9

баба мара

преди 2 години

от сутринта разбирачите по медиите ще се изтрепят да бръщолеват прос-то-тиии не се усещат какво говорят никои не им вярва на лъжите къде бяхте когатотурция влезе в сев кипър ами за фолклендските острови ами в барцелона какъвбои ядоха каталунците ами косово от сръбска провинция стана държава коиразреши на сащ да помбят мостовете на дунава

8

Сбогом Путлер

преди 2 години

Света е по-добър без теб

7

РР

преди 2 години

Този, който е въвлечен в партизанска война винаги губи. Света ще наложи своите санкции, а на българските рубладжии ще им се наложи да пускат смсчета с ДМС РОССИЯ.

6

Анонимен

преди 2 години

долу глобалистите ! ще им пренаредим керемидите !

5

Анонимен

преди 2 години

Продължават с неумни и откровенни полит коректни анализи по медии.Как се връзва това на фона на Руското предвижване като на парад в Украйна.По умните се снишиха, щото като почука и на нашата врата, ще е същото

4

Анонимен

преди 2 години

В Украйна ще има зелени човечета и референдум :)

3

Анонимен

преди 2 години

Специална операция за защита на ДНР и ЛНР, така викат руснаците. За защита на републиките, които обявиха независимост и сключиха договор за взаимопомощ с Русия. Запада вика, че Русия е нахлула в Украйна. Всеки си гледа нещата от неговата камбанария.

2

121212

преди 2 години

Само лаете. Нищо не знаете. Никой не знае Путин какво е намислил. Като кучета само лаете. Вместо да ходите на църква да се молите.

1

Цирк

преди 2 години

Цяла сутрин гледаме догатки,фейкове,тоя чул,оня чул,празни приказки,звезден час за всякакви големи усти...А истината е друга.