13

Анонимен

преди 2 години

А вчера в търговска верига, във Варна, цена на кг брашно 500 - 1,99 лв. Солидарно! Вече! ... от старата реколта, много газ и ток се изразходва/ло --- Е, антируските санкции са срещу всички нас!

12

Анонимен

преди 2 години

Намеквате, че скоро ще плащаме хляба солидарно с баш европейците - 1 или 2 евро бройката. Четем ви мислите просто. Толкова сте умни, предвидими сте! Борсите са си борси, Русия като прасне една ответна санкция ... на гласувалите срещу нея, Лукойл да излезе в "планов ремонт" за година ...

11

чичо

преди 2 години

До Не ни е страх Написал си някаква фантасмагория.Максимума който сме постигали при производството на пшеница е бил 10 мил.тона Европа се нуждае от над 80 мил. тона пшеница на година.Дори СССР е внасял пшеница от щатите по онова време.

10

Адолф Хитлер

преди 2 години

Аз казах ли ви, че за да я има Европа, трябва да унищожим СССР? Е на ви сега!

9

Анонимен

преди 2 години

Лошата Европа плаща всяка година на българските земеделци да произвеждат храна, която дори простите българи да ядат. Но те нали са прости са оставили шепа зърнари милионери да дерибейства и да храни Египет и арабите със супсидирано зърно. А простаците населяващи територията ще измрат от глад. После Европа била лоша.

8

До Съвет

преди 2 години

То ние, че произвеждаме много пшеница произвеждаме даже много повече отколкото ни е нужно, същото се отнася и за тока, но това не означава, че обикновените хора няма да я плащат на борсови цени.

7

Анонимен

преди 2 години

руснаците поради санкциите отдавна не разчитат на внос на хр продукти , ние да му мислим, а на бас , че крадците са изпразнили и резерва

6

ПорЦелан

преди 2 години

Миналата година Украйна внасяше жито. Кой каза че руснаците ще умрат от глад?

5

Анонимен

преди 2 години

Ами нормално, важното в случая е, че ние ще им наложим санкции които ще им ограничат достъпа до виртуални единици, а те ще ни ограничат достъпа до жизненоважни суровини помислете кой ще е по-прецакан.

4

Не ни е страх

преди 2 години

Изхранвало сме цяла Европа по времето на Сталин. Това показва, че имаме достатъчно производство. Няма да умрем от глад

3

Анонимен

преди 2 години

Айде честито, всички ще я сърбаме краварската попара. Ползите - все за властните, цените - все плебеите ги плащат... Свободният западен свят е все още феодализъм. Населението е невежи роби с мирогледи, изградени от медийно програмиране.

2

Анонимен

преди 2 години

Цените на пшеницата достигнаха рекордно високи стойности в европейската търговия днес, защото полово гъвкавите са хем неосведомени и излъгани, хем паникьори. Няма война. След края на специалната руска операция няма да има окупация на Украйна, икономиката и селското й стопанство няма да пострадат. Руснаците само ще занулят военния потенциал на Украйна, ще зачистят бандерлогите, нацистите и пиндостанските слуги по върховете на укропската власт.

1

Гошо

преди 2 години

Не трябваше ли руснаците да са тия дето да гризат дървото на прикладите ,що се очертава да сме ние ,че остави друго ами и приклади нямаме