142

Печеливш е да....

преди 2 години

Защото на азиатските мутри , не може да се вярва .Както помагаха на Виетнам във войната --така после , им обявиха война ,защото им се нарушиха интересите!НЕ ВИ ЛИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ , ЧЕ ПУТИН Е СЪЩИЯ---ЕДНО ГОВОРИ , ДРУГО ПРАВИ!

141

някой

преди 2 години

ГЛУПОСТИ, АМАН ОТ ПСЕВДО ПРОФЕСОРСКИ АНАЛИЗИ

140

Помислете

преди 2 години

Картините от Крим напомнят масово на Сърбия през 2001 година. Да не забравяме на чия страна тогава кой беше и какво се случваше на цивилни. Цивилните за съжаление освен жертва на "противника" са жертва и на политиките, които техните управляващи водят. В случая Запада под диктата на САЩ изиграха най-лошата роля, защото както през 2014г. подстеркаха Украйна почти да обяви война на Русия (и то ядрена), което ако не си готов да изпълниш е по-добре да не правиш. След което спокойно наблюдават отстран

139

И от народа..

преди 2 години

До АнонименНа следващите избори, които изглежда наближават.. при цени на газа 2000 долара вместо 300, това е неизбежно!

138

И САЩ също!!!

преди 2 години

Интерес от слаб ЕС, на който САЩ да продават газа за 2000 долара, вместо Русия за 300, имат основно САЩ!!!

137

Готин

преди 2 години

СЪОБЩЕНИЕ: ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА НЯМА ДА ИМА!

136

Анонимен

преди 2 години

Целият български елит, който призовава за санкции и гласува за тях ще получи санкции от Русия, това е единстеното сигурно нещо.

135

Анонимен

преди 2 години

Нямам някакви особени симпатии към Левски, не той е освободил България от турците, а и няма как да стане. Само Русия е имала такава способност, тя съществува и днес и е огромна сила, а Левски го няма.

134

Анонимен

преди 2 години

Този професор не е много различен от "пиянките, дето запиват и замезват в мазите." Дали е наясно каква е структурата на световните пазарите. Обръщението на бай дън беше много колебливо и мъгливо. Изключване няма да има защото е безсмислено. В този момент сащ купуват петрол от Русия, а президентът им говори за абстрактни санкции и заплахи. Ха-ха-ха!

133

моника бонева

преди 2 години

Най-рахат са българските пиянки ,дето запиват и замезват в мазите-нито ковид ги хваща, нито световна война ги стряска :))))

132

Пешко

преди 2 години

Те и БСП не харесват чак толкова Путин, но не смеят да си признаят публично, че имат разни предишни далаверки с тях и да им лъсне задникът... Единсттвените, които подкрепят този ненормалник са Възраждане, защото са от един дол дренки и се отъждествяват с него да си вдигат самочувствието, щото няма с какво друго..

131

Да,

преди 2 години

Левски с пълно право не е вярвал на руснаците.

130

Нито

преди 2 години

Левски, нито Ботев, нито Раковски са харесвали имперските идеи на Русия и са го заявявали ясно. И са предупреждавали още тогава, че там има коварни мозъци, ама кой да слуша. Така че не може човек, който благоговее пред Левски да харесва Путин. Или единия или другия. Апостолът се обръща в гроба сега от приказките на руските мекерета тук.

129

Реалист

преди 2 години

До Анонимен Путин обеща да декомунизира Урките . И ще го изпълни . До границитте на 1918 години ,преди да ги комунизират .

128

Анонимен

преди 2 години

Всичко е съгласувано отдавна. Путин бомбардира и руши, Америка после въстановява.Важното е парите да се въртят.А Европа само гледа и мига на парцали. Никой не я бръсне за слива. Парите са пари когато правят пари!!

127

Анонимен

преди 2 години

Щатите са печелившите, иначе намяше да налеят толкова въоръжение в Украйна.

126

печатницата хлопна

преди 2 години

До Анонимен138Печатницата хлопна!Трябва да се мисли ако има с какво!Започват за Бретън Уудс от 1943 и го налагат с ядрените бомбандировки над Хирошима и Нагазаки.Не бе валутната змия,нефтодолари,ковид долари за 15трл!Умнико имаш ли представа колко е дъжината на куфарчето с по милион долара!Сега е време да платят за грабежа и заплахите към човечеството!Каубоя падна от коня!

125

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Ти купи ли си?

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 И с какво е виновен САЩ? Или ей така служебно на руснаците САЩ им пречи и им е виновен.

123

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовЗа всичко случващо се има един единствен виновник, наречен САЩ.