34

toti

преди 2 години

То *** го пускат само кога стане напечено ,а никой за нищо не го взе насериозно до сега,но мекерето си пази плочите и си ги пуска редовно...

33

Анонимен

преди 2 години

има в България една прослойка кирякстефчовци е и този дядо му участник от коминтерна в атентата св неделя , баща му на парт пост , той самият с облаги от предишната и сегаш власт как бързо се ориентират по шумоленето на доларите

32

Случаен минувач

преди 2 години

Турското *** Асенчо се изказва

31

svetlina

преди 2 години

Между другото , Г-н Агов българите търпят 32 години геноцид проведен от така наречените демократи и техните поддръжници Запада и САЩ. Но аз все още вярвам , че на улицата на бедните и беззащитни българи ще изгрее слънце.

30

svetlina

преди 2 години

Според теб , Агов Путин има имперски амбиции, какво да кажем за Западна Европа и САЩ, ако ми кажеш, че те нямат имперски амбиции по добре си скъсай дипломата за висше образование. Тези две световни сили след 1989г. с помощта на така наречените демократи в България, поставиха марионетки - политици и правителства, които уверено водиха и продължават да водят България към дъното. Ти ако си доволен от така наречената демокрация аз НЕ.

29

ГОЧО

преди 2 години

Аго, съпротивата на украйна ще е още 24 часа и ще свалят 1гащите1! А заплахата от война я направиха 1тъпаците1 като теб, дето им платиха добре за да плямпотят измислени лъжи! Не си мисли че това ще трае вечно. Купувай имот в германия, че путин като дойде тук ще ти стане тясно!

28

Анонимен

преди 2 години

Международното положение е: "Гуд бай, брадъри! Здравствуйте, братушки!"

27

Анонимен

преди 2 години

Агов, ти и да четеш новините не ставаш, а от там тръгна в политиката, но истрията не те помни вече.

26

аз

преди 2 години

Ага, кой те пита какво мислиш? Щом си толкова голям Евро-Атлантик кажи моля те - къде са американските военни от контингента в Украйна? Евакоираха се преди седмица. Ох не, не се евакоираха а бяха пре-дислуцирани... Къде е обещанието на НАТО за подкрепа? В Украйна вече въоръжават всеки който може да стреля. НАТО все още анализира информацията а ЕС налага санкции от които на Путин не му дреме

25

Анонимен

преди 2 години

АМА НЕ ЗНАМ ИЗОБЩО ЗАЩО СЕ КОМЕНТИРА. ПУТИН ГО КАЗА ЯСНО ОЩЕ ПРЕДИ ОСЕМ ГОДИНИ. НАТО ТРЯБВА ДА СИ ПРИБЕРЕ БАЗИТЕ НА ИЗТОК. ТЕ ПРОДЪЛЖИХА ДА ПЪЛЗЯТ.ЩОМ НЕ ИСКАШ С МИРА, НА ТИ СЕКИРА. НАТО НЯМА МЯСТО ТУК НА ИЗТОК. ИЗОБЩО НАТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА. ЕС СЪЩО. ДАНО СКОРО СЕ РАЗПАДНЕ ДА СЕ ПОДРЕДИ СВЕТА, ЧЕ СТАНА ***.

24

баба мара

преди 2 години

докога ще ни натрапвате асен агов и други подобни индивиди с техните прос-то-тииникои не ги чете и гледа това е нивото на мисир-ките

23

Денонсиране

преди 2 години

На унизителния договор за членство в позорния военен съюз НАТО. Българският народ желае военен неутралитет. Българският народ не желае да бъде третиран като "фронтови" народ.

22

РЕАЛИСТ

преди 2 години

ТОВА КОЕТО СТАВА В УКРАИНА Е СТРАШНО , НО ПОДГОТВЕНО ОТ САЩ И НАТО . ЗА 30 ГОДИНИ КОЛКО АМЕРИКАНСКИ БАЗИ СЕ СЪЗДАДОХА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА . АКО САЩ БЪДАТ ОБГРАДЕНИ ОТ РУСКИ БАЗИ КАК ЩЕ РЕАГИРАТ.

21

СВОБОДЕН СВЯТ?

преди 2 години

"Свободният свят трябва да отговори на руската агресия, смята той". КОЙ Е ТОЗИ СВОБОДЕН СВЯТ? - - В КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА МИСЛИШ И ДА СЕ ИЗРАЗЯВАШ РАЗЛИЧНО ОТ ЛИБЕРАЛНОТО ИНАК ОСТАВАЩ БЕЗ РАБОТА - - В КОЙТО СЕ НАЛАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА УАСТВАШ В МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ - - В КОЙТО ТИ БЛОКИРАТ ПРОФИЛИТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И КАНАЛИТЕ ЗА ВИДЕОСПОДЕЛЯНЕ АКО НЕ СЕ В ЛИНИЯ С ЛИБЕРАЛИЗМА...

20

vlady

преди 2 години

До АнонименКонструкторите на бомбата със закъснител РБМК са руснаци. Преди Чернобил реактор от същия тип за малко не избухва в Ленинград 1975г. и Игналина 1983г.

19

Анонимен

преди 2 години

защо върнахте въртоглавите на власт, Путин си има пета кохорта тук

18

Анонимен

преди 2 години

Имперските амбиции на Путин се срещнаха с имперските амбици на САЩ в Украйна. Майка й жална на Украйна, съседните й страни и на Европа. Американците отново унищожават държави и хора, далече от собствената им територия. А тук някакви подобия на хора им се радват. Те това е демокрацията им - кръв и разруха!

17

Анонимен

преди 2 години

Да, свободния свят да отговори, не ние

16

Анонимен

преди 2 години

До: номер 21 Е какво и е могъщото бе детенце?!Украйна вече шест руски самолета свали и още няколко хеликоптера, загубих им бройката. Докато си пишем тук може още руски самолети да са паднали!Само да не задействат руските ръждясали ламаринени подводници че ще опрат пак до НАТО да се молят да спасяват екипажите им от потъване и удавяне!

15

Кибика

преди 2 години

Разумните "коментатори" не бързат да осъждат, декларират, заклеймяват, а изчакват развоя на събитията. Защото накрая победителите не ги съдят, нали?