96

Хмм

преди 2 години

Горкия явно не е дръпнал завесите на прозореца си.Те вече бягат от големите градове.До месец ще има 40 мил. Укри в Полша и Чехия и 10 мил остали които се мислят за руси .До тук с шегата,идват лоши дни за всички,ако стане и нещо по сериозно

95

Някой

преди 2 години

Да внимават кого избират за президент. Президента трябва да бъде политик, а не клоун. Относно реакцията на България - Дано нашите да приемат бежанци от Украйна. Да спасим повече хора славяни от ужаса на войната, а не да мъкнат разни амуджи от пещерите на целия свят.

94

Някой

преди 2 години

Най- голямата грешка на Зеленски беше, че си позволи да заплашва с възобновяването на производството на ядрено оръжие в Украйна. По този начин предаде единствената си печеливша карта (да представя Украйна като невинна жертва на агресия) в ръцете на Путин и Шайгу (или шойгу) не го знам точно тоя как се казва. Тази грешка ще се отрази за десетки години напред в политиката, която тази държава ще води. Но това ще бъде горчив урок за украинците (за съжаление разбира се) да внимават в изборите за през

93

Анонимен

преди 2 години

Наакашвили 2.

92

Някой си

преди 2 години

Абе нямали един нормален и да каже истината? А именно, че Русия има пълното право да накаже фашистите!!!

91

Анонимен

преди 2 години

зеленски с мешник скрии се някаде

90

nmnn

преди 2 години

''Няма как русия да допусне нато до границите си''До тук добре. А със следващата граница какво правим?

89

Павлик Морозов

преди 2 години

Те нападнаха ..... И видяха бягащи бандеровци.

88

Анонимен

преди 2 години

Ердоган съобщи, че ще изпрати самолет за Зеленски и проближените му олигарси. Той каза, че иска да има добри отношения с Русия и Украйна. "Доброто агне сучи от две майки" според турска поговорка:)))

87

Анонимен

преди 2 години

Така като гледам и него ще го сполети съдбата на Саакашвили....

86

Анонимен

преди 2 години

Колко са платили на Зеленски и бандеровците? По 1 милион долара на ден! Зеленски, който е евреин, застана редом до убийците на евреи в Украйна! най-жестоките мъчения и убийства са извършвали не немските войници, а украйнските фашисти!

85

Иванчо

преди 2 години

Тези май наистина повярваха, че САЩ и НАТО ще се бият за тях! Нямат ли политически анализатори, които познават методите на действие на американците?Сега са в паника. Искали да разговарят с Путин. Да бяха разговаряли, когато беше времето за това. На украинския народ, с изключение на крайните националисти, му идва в повече. И без това етническите руснаци там са много. Като нищо ще поискат присъединяване към родината си. А Зеленски да чака Байдън да му помогне!

84

Някой

преди 2 години

Аха, те германците затова и в качеството на военна помощ им подариха 5000 каски. Да си ги нахлупят на главите. Щото сега джавелините ще им ги заврат в XXL- а без смазка. Разбират те, немците от войни с русия.

83

Щерю

преди 2 години

А как световните еврейски кукловоди изпразват земята на Украйна за ционистките си планове там и как си пълнят с милиарди сметките с тая война в Украйна - просто не е истина...

82

Анонимен

преди 2 години

Е няма страшно, сега Украина ще пусне отряда за бързо реагиране на бабите със дървени автомати и Путин ще се уплаши.

81

Zaz

преди 2 години

До 88 бай хъПобедителите не но диктатура в 21 век ще бъде съдена. Дори Путин да превземе Украйна няма да може да я задържи. Това е държава с народ не е като нас.

80

Уведомление

преди 2 години

"Кукленото шоу "Зеленски" е закрито!"

79

Gogo

преди 2 години

Всички дразниха мечока се ще му ядат оная работа. Няма как русия да допусне нато до границите си, факт

78

дали син прав?

преди 2 години

До ТРАКИЕЦ: Светът не обичал войната?! КОй е този свят, дето въоръжава и насъсква Украйна от 7 год.? Всеки който има очи и уши, знае. А и този "свят" сам си го казва: Джордж Фридман от 2015 казва какво иска "светът" в Украйна. Байдън за нападението на Югославия казва също, колко не обича войната...в чужбина разбира се.

77

Той

преди 2 години

Когато сложиш шут за президент, не се очаква и друго. Куклата на конци на Байдън е време да помисли кое е по-важно - Нато или народът му.