128

Синът на полка

преди 2 години

Няма нищо по-страшно от войната, особено ако е световна !

127

Щирлиц

преди 2 години

Западът незабавно да се изтегли от Косово и Южен Судан,от Сирия и Либия.

126

малкият Пешко

преди 2 години

В приказките от средновековието единственното , което може да успокои дракона е да вържем девица пред бърлогата му ! Едва ли си девица , изглеждаш и мако жилавка , но пък и Лавров не изглежда толкова капризен ?!

125

Реалист

преди 2 години

Или какво и вашето време ще дойде ЕС!

124

Анонимен

преди 2 години

Или какво?

123

Анонимен

преди 2 години

Кой обръща внимание на Урсула? Не й дават стол, не се ръкуват с нея...пълна НУЛА!

122

баба мара

преди 2 години

този конфликт да се решава в оон а не в ес това е една измислена структура коятонищо не върши налага само санкции под ам диктат акушерката е напълно неподготвена за подобни кризи

121

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха хора като Урсулата - много от нас сигурно щяха да подкрепят ЕС! Сега не е ясно кое е по-голямото зло...

120

Анонимен

преди 2 години

ЕС - кучето на САЩ, никой не го пита за мнение. Нелепо висят подобни смешни призиви от устата на една женица, инсталирана на този пост за изпълнение на американски поръчки, която държавните глави на редица държави не приемат на сериозно и то съвсем заслужено. Кучето си е куче - ако щеш и административен пост да му измислиш.

119

varg

преди 2 години

Да живее Русия,краят на фашистка Украйна е близо.

118

Анонимен

преди 2 години

JТова да не е строгата леля на Путин, та му нарежда така, все едно му казва "изяж си порцията макарони незабавно, иначе ще те накажа да не гледаш телевизия 1 месец!"

117

Германия

преди 2 години

Очаква се да забранят и на приятелите на депутатите на Русия да посещават магазините в Милано и ски пистите в Австрия, въпреки че те ще ходят в Швейцария. Вече няма да им даваме заеми, не че те са искали. Ще спрем северен поток 2 завинаги, не че е тръгвал. Ама на студено няма да стоим заради украинците, може да им пратим още каски аки искат. САЩ едва ли ще спрат да купуват дизел от Русия... Нови мерки нов смях.

116

не може да бъде!

преди 2 години

Както се казва -нищо ,но от сърце!Трябва сериозно да помислим какво означава това поведение...силни на тръмки приказки ,на патос,квалификации,етикети...но като стане напечено се крият в тоалетната!

115

късно либе за китка

преди 2 години

Къде бяхте последните 8 години, когато украински военни провеждаха един тих геноцид над руско-езичното население? Къде бяхте, когато през 2014 неонацисти запалиха живи хора в Одеса? Сред тях имаше и етнически българи и бременна жена? Тогава осъдихте ли ги?

114

Джамбазки

преди 2 години

Ако Бойко беше още на власт, щеше да предоврати конфликта и войната!

113

Ами сега

преди 2 години

Докато пуделите на сащ се събудят то всичко свърши,Русия заявила че успешно е изпълнила плана и спира с военните действия.

112

Анонимен

преди 2 години

Нямате топки да се опълчите на Руснаците само може да се плюмчите женки и женчовци. Сега няма Бен Ладен да пращате вийски да го търсят. Ядрено оръжие не е на дневен ред. Не заплашва светът. Какво ще ви е оправданието да пращате децата ни да се бият в чужди войни. Ще ви разчекнат тоя път

111

IQ 3.14

преди 2 години

нормално, на запад на власт са социалдемократите. няма да скочат срещу спонсорите си. нещо много замериса на30те години на 20 век... лошото е че сега бомбите са малко по -ячки

110

11

преди 2 години

Бреееййй, няма ни една статия за вируза! Това не е бивало от 3 години! Даже за времето има. Бреееййй.

109

Анонимен

преди 2 години

Направо сега да извадят едни милиарди и да помогнат на украинците така, че и руснаците да бягат в Украина! Това е решението, а не да им приберат населението, което сега с удоволствие ще замине на запад. Ние поне да си вземем обратно българите, че като гледам и афганци не искат тук... мъка голяма.