239

Да живее Украйна

преди 2 години

Всичко се връща. Джуджето *** ще се пържи в Ада ако тук му се размине. И всички путинлизци родоотстъпници нихилисти и чуждопоклонници.

238

Българин

преди 2 години

Хах, смях!Руснаците за война живеят.Те са такива скотове, че друго не знаят и не могат.

237

Анонимен

преди 2 години

До Ужасена Слава России... Русия ви освобождава от продажната фашискта клика, която ви води до брутално братоубийствено изтребление...

236

оптимист

преди 2 години

Защо не спрете коментарите? Повечето са на руски *** от фабриките в русия и България. Нищо смислено не казват, само насаждат омраза. Че повечето български медии са руски парцали, се вижда и с просто око. Жалка работа.

235

Анонимен

преди 2 години

Намирисва на пуч

234

;

преди 2 години

Що за пропагандна статия , интервюирали някакъв арменски мангуранец и пудела му , той бръщолеви за имперски амбиции , защо непрекъснато се строят американски бази в Европа ???

233

Анонимен

преди 2 години

руснаците цял живот се готвят за война. дори поколението, родено в края на 90-те живее със спомена за великия подвиг на руския народ по време на ВСВ и във всеки дом се разказват героични истории войната. тези хора чакат своя момент да покажат колко достойни синове на майка русия са. та заглавието на тая статия е доста неадекватно.

232

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

231

жалко наистина

преди 2 години

Руснаците са толкова самовлюбени че не разбират от дума. Само бой по главите за да разберат какво им се казва. Както с рускините. Бийш я, е еш я и пак бой. Само така те обича истински. Иначе те взема за несериозен и ходи да я пляскат.

230

Анонимен

преди 2 години

Както върви темпото до 1 или 2 дни ще приключат нещата. На запад много добре знаят за какво става въпрос и не искат да се намесват с войници защото предпочитат да наложат финансови санкции за да се опитат да присвоят парите от банките.

229

Гиб Мелсън

преди 2 години

Другари косовари и други фенове на Косово, проблема с Украйна не е вчера. Беше лето 1999 когато чух разговор между двама нормални руснаци, мъж и жена, висшисти от Москва. Те си говореха а аз чух разговора им. Бяха възмутени и шокирани как така сред редиците на чеченските бойци имало украински наемници и то голям брой. Не можеха да проумеят откъде е тази омраза на украинците към руснаците. Русия не може да си позволи да има за съсед страна, член на НАТО пълна с ядрени оръжия и наеммни убийци

228

Л.А.

преди 2 години

Гледам, че 5-6 трола са написали общо, около 200 поста. Колкото да пишете и да целувате закачения портрет на Путо, знаете, че винаги ще сте си сами в този свят!

227

до 318

преди 2 години

Не видяхме путин да се бие с ,,алчните сребролюбци зад океана,, но показаха убити и ранени цивилни/даже деца/ убити и ранени украински и руски войници-християни.

226

@

преди 2 години

До Атанас ВелмазовOт името на каква нация говориш ти бре? Може да говориш само от името на дегенератите! Марш в сибир! Нямаш място в цивилизования свят!

225

Анонимен

преди 2 години

Когато американците убиват жени, деца и цивилни е без да искам, когато Русия отблъсква долните и алчни сребролюбци отвъд океана е диктатора Путин.. айде у лево

224

Анонимен

преди 2 години

Над 3000 москали днес са заминали на среща с другарите Сталин и Ленин. 7 самолета, 7 хеликоптера, 30 танка, 130 бронирани машини, а също и около 200 единици транспортна техника.

223

!:

преди 2 години

Никога НАТО няма да нападне Русия.....всичко е въпрос на влияние и Русия ревностно си пази бившите съветски републики....никога няма да им даде шанс да тръгнат по европейски път, особено пък Украйна и Беларус....незнайно как изтърваха прибалтийските, явно не бяха убедени в своята мощ тогава. Те и за България мислят като подвластна страна....Разликата между САЩ и Русия е само географското положение - агресори и експлоататори са и двете държави.

222

Анонимен

преди 2 години

Най-богатата държава в света,в коята хората имат ресурси и възможности да живеят най-добре,живеят мизерно заради амбициите на един сбъркан комунист.Той видите ли се страхувал Украйна да не мине към НАТО и скрит в дълбокия си бункер ,решил да избие десетки,/може би стотици/ хиляди украинци и руснаци. Православни братя християни да се избиват.Какво ще направи,ако завземе Украйна?Ще накара украинците да го обичат?Не ще направи да го намразят и изолират целия свят и да си живее щастлив в бункера.

221

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Това не е война, а силно закъсняла миротворческа операция. Всеки може да предскаже нещо, което сам го организира. Такъв е случая с Бай Дън. Както винаги Русия не започва войни, тя ги приключва.

220

Анонимен

преди 2 години

Толкова ги е страх че превзеха цяла държава за часове и цял свят ги гледа и никой не мърда ;)