93

Анонимен

преди 2 години

Тази операция се развива доста по-бързо и ефективно от американските в арабските държави ,май ще приключи за седмица

92

Да ама не

преди 2 години

До малкият Пешко Пешко малък си и не ги разбираш тия работи.Путин не е Макрон ,за да си пада по баби.

91

Анонимен

преди 2 години

До Истукан - А тия" божествените закони " - те за Анериканците , Англичаните и Франсетата важат ли или...?!

90

izh

преди 2 години

Да няма сърдити после. Сами си гласувахте за съветските еничари в президентството и в правителството, затваряхте си очите за изборните фалшификации, финансирахте медийните лъжи и инсинуации. Ето ви резултата - новия имидж на България. Тя инвазията ще отмине, Путин ще клекне, все пак Украйна не е Афганистан - в Европа е. Та да няма сърдити после

89

Истукан

преди 2 години

Ще се върне на Путин и Русия болезнено. Има си божествени закони. Да се сърди после Путин на себе си.

88

Анонимен

преди 2 години

До ПУТИН Е НОВИЯ ХИТЛЕР Влез в час, преди да пишеш, поне погледни в нета. Путин не е червен, а син и консервативна партия отдавна управлява Русия.

87

Анонимен

преди 2 години

Пак ви повтарям, спрете да използвате думата "война", някои неевропейци само това чакат, така наливате масло в огъня, забравете я тази дума, използвайте други думи или "локални военни действия", бъдете по-умерени! Внимавайте в картинката, за да не въвлечете сериозен конфликт в Европа, тъ-па-ци!

86

Анонимен

преди 2 години

от този сайт няма да научите истината

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 - Крайно време е като говорят Руснаците да слушате и да мислите ! Хората се опийваха да Ви го обяснят с добро доста време , докато не им скъсахте нервите с глупостите на Зеленски, Урсулка и Шолци и този и онзи , ядосахте ги и сега всички ще се държим за палците - гладни и измръзнали , защото сега ще избираме м/у виртуалната "демокрация" от метавселената и салама , а цените няма да паднат другата седмица !!

84

ПУТИН Е НОВИЯ ХИТЛЕР

преди 2 години

ВОЙНАТА ---ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА" НА КРЕМЪЛ И ПУТИН Е НЕЙНИЯ ПРЕДВОДИТЕЛ!--ТОВА Е ЧИСТ "ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ" И СВЕТА ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИ С ТАЗИ НОВА ЗАПЛАХА!!!--В ЕВРОПА--НЯМА МЯСТО ЗА ФАШИСТИ ...КАФЯВИ ИЛИ ЧЕРВЕНИ .....ЕВРОПА ИСКА СВОБОДА !!!!

83

РУСИЯ УБИВА СЛАВЯНИ

преди 2 години

РУСИЯ ПРЕДАДЕ ЛЕВСКИ НА ТУРЦИЯ.. 1872...граф ИГНАТИЕВ......... ЛЕВСКИ МРАЗЕШЕ РУСИЯ - ЗАТОВА БЕ ПРЕДАДЕН И УБИТ С РУСКА ПОМОЩ-ИСКАХА ТЕ, РУСИЯ ДА СТЪПЯТ В БЪЛГАРИЯ,....БЕШЕ ГИ СТРАХ, ЧЕ, С ЛЕВСКИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ САМА....

82

Анонимен

преди 2 години

Бой на капитала,мъст за СССР и НРБ,фалит на ЕС и САЩ.Колко ще да се бият жертвите няма да достигнат до тези пречинени от лабораторният Ковид и последващата ваксинация.Капиталистите не ги притеснява бройката хора,а само котировките на борсата.

81

Анонимен

преди 2 години

До 102 А защо ти не си занесеш парцалките на североизток. И ако може да вземеш със себе си още няколко ***,ота. Тъкмо ще можете да се включите като доброволци в подкрепа на Русия, че от тук не се справят достатъчно добре. Тъкмо ще ни освободител от не особено смисленото си и жалко съществуване. Така всички ще са доволни!

80

до 105

преди 2 години

едно е да напреднеш 200 км с танкове друго е да задържиш 44 милиона.Какво ще ги правят хората които не *** "освободителните " - газови камери?

79

Анонимен

преди 2 години

По каналите вървят клипове за взривени военни обекти, унищожаване на документи, бягства от постове, необезпокоявани колони с техника и т.н. нищо общо с пропагандата тук. Ако случайно не се появи някой *** ербап с окраината е свършено до утре вечер

78

Анонимен

преди 2 години

В Киев вече горят документи. Част от армията на Украйна се е предала. Руските сили в момента напредват към Херсон, а за Харков се водят тежки боеве.

77

До 98

преди 2 години

Хитлер имаше топки, ветеран и военен герой от ПСВ, а през ВСВ е изнасял речи на източния фронт под вражи обстрел. По време на пуча 24та повежда хората си срещу полицаи с насочени към тях пушки. А Путин е един страхливец. В колко войни е участвал Путин? Колко пъти е имал насочено оръжие към лицето си?

76

ии

преди 2 години

По един минус от руските *** може ли да ви видя колко сте.Дано поне вземате добри пари от другарите.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 - Това че ти си заблуден , недей да говориш от наше име ! Никой не те спира като искаш , вземай си бананите и на Запад като си толкова демократ !! Писна ни от продажни г..ци , а да се топим и да мизерстваме като нация , докато "загрижените ни приятели" ни грабят и ползват за пушечно месце !

74

До 97 Истината

преди 2 години

Аз съм Злото и такова зло ще ти направя , че ще ми завидят и най големите сатрапи.