120

ха-ха

преди 2 години

А "парият" Путин може да ги направи мъртви патриции,ако продължават така...

119

.

преди 2 години

Когато срещу себе си имаш изкуфяло и самозабравило се гризли - удряш първи

118

Биволъ

преди 2 години

До Предложение, да бъде национализирана собствеността на руските граждани у нас. Ха,ха,ха,ха, ами че те комунистите ще останат голи, бе.

117

По жицата

преди 2 години

Накрая руския народ ще отрови, разстреля и удави РАЗпутин.

116

one man

преди 2 години

1.САЩ и Путин ще превърнат Русия във Европейският Иран.2.САЩ така проектираха следващото дългогодишно зло - киберпрестъпника, след тероризма и Ковида.3.Дали до края на 2022, няма да падне и Тайван ?4.Какво ще отговори Путин за санкциите ? Като спре паладия, урана, недта и газата ?5. Някои се успокоиха, Ковида изчезна, стария живот се връша - Надали, няма да притежаваш нищо и ще и хеппи.

115

Злобар

преди 2 години

Путин да превърнат в парий вие шегувате ли се или какво. Само да свирне на американците и те ще му изкупят газта му и ще я препродадат на нас *** и т е на четворни петорни цени . Някой ще гъкне ли , много се съмнявам ,даже и американеца тихичко пасува , а иначе е бабаит пред слабите държави .Ето Полша и Прибалтийците даже се изпокриха защото знаят какво може да последва .Страх лозе пази . Само наш Киро е герой и май сака да Продължи Промяната но този път в Русия .

114

скоро

преди 2 години

Путин се оказа по малът и от Хитлер страх го е да се гръмне.

113

Барселона

преди 2 години

Този...е компрометиран...белязан е за Историята......когато и да се спомене неговото име,ще се знае че е разпалил война в Европа,с държава с която 70 год.бяха заедно....Поне Те... знаят какво значи война.То и от тази война станаха зомбирани,около тях само врагове....кофти синдром....

112

...

преди 2 години

За Путин историята започва с края на Втората световна война,но е пропуснал да прочете за началото,за възхода на Хитлер,светкавичните победи и неговия край.А може би мечтата му е като на Нерон,да се порадва на глобалния пожар...

111

Анонимен

преди 2 години

Хехехе, доста смешно е малкото жабче зад голямата бяла маса

110

Анонимен

преди 2 години

Putin se hvana na vadizata, a go misleha za po umen. Ot godini se cudjat kak da sprat progresa na Rusia. Za sajalenie naroda na Ukraina shte plati zenata. Sega vece Putin savsem njama da moje da spi ot strah ot predatelstvo dokato ne prevarti totalno, istoriata s diktatora se povtaria i shte zavarshi tragicno.

109

Путин

преди 2 години

се оля. Сега ще я оплеска съвсем.

108

Предложение

преди 2 години

Да бъде национализирана собствеността на гражданите на Русия на територията на България. След това да се продаде на търг и получените средства да се използват за социални нужди като напримир повишаване на пенсии, подобряване на медицинското обслужване и други.

107

Гошето

преди 2 години

Няма да стане парий, защото хубав или лош в лидер на голяма сила. Западняците може да пищят двулично, но в същото време банките им перат парите на руските олигарси и на всякакви други престъпници - скандалите са ежедневни. Както е казал Ботев - 'смешен плач'

106

РР

преди 2 години

Едва ли някоя страна ще тръгне да се договаря с Путин след като знае,че той не изпълнява договореностите. Войната в Украйна е края на Путин. Цената ще я плати руския народ. Няма да се учудя, ако някой тегли куршума на Пудинг.

105

Анонимен

преди 2 години

Ще превърнат ли санкциите Путин в политически парий? - Тц!

104

Анонимен

преди 2 години

Едно време ресурсите се заменяха за злато. На американчетата им "омръзна" да плащат 1971-ва. После направо почнаха да си крадат.

103

наблюдател

преди 2 години

Путин вечe e политически труп.

102

Реалност

преди 2 години

Хе,хе ! Декларации, заплахи, мнения, плещене,писания....... ! Само това се чува от останалия свят ! А Украйна е оставена сама ! И ще изчезне ! Скоро няма да има за какво да санкционират Путин , защото няма да има за какво - Няма да съществува обекта Украйна ! Светът позволи на едно джудже с мегаломански манталитет да разруши световния мир ! Е, вече всеки може да прави каквото си иска и да нахлува и завзема която страна си иска ! Едно джудже се подигра със света 1

101

Анонимен

преди 2 години

До Олд Ти това за бидона ли? Не така де, пази си хранилката. Не е ясно камилата, ако дойде, дали ще ти продължи подаянията.