17

Анонимен

преди 2 години

Загинали!?,а осем години когато там умираха руснаци....?тишина! Каквото повикало,такова се обадили!

16

идявсд

преди 2 години

До Анонимен 17. Да украинците са били твърдо зад нацистите през втората световна, но за това има обяснение. Руснаците печелят войната с Полша и като резултат завземат по-голямата част от Украйна. Малка част остава в Австро-унгария. Затова украинците приемат нацистите като освободители. И това всичко става заради алчността на руснаците. Киевска Рус няма нищо общо с Русия. Екатерина Велика насажда , че украинците са неизменна част от Русия , а това изобщо не е така.

15

Анонимен

преди 2 години

Вече били изпратили чувалите в които ще слагат загиналите. 30 000. Путин ги е изчислил да са окала една трета от войските му. Как спи този човек???

14

Анонимен

преди 2 години

До roslio ... украинците бяха едни от малкото народи които активно помагаха на нацистите да избиват както руски военни биещи се за свободата им така и на свои сънародници украинци които са се сражавали против немския окупатор... Подла нация . Робска. Сега са под пълното подчинение на САЩ и евреите ... Ако ония им заповядат и атомна бомба ще взривят на собствената си територия ....

13

taschunka witko

преди 2 години

До къде са стигнали До Полша и Унгария

12

Анонимен

преди 2 години

Дойде време за разплата. Фашистите ще платят за всичките си подлости и престъпления. Включително и за изгорените живи хора в Одеса.

11

Дедо Поп

преди 2 години

7 загинали.... 9 ранени ... Ама верно ли ? Че то само при "мирното" изтегляне на американосите от Афганистан имаше близо три пъти повече избити и ранени и то от афганистанците активно помагали на САЩ и НАТО и чакащи господарите им да ги отведат от страната им... Спомняте ли си ? Три семейства чакащи на летището бяха взривени щото паникьосаните американци ги помислили за талибани... имаше убити и деца . Джо Бидоня само се извини и светът удобно забрави за случката .....

10

roslio

преди 2 години

Не забравяйте, че украинците водят партизанска война с руснаците до смърта на Сталин. Путин си вкара още един трън в ***. Да ще ги превземе без проблем, но това няма да му донесе спокойствието , а напротив ще го вкара в големи ядове. А и да не забравя , че турският му "приятел" не му мисли доброто. Просто мамашите ще се простят с ходене на шопинг по магазините в Европа, а това не е никак добре за Путин. А и другарите от Китай при първа възможност ще го предадат. Това е сигурно.

9

Sas

преди 2 години

Мръсни руски ***. Кухи национални предатели.

8

Анонимен

преди 2 години

А за 8 години Украйна какво правеше с руски граждани - стотици хиляди убити и ранени??? За тях никой не жалеше и не споменаваше от САЩ, НАТО и ЕС.

7

Анонимен

преди 2 години

Язък дето хвърлиха милиарди, за да опразнят американските военни складове...

6

Анонимен

преди 2 години

Прав е Путин, че нападна преди фашагите да успеят да пратят резервистите като пушечно месо на първите линии, смятам че утре ще е свалено украинския флаг от летищата и армията им ще бяга по бели ***, като фашистки стражар на 09.09

5

Анонимен

преди 2 години

Не се оказва съпротива, това е много добре.

4

Анонимен

преди 2 години

Министърът брои жертви във Фейсбук. На това ли ви научиха американските инструктори? Защо не сте евакуирали хората от военните градчета навреме?

3

Анонимен

преди 2 години

Айде почнаха се фейковете за цивилни загинали

2

rusnak

преди 2 години

Лошо, но в Донбас за 8 години са убити 14 000 цивилни от които 1000 деца!

1

Анонимен

преди 2 години

Има ли още правителство в Украйна или са вече в Полша?