23

Анонимен

преди 2 години

А бе Жапанка , я се разходи пак до Хирошима и Нагасаки и си погледни книгите по история , може и да разбереш на кого се кланяш ?!

22

Ужас

преди 2 години

Разклащат международния ред. Само САЩ имат право да убиват бевонни сърби, либийци, иракчани и т.н.

21

баба мара

преди 2 години

изтриха ми коментара за части от секундата и така решиха межд въпроси

20

до 21 ВЪПРОС

преди 2 години

Има и такива държави. За жалост и ние сме от тези шушляци, наравно с Венецуела, Никарагуа и Сирия.

19

Раша

преди 2 години

Раша си има всичко, не й трябват приятели. Богатите на ресурси държави са винаги цел за другите.

18

SOS

преди 2 години

Русия ще потъне в собствените си екскременти(***). Чака ги АДА.

17

ВЪПРОС

преди 2 години

Има ли съседна държава с която Русия да е в ПРИЯТЕЛСКИ (НЕ ИКОНОМИЧЕСКИ) отношения. Нападнаха половината *** републики, с Полша се мразят в червата. Пред Турция и Азербайджан развяха белия флаг. Китай им тегли майната за космическата станция и ваксините. Индия също им отказа ваксините и помощта на пръскачките. С Япония спорят за японски острови. За скандинавците няма да говоря въобще...

16

Раша

преди 2 години

Не съм много убеден че хората са стигнали това ниво на развитие за което ти говориш. А и на земята не живеят само християни, явно ти смяташ че християните са нещо повече от другите? А милосърдието го виждам всеки ден с изоставени домашни любимци, възрастни родители от имигранти, деца от родители ламтещи за пари и т.н. А човешко е единствено да се прощава. Лек ден.

15

Анонимен

преди 2 години

Действайте, вземете си Курилските острови! Сега, в тил, по най-гнусния начин, който руснаците напълно си заслужиха.

14

анонимен

преди 2 години

До Раша. А ти смяташ ,че по-възвишени са хората,които са добри убийци? Значи,освен това,че си в човешки образ,няма нищо човешко,християнско и милосърдно в теб. Ти си звяр.

13

Анонимен

преди 2 години

Япония съвсем я забатачи има дълг над 230% от бвп.

12

Раша

преди 2 години

А пък япнците си спомнят битката в манджурия през ВСВ, когато за 3 дни загуби 1млн. души. В историята е доказано кои са по добрите войници и дръпнатите не са от тях, затова Китай гледа да трупа за да има много много

11

анонимен до номер 8

преди 2 години

Руснаците още знаят 1905 година,когато ЯПОНИЯ ги би като тъпани. И ако не беше активната роля на президента на САЩ , Теодор Рузвелт,да посредничи за спиране,ЯПОНИЯ щеше да спре в Петербург и Москва. Не мислете,че ЯПОНИЯ е куче на каишка. Те са велика световна сила.

10

Факт

преди 2 години

И ще гледаме филма ,,Япония потъва,,!?

9

do 10 ?!?!

преди 2 години

Китай няма да се занимава с икономически джуджета като Русия. Техния инерес е да са в добри отношения със САЩ, Европа, Канада, Австралия а не да поддържат имперските сънища на Путин

8

Геополитик

преди 2 години

Много скоро се очаква т.н. окупирани държави след ВСВ да придобият някаква самостоятелност. Най-вероятно Германия ще е първата, Япония по скоро не, че на тях китайците имат да им връщат не е голяма тайна. Не забравяйте че украинците са се били срещу руснаците през ВСВ, явно не са успели да ги асимилират в империята, както милиони мюсюлмани и други различни люде. Ама фашиста и нациста не се променят справка от дойчланд. Така че скорр ЕС ще запълни работните места.

7

?!?!?!

преди 2 години

Тоя да мълчи , че Путин активира ли Китай няма да има остров в океана вече !!!!

6

Комент

преди 2 години

Всяка заявка за промяна на дадена система по радикален начин показва , че системата е болна.Еднополюсната система отдавна се клатеше дори сама. Светът се променя към повече полюси , дано да е за добро за всички народи.

5

Анонимен

преди 2 години

Я на тоя американците са му разрешили да говори! ;)))

4

Анонимен

преди 2 години

То този международен ред, само американци ли да го клатят, нека сега пък руснаците да се поупражнят, че старите клатачи до джендъризъм го докараха