48

Васил Ников

преди 2 години

Стига сте давали трибуна на тоя червен другар. Единственото което чуваме са упорките на Кремъл.

47

Алекс

преди 2 години

За всички джендари, слава Росия

46

Анонимен

преди 2 години

Още преди да спечели битката Путин вече изгуби войната..тази за сърцата на хората.

45

Анонимен

преди 2 години

Да подкрепяш Путинова Русия в ситуация като сегашната означава или да си национален предател или просто ***. Или и двете заедно..Ченгето на снимката не го коментирам.

44

Анонимен

преди 2 години

не му давайте на тоя руски шпионин да коментира повече

43

Българи Мишоци

преди 2 години

В България има ли достатъчно бункери за всички мишоци?

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя гад да не главнокомандващ на Украйна) ,я се скрий циркаджия

41

Мнение

преди 2 години

Русия търпя 8 години .Украйна имаше толкова време да изпълни един договор от Минск . Е те демнстративно подкрепяни от САЩ и Европа не направиха нищо . Нека не забравяме СССР се разпадна всички запдни сили обещаваха никакво разширение на НАТО на изток е спазиха ли това НЕ. ТОВА КОЕТО ВИЖДАМЕ ДНЕС Е РЕЗУЛТАТ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ НЕЩА

40

до 55 от славянин

преди 2 години

''АБЕ НА ТОЯ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ РАЗБИЕ ПРОРУСКАТА ТИКВА?''Зеленски започна да скимти като пале, че ''великите'' атлантици го изоставили сам! Така става винаги когато повярваш и заложиш на атлантическите незнайнополови кастрати!

39

54

преди 2 години

Аз лично слушах Байдън по CNNптед 2 седмици, казвайки :"Ако Русия нападне Украйна ще се сблъска с нашата мощна военна сила". Снощи каза"Ние няма да се намесим пряко, с войски В Украйна".Нали са голяма сила, я да ги видим сега. Нали са полицаите на света.

38

до 55 от славянин

преди 2 години

''АБЕ НА ТОЯ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ РАЗБИЕ ПРОРУСКАТА ТИКВА?''Ами явно няма, то всички атлантичета сте безгръбначни кастрати и в бой никакви ви няма!

37

Натовеца

преди 2 години

Чуков е голям ,радвам се че информационното затъмнение и цензора е е във пълен ефект у нас както на други места ,!Пропагандната война е страшна в нета!Украински ботове и промитимозъци !

36

Димитър

преди 2 години

Много добре подготвен анализатор. Точен и хладнокръвен анализ, отново.

35

Алекс

преди 2 години

Къде е дедо Джо с могъщата американска армия?Този филм вече го гледахме в Грузия през 2008.Украинците много сгрешиха като се хванаха на американското хоро.

34

Не съм трол

преди 2 години

Дано цяла Украйна падне

33

Баба Ванга

преди 2 години

Американския орел всъшност се оказа лешояд, докато руската мечка се оказа Гризли. Много е освирепяла. А като разпери крилца Дракона на Поднебесната и тогава гледайте ко ще става. Мерси на дъртите ялови сенилни сбърканяци които властваха и властват в целия Западен свят.

32

славянин

преди 2 години

Зеленски вече скимти, че е изоставен от атлантическите си ''съюзници'', но така става с всеки който избира такива ''съюзници''!

31

Анонимен

преди 2 години

Про ста щи на та в Бг се измерва с енавистта към кремъл.

30

Анонимен

преди 2 години

Варна - Иличовск ферибоот...

29

ГАДОРЯН

преди 2 години

Браво Чуков! Точно така ще стане. Новите господари са Русия и Китай. Едните с най голяма територия ресурси и непобедима армия, а другите милиардно население, и най силна икономика. Честито на белите хора от запада. Алчността , задкулисието, дребните крвиви сметки и ето резултата. Падат от трона. Светът ще е много различен. Ама много. САЩ ще се разпаднат. Още век я изкарат я не.