95

Реалност

преди 2 години

Интересно как не забелязвате фашизма в Канада,Австралия,и цяла Европа,но в Русия го забелязвате.Да имате определен брой електорат който е заблуден, и ви се кефи,но болшинството хора живеят в реалноста.

94

Мдаа

преди 2 години

Много ми е интересно , вие на къде ще тръгнете ако се окаже че по нашите земи има турско говорещи?!

93

Поредният василев ..

преди 2 години

на козяшка хранилка! ФАЩистите викат дръжте фашиста! Смех...смех!

92

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е накъде ще тръгне Чавдар Василев, ако нещо се окажат грешни прогнозите му?

91

14-ти януари

преди 2 години

Много неук бил този Чавдар Стефанов. Специалната операция на Путин целяла откъсване на Източна Украйна. Глупотевини. Специалната операция предприета от Русия цели демилитаризация и денацификация на абсолютно цяла Украйна. Тези две понятия означават унищожаване на цялата военна инфраструктура на украинска територия и зачистване на нацистите и бандеровците. До 2-ри март руските въоръжени сили ще приключат с бандеровската превратаджийска хунта в Киев.

90

Анонимен

преди 2 години

А значи Американските ви Господари като го правят в Авганистан, Ирак, Виетнам, Корея са освободители и носят демокрация. Путин право същото , със същите лъжи-Фашист. Пффф и тоя журналист , щели да тръгнат ковчезите. Той да не се ядоса , да го пише валат и да ги изтреля тея ракети , да ти тръгне на тебе каруцата. Пишман гений . Чети си в гугъл и не се обаждай , журналисте

89

ХАХА

преди 2 години

Края на една предисвестена смърт.Украйна никога повече мяна да има решаваща дума за своята съдба.Не е виновна само тя.Могъщ съсет,могъщ "съюзник"-САЩ"продажна Европа,навела се пред милиардите на Сорос и други рептили от сорта.Дано Путин е разумен и пресмятаточно плановете си .

88

До Гочо

преди 2 години

Чавдарчето е от партизанско коляно, цял живот с.привилегии и прослава на СССР. И типично за тази каста се обръщат според накъдето вятърът клати клоните на дърветата. По-голям е от мен, но го познавам откакто бяхме деца.Нищо изненадващо.

87

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора искат мир, а не агресори с танкове и ракети, да налагат волята си. Проблема е путин и неговите приближени, а не целия руски народ.

86

Анонимен

преди 2 години

Краят на всички диктатори е печален- куршум в слепоочието, обесен, застрелян като куче или агонизирайки в собствената си урина. И този няма да има по-щастлив край от предшествениците си. Но ще мине време и ще загинат невинни.

85

Мхм....

преди 2 години

Както САЩ смачкаха Ирак за два дена , така и Путин ще смачка опонентите си !!! Не знам на кого не е ясно .... единственото ясно е че Байдън и САЩ подклаждаха този конфликт години наред , сега се дърпат настрани да гледат само !!!! Евроатлантическата гейтащина е просто пародия , защо не се хвърлят в боя , защо не нападат ?!?!?

84

Анонимен

преди 2 години

путин е убиец

83

До 93

преди 2 години

Нацистчета простии, Путин ви дава урок! Аман от русофобия!

82

Анонимен

преди 2 години

Вие сте фашисти, Путин е гениален!

81

ГОЧО

преди 2 години

Ей аман от 1псевдоанализатори1 на заплатка! 1Нискоинтелигентен1 платен 1олигофрен1 който си въобразява че знае всичко и ръси 1мозък1 в ефира, без да разбира това което са му написали! И кой точно ще осъди Путин, бе 1тъпак!? Байдън ли Шолц ли и ли наш Кирчо! Цялата тая западна демокрация е една лъжа, която такива като теб ни я пробутват като едва ли не раят! Крайният резултат от западната демокрация е беднист, хаос, война, разрушения! Чавдарчо,ти да не живееш на лунатя!??

80

Питам

преди 2 години

Коцето и Джамбазки дето направи жеста какви са?

79

GGGGG

преди 2 години

А не ефашизъм уитите 20 000 жени и деца в Донбас?

78

www

преди 2 години

Защо му е на Путин да воюва? Можеше да наложи санкции на Украйна...

77

ъхъъ

преди 2 години

Е сега ако Путин реши да защити Руските граждани на Българска територия и газопровода към Сърбия ще ви питам русофилчета долни какви ще ги говорите ....Това което се извършва е престъпление, има доста други варианти за да се гарантира мир, но не Путин реши че трябва да покаже кой е по по най. Сметката накрая ще я платят руснаците с икономически разпад в Русия

76

ПОЗОР ПОЗОР

преди 2 години

КАК РУСКИЯТ НАРОД ВЪЗПРИЕМА ВОЙНАТА КОЯТО ДЖУДЖЕТО ЗАПОЧНА С БРАТСКИЯТ УКРАИНСКИ НАРОД- ТОВА Е ПОЗОР, ОГРОМЕН ПОЗОР И ГРОЗНО ПЕТНО НА НАРОДА, КОЙТО УБИВА МИРНИ ЖЕНИ И ДЕЦА