29

СПРЕТЕ РУСКАТА ГАЗ!

преди 2 години

ТЯ Е ВРЕДНА ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И РАЗВИТИЕТО НА СТРАНАТА НИ!--БУЛГАРГАЗ , ТРЯБВА ДА УМРЕ!..СВОБОДА ЗА ТЪРГОВИЯТА С ГОРИВА И ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ!

28

Анонимен

преди 2 години

Днес Д.Медведев каза на фрицовете (да се сещат и другите европейци!) по повод спирането на СП-2 приблизително следното: "Навлизате в нова ера - газът ще ви струва вече 2000$/1000 куб.м.! Честито!". Разбира се, няма да им врътнат кранчето, само ще пренастроят "счетчика"!

27

Въпрос

преди 2 години

За какъв американски газ говори тоя, след като Памперса спря добива в САЩ и дори за вътрешния пазар не стига? Може би става дума за резерва на САЩ който бе отворен.

26

Пффф

преди 2 години

Сега, що някой си мислят, че в Русия има само ***? За да се тръгне на такава "ва банк" игра означава, че месеци наред /ако не и години/ едни хора са мислили и премисляли всяка ситуация поне с 30 хода напред. Със съответните сметки и необходимата подготовка. Впрочем, в последното десетилетие Русия и Китай изкупуваха ударно злато. В следващите седмици ще почнем да се ориентираме в играта.

25

Анонимен

преди 2 години

Русия няма изгода да врътне кранчето, но Европа има изгода да го врътне. Това окончателно ще я освободи от руското мракобесие и корумпиране на европейските чиновници. А газ така или иначе ще се намери, колкото и да се пъне Русия че без нея не може да мине ЕС. Цената на освобождението на Европа от руския газ е много по ценна от цената на самия газ по путинските газопроводи.

24

Анонимен

преди 2 години

Този трябва да го вържат.

23

Анонимен

преди 2 години

Президентът на Русия обеща на Украйна да й покаже "истинска декомунизация."

22

Анонимен

преди 2 години

Идеята, че Русия може да спре газа и така Европа да остане без газ нещо не отчита 2 ФАКТА. Всъщност, по-малко от половината от всичката газ за Европа идва от Русия, тъй че ако ще да се нас-т Европа пак ще има газ и 2) Европа може да покрие големи количества от другаде. Не всички, но големи. Достатъчно е индустрията да работи. За останалото ще започнат връщането на въглищата и атома и Русия УВИСВА.

21

$$*_

преди 2 години

Забранявай въздушното пространство за руски самолети.Му ха

20

Геле

преди 2 години

А ако ни спре и ядреното гориво? Бегом, обратно в пещерата.

19

МНЕНИЕ

преди 2 години

Не забравяйте че Делян Добрев е селски бек , както повечето придворни на Борисов .Русия продава ГАЗ на Китай и Индия . Ще умрем от глад в ЕС , от такива неграмотни Мъже - това го направи Украйна с техните политици .

18

Факт

преди 2 години

СССР беше надежден доставчик на газ и петрол за Запада. Но имаше идеология, стабилно ръководство и дългосрочни цели. В момента идеологията на Русия е как Путин да накара руснаците да не се взират в мизерията си и да се крепи на власт докато е жив. За което е готов да обрече народа си на още по-голяма мизерия.

17

Анонимен

преди 2 години

До...опаа.Ако не ти е известно кеаварите са най големите крадци на нефт в света. Справка...погледни колко държави разрушиха.

16

Анонимен

преди 2 години

И каква стана тя ЕС финансира Русия да се бие срещу Украйна,а пък след това налага някакви измислени санкции...

15

опааа

преди 2 години

Ако беше Тръмп президент бих бил много по спокоен той щеше да даде пълна свобода на петролните компаний да действат а тогава жална им майка и на руснаците и на арабите.99 процента от Българите дори незнаят че Америка е най големия производител на петрол и газ и е единствената страна в света която може да удвои продукцията ако няма *** регулации които Тръмп премахна а Байдън върна само пермския басейн ако му се даде пълна свобода може да произвежда по 8 милиона барела на ден петрол и по 1мил газ

14

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми, аз газ не ползвам за нищо, освен за запалки, единствено, може да се наложи, да ползвам кибрит.

13

Анонимен

преди 2 години

Европатаа може да издържи повече време без руска газ, от колкото Масква без евраци и доларе.Д. Д. нищо не казва, че Норвегия и Азербайджан могат да покрият част от недостига. Катар също, ако реши да пренасочи втечнен газ от пазарите в Азия.

12

Коментар

преди 2 години

Важно е да има патрони и снаряди за Украйна!Че няма да има ляб...ЕС ще ни препоръча да ядем пасти-такава е философията на богатите!

11

СС

преди 2 години

Тъпите еврогейци вървят по акъла на САЩ и попадат в поредната криза !!!

10

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят тези, които хем са зависими от руските суровини, хем ще се пънат санкции да налагат. Смешници. Нали и мъжката част от населението вече са 50% леворезбови. Та ще воюват (ако им се наложи) с д**ета.