117

Шмайзер

преди 2 години

Какъв долен лъжец! Нали същото това жуже уверяваше, че няма войски край границата, че няма да напада Украйна, че изтегля войски!

116

Случаен минувач

преди 2 години

Опасността от трета световна война нарасна рязко. Айнщайн е казал: Каква ще бъде третата световна война - не зная. Но четвъртата ще се води с тояги и стрели!

115

Анонимен

преди 2 години

Путин принял решение . Украина создана Ленина, будет декомунизирана !

114

Анонимен

преди 2 години

До Кой ще спре войната? А за Сърбия ,Ирак ,с най голямата лъжа на столетието ,Либия ,Сирия ,Афганистан,новините добри ли бяха ?

113

Реалист

преди 2 години

До 3-та световна война?А неща за воините на демократите фашисти ,за заграбените богатства на народите ,нефт,злато ,изкопаеми ,за разрушението на нравите ,обичаите на народите ? Имат ли демократите насищане на кръв ,щом вършат дяволски беззакония водени от Империята на Сатаната и демоните им векове ограбвали ,колонизирали десетки народи и държави . За тях няма Бог, има сатанински нрави ,алчност ,гей паради , С$о$д-омия ,разврат . За тях лъжите са най демократичната ценност .

112

Анонимен

преди 2 години

До Кой ще спре войната? Руснаците се страхуват за сигурността на държавата си, нищо повече, а що се отнася до украинците, те са руснаци по произход, те са един и същ народ, а другите държави защо се намесват в Украйна? От какъв зор? Украйна не е свободна държава, защото всеки си пъха носа там и ги командва какво да правят или да не правят или ги ограбва, пробутвайки им оръжия или ограбвайки Украйна!

111

Анонимен

преди 2 години

Постройте висока бетонна(или друга яка) стена със сензори и ровове, иначе мир няма да настъпи! Просто сложете стена между Донецк,Луганск и Украйна, за да не умират повече хора! Спрете тези конфликти!

110

3-та световна война?

преди 2 години

Ако не бъде спряна,тази война ще прерасне в последна,каквито са целите на всички диктаторски агресорски режими като нацистки,комунистически,ислямски-да измамят, погубят и ограбят всички останали народи,техните земи,богатства и др.т.к. корумпираните никога не се насищат и нямат страх от Бога, щом вършат дяволски беззаконни дела,гибелни за живота на милиони Божиите творения.Добре е че сега ЕС и НАТО са на страната на жертвата,единни против агресора ,но защо подкрепят ислямските агресори-терористи?

109

Кой ще спре войната?

преди 2 години

Има поне три лоши и само добра новина - най-лошата е за войната, започната от руският диктатор Путин, който погазвайки международното право, човешките права, моралните норми и суверенитета на независимата държава Украйна и жертвайки много невинни животи за агресорските си намерения- това е недопустимо престъпление срещу човечеството. Друго лошо че вече има жертви и заплаха за много други, а подкрепата за Украйна макар и единодушна от ЕС и НАТО което е добра новина още е само на думи от 2014 г.

108

не може да бъде!

преди 2 години

Медиите са пълни със снимки на руски танкове и бронирана техника!Къде отидоха тия Джавелини и други украински супер оръжия не мога да разбера!?...Всъщност Джавелините са много опасно оръжие ,само че както си спомням от писанията доста хора не разбират,че те влизат в употреба когато им се осигурят условия за това!А в тая украинска степ,всичко е открито,руснаците са прекарали по степта една артилерийска ютия и край!

107

стар комунист

преди 2 години

Ами то аслъ на всички вас празноглавите ви трябва една нова война, та да ви дойдат акълите в горните глави!

106

Анонимен

преди 2 години

Да би било хубаво НАТО да притисне Русия и да имаме достъп до великите руски ресурси , но за съжаление са инати и не дават да бъдат натискани прекалено много .Просто е грешка че не са пробутали на времето някой български политик за президент на РУСИЯ когато са имали достът да определят правилата в РУСИЯ , НАТО през 90 години явно не е дооценила това важно нещо и не са го направили .

105

дедо поп

преди 2 години

Навремето бледоликия Обама каза че въоръжи Украйна до зъби за една седмица, Путин му отвърна че за 24 часа ще ги разъоръжи. Явно не се е шегувал, *** те тия зад океана миля с г..з си не с главата

104

Валери

преди 2 години

Настоявам нашия премиер и и правителство да запазят пълен неутралитет и да не се поддават на провокациите на вашингтон. Трябва много добре да се премисли всяка стъпка на правителството ни,защото в момента започват мащабни промени в световната геополитика.

103

Анонимен

преди 2 години

Според мен, Русия трябва да се присъедини към ЕС, това ще е в полза на Русия, ако пожелаят , разбира се!

102

Анонимен

преди 2 години

До totiАми как цената на газта се покачи десеторно? Руснаците го продават евтино, откъде дойде тази голяма надценка? Не е ли от приятелите на ЕС и техните слуги?

101

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСпоред мен, тази операция е съгласувана. Иначе нямаше да навлязат, ако нямаха одобрение за това. Просто убийствата, изтезанията, смъртта на толкова невинни хора и деца, трябва да спре, тези обикновени хора нямат никаква вина за игрите на големите, които ги вкарват в братоубийствена война. Гледах някои кадри, ужасяващо е и е много жестока действителността в Украйна за обикновените хора!

100

Анонимен

преди 2 години

Парите за газопровода ги дадоха европейците, имам чувството, че таковат(прекарват) Европа, а НАТО не пазят Европа, а убиват европейци и лапат огромни суми от данъците на гражданите, докато европейски градове и държави затъват в дългове!

99

До хм

преди 2 години

Ти ако искаш да воюваш за Украйна, прав ти път! Аз не искам. Предполагам и никой друг от ЕС няма да се затърчи. Защо Украйна не даде автономия на Донбас, кой им е виновният сега?

98

Анонимен

преди 2 години

Смърт на фашизма. Свобода за Украйна.