7

В.

преди 2 години

Май точно ОССЕ не си свърши работата по споразумението. Защо ли. Защото така и наредиха от Някъде

6

Анонимен

преди 2 години

5, кога Русия е уведомявала писмено Украйна за американски бази на нейна територия? Отговарям, никога. Защото не е имало никакви американски бази на територията на Украйна. Дори и американската военно техническа помощ към Украйна се случи едва в последния месец. 5, лъжеш, най-нагло лъжеш. Украйна е отделна държава, призната в ООН, която има пълно право на самоопределение като всяка друга държава. А Русия е агресор.

5

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да има нищо общо вече с тези руски ***-лу-ци. Ама никой. Всеки иска да се разграничи от тях: Армения, Грузия, Украйна, Казахстан и дори Беларус. А този ур-од Путин ще поставя условия. Да се върнем към статута на НАТО от 1997. А да се върнем към Соца не иска ли? А да му станем сателит не иска ли? А да направим кльонове по границата и да стреляме по бягащите от руския му рай не иска ли? Русия е агресор, ще се отнасяме към нея като с агресор.

4

Клаузевиц

преди 2 години

Путин иска цялата баница. Трябва да различавате между повод и причина за войната. Учи се по история. Повод беше признаването на отцепените републики, а причината е присъствието на НАТО в Украйна и строежа на техни бази там. Русия ги уведоми писмено, че няма да допусне това. Всичко е коректно по кодекса на войната.

3

Макето

преди 2 години

Питат радио Ереван. С кого граничи Русия. Отговор - с който си иска.

2

Rrr

преди 2 години

Читайте М.Ю. Лермонтова "Бородино":"Мы долго молча отступали...."

1

Анонимен

преди 2 години

Ще полаят по медии и телевизии ден-два и ще се кротнат, голям праз.