преди 2 години

Объркали са се. Не украинската а рукста армия ще бъде обезкървена!