237

Кико

преди 2 години

С този ли рейс нападат руснаците? Много напред са горките!

236

Предсказанието!

преди 2 години

2023 ЕВРОПА ще е населена изцяло с АРАБИ! Иде и нащо! А се говори че Бойко е договорил с Дроган за май месец огромен наплив от емигранти ТУРСКИ!

235

Калбо

преди 2 години

Руснаците я превземат защото украинците искат да използват точно тази ситуация и да я гръмна и после да обвинят Русия затова и другото нещо че зелински каза че искат да направят атомна бомба а там има готов обогатен уран готов за бомба украинският народ избра свиленски за да може да спре войната той го обеща на украинския народ а напротив той направи положението още по-зле и най-новата новина западните страни казаха че зеленски в Коста Рика банковата му сметка е над 1 милиард долара един артист

234

аз тъй знам

преди 2 години

Умственото безсилие поражда физическо насилие.

233

пияница мистик

преди 2 години

Брей че са умни тези колхозници :))) Да гръмнат втори път централата, ама да видят накъде духа вятъра, че радиоактивните частици да не отидат първо в Маскве и да отровят и без това токсичното джудже :)))

232

до 274

преди 2 години

Че то някой нападал ли ги е, бе, умен?

231

ссс

преди 2 години

Ако нападнат България, първо ще превземат Белене...

230

Иван Николов

преди 2 години

Да им е честита !!! Браво !👏👏👏

229

Чипът

преди 2 години

То там май няма никой.

228

Анонимен

преди 2 години

Танче: кръцна ли си вече онуй? Или още го пазиш за спомен от предишния живот.

227

Анонимен

преди 2 години

Като дойдат руснаите първо в Сибир са полукомунистите.БСП за Русия!ы

226

Анонимен

преди 2 години

Не зная кой страда повече, Украйна или ти за Украйна. Много от нас имаме познати там. Знаем много добре какво става. Не това по телевизията

225

Анонимен

преди 2 години

Украйна плаче. Украйна страда. Част от едното цяло на земята е нападнато от един диктатор невеж неграмотен духовно неосъзнат човек Путин. Той си няма и напредстава какво го чака с кармата която е създал и създава с действията си.Заплаха за светът и човечеството.Свобода за Украйна. МИР.

224

до 275

преди 2 години

Нападаш защото няма какво да кажеш.Ако така си е в реалния живот шефа ти ще те подмята до пенсия . Аз ще ти дам няколко войни които са започнати от нато.Ти ми кажи само една в която са се защитавали ВиетнамЛаосКосовАвганистанИракЛибия

223

до 272

преди 2 години

Господин женски полов орган. НАТО от самото му създаване единственото което е правил е да напада . Досега никога не се е отбранявали !!!!

222

Ангел

преди 2 години

Това е гениален ход на Путин. Припят е разположен на стратегическо място във вътрешността на Украйна. По обясними пречини Украйнската армия е предпочела да не защитава този призрачен град.Руснаците знаят много добре че Украйна неби обстрелвала града защото ако оцели бетонния съркофаг на чернобил ще предизвика еко катастрофа . Перфектно място за руска база . Ако пък случайно реши да избие Руснаците като вздриви централа , правилата на играта ще се променят и Атомното оръжие ще влезне в употреба!

221

Реалист

преди 2 години

До Анонимен Всичко започна в 2014 година с убииството на 30 младежи от наци***деите в Донецк и самолетните атаки на града. И 8 години война с избиване на бебета ,деца ,старци ,невинни граждани ,изнасилени жени и деца . 8 години Л/И/гавене ,закани ,разрушаване на Кремъл ,Хайл, Бандера и накрая ДРЪН ! Право по мордата ! И още ще има !

220

Един ден

преди 2 години

Путин ще е главния обвиняем в един нов Нюрнбергски процес

219

Разев каза

преди 2 години

Чернобил е руски .

218

Анонимен

преди 2 години

До Обективно А Империята на Сатаната ,може за командва на Югославия ,Сърбия ,Ирак ,Либия ,Сирия ,Афган и където мирише на петрол ,така ли ? Тия народи нямат ли право на самоопределение ?