215

Просто Българин

преди 2 години

Колега американофилската тиня залива с тъпoтиятa си от край време. Познават се по това, че са професори по всичко и ако им кажеш "Русия" им се разтропва дъската. Голям смях пада с тях.

214

Анонимен

преди 2 години

Не съм и предполагал че толкова американофили има в тая страна. Нима не ви предопредиха, че Байдън е = война? Нима не виждате, че амер. бази са средоточени все по близо до Русия? Нима България е имала някога собстевена позиция по някои международен въпрос? Колко зле трябва да е човек за да не може да разбере, че за да е силна Европа трябва да сме независими от Щатите! За ЕС! Против нато! Ако бяхме нормална държава, щяхме да осъдим войната в Украйна както осъдихме бомбардировките над Югославия!

213

Щирлиц

преди 2 години

Целта е тази руска земя да бъде прочистена от западната тиня,която от 17 век разнася зловонието си.Амин.

212

ДО 182

преди 2 години

Не си точно прав, колега.Който протестира в Русия срещу войната е арестуван и затварян.Предполагам и тормозен след това от руските служби.

211

Анонимен

преди 2 години

Напоследък поглеждам коментарите под новините за Украйна. Знаех, че българите сме зле, ама чак толкова, не съм предполагал, че сме зле. Не мога да повярвам колко проруски настроени аоима. Мисля, че няма друга страна в света, като изключим. Русия и няколко нейни сатесита, която да има толкова голям % от населението, които да са тотално неадекватни и за слепени. Няма никакъв шанс за НАС!?!?

210

Равнопосавеност

преди 2 години

До 262 - Да и на мен ми е мъчно, че стана така, но монетата има две страни. Защо допуснаха хунтата да свали правителството? Тези които гориха живи хора в Одеса и рязаха ръце в Киев сега ги е страх от възмездие. Обикновените хора няма от какво да се страхуват само гадовете. И в БГ има истерия в определени среди, но защо? Аз не се чувствам застрашен, не ми трябват два F-35 да ме пазят... От кого да ме пазят от тези които са ни освободили ли? Опитват се целенасочено да ни отдалечат от Русия!

209

Катана

преди 2 години

Мисля че от тук на сетне украйнците ще решат кога ще свърши войната.

208

Равнопосавеност

преди 2 години

До 263 - А аз обичам България и не мразя Путин защото нищо лошо не ми е направил. Не Путин ни докара до това положение в което сме - докарахме се сами. Ако трябва задължително да мразим някого то по-добре да са тези, които са отговорни за упадъка на нашата държава.

207

Равнопосавеност

преди 2 години

Както и да го представят нещата са изключително прости - една държава подмени законното правителство в Украйна със комик и бияч, а друга пряко засегната от настъпателната политика на първата поправя тази житейска несправедливост. Като цяло цената и в двата случая я плащат Украинците, но не точно комика и бияча. Всеки сам да си направи заключение би ли отишъл да се бие заради тиква, харвард, комик или склерозирал старец.

206

Едва ли

преди 2 години

ще спи спокойно след като знае, че са загинали млади момчета както украинци така и руснаци. Не съм гадател, но това е началото на края за другаря Путин. Сега целия свят ще го ненавижда. В кой век живеем.

205

Есхач

преди 2 години

До 48 ч 90 % всичко ще е решено. В понеделник на килимчето в Кремъл ще е Париж Берлин и Вашингтон

204

Шон Конър - ИРА

преди 2 години

От тази война ще спечели Китай, тъй като Европа като цяло потъва икономически. Ще се тласне като трамплин.

203

Време е ....

преди 2 години

Сега е момента да възползваме от нажежената обстановка и да нападнем Северна Македония.Какво ще кажете?

202

Иван

преди 2 години

ОБИЧАМ РУСИЯ МРАЗЯ ПУТИН БОЛШЕВИКА

201

казах,че само

преди 2 години

Из.родите избиват православните си братя

200

смърф

преди 2 години

Трябва да си *** ако си православен християнин и избиваш православни.

199

до 259

преди 2 години

То под руска власт не е робство,а рай.Така ли мислиш миризлив ботуш?

198

Наднещата

преди 2 години

Този отвратителен гном-*** ли е, лилипутин ли незабавно трябва да бъде убит като кърлеж! Тогава всичко лошо ще свърши!

197

Анонимен

преди 2 години

Пътят на Русия е: Москва- Киев-Берлин-ЛондонПо вода:Симферопол-Вашингтон и край на робството.

196

Анонимен

преди 2 години

В днешно време много повече си продават вярата, отколкото по турско. То, католици, то протестанти, то не знам кви сектанти....и естествено ние православните ставаме малцинство и сме сатанизирани. Ще ви отправя една....а вие служете на дявала и се реализирайте. Слава Путину, слава Росии! Нашите защитници и спасители. Няма кой друг. Другите мразят православието.